s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, πρέπει, πλανήτες, ψυχολογικές, ποιος, καταστάσεις, κάποιος, πλανήτης, γεγονότα, εμπλέκεται, βλέπουμε, αστρολογία, όψεις, αντιλαμβανόμαστε, στην, σπίτι, φαγητό, πόδι, άντρας, ζευγάρι, προσκαλεί, φίλους, πάρει, ξέχασε, γυναίκα, ψωμί, ποια, λειτούργησε, επειδή, τραπέζι, αναποδογυρίζει, έξαλλος, πλανητών, φαγητά, σπάει, γίνεται, άγαλμα, είμαστε, θέση, κάνουμε, δηλαδή, αντίθετο, προχωρώντας, κάποιες, κουίζ, αστρολογικό, φέρουν, ποιοι, τοποθετεί, στον" /> [Βεδική] Οι πλανήτες: Αστρολογικό κουίζ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Οι πλανήτες: Αστρολογικό κουίζ

Στην αστρολογία, βλέπουμε πλανήτες και όψεις και αντιλαμβανόμαστε ότι θα φέρουν κάποιες ψυχολογικές καταστάσεις και γεγονότα. Προχωρώντας στην αστρολογία, είμαστε σε θέση να κάνουμε και το αντίθετο, δηλαδή να βλέπουμε ψυχολογικές καταστάσεις και γεγονότα και να αντιλαμβανόμαστε ποιοι πλανήτες ή ποιες όψεις πρέπει να εμπλέκονται. Ας το δοκιμάσουμε.

1. Κάποιος αγοράζει ένα χάλκινο άγαλμα και το τοποθετεί στον κήπο του. Ποιος πλανήτης πρέπει να εμπλέκεται;

2. Κάποιος πέφτει κάτω και σπάει το πόδι του. Ποιος πλανήτης πρέπει να εμπλέκεται;

3. Ένα ζευγάρι προσκαλεί φίλους για φαγητό στο σπίτι του. Ο άντρας γίνεται έξαλλος και αναποδογυρίζει το τραπέζι με τα φαγητά επειδή η γυναίκα του ξέχασε να πάρει ψωμί. Ποια όψη πλανητών πρέπει να λειτούργησε;

Όνομα:
    Μαρία

Re: Οι πλανήτες: Αστρολογικό κουίζ

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    ...
    1. Κάποιος αγοράζει ένα χάλκινο άγαλμα και το τοποθετεί στον κήπο του. Ποιος πλανήτης πρέπει να εμπλέκεται;

2. Κάποιος πέφτει κάτω και σπάει το πόδι του. Ποιος πλανήτης πρέπει να εμπλέκεται;

3. Ένα ζευγάρι προσκαλεί φίλους για φαγητό στο σπίτι του. Ο άντρας γίνεται έξαλλος και αναποδογυρίζει το τραπέζι με τα φαγητά επειδή η γυναίκα του ξέχασε να πάρει ψωμί. Ποια όψη πλανητών πρέπει να λειτούργησε;
    Χα χα! Καλό!

Για το πρώτο θα έλεγα Αφροδίτη (χαλκός, τέχνη/άγαλμα). Για το δεύτερο θα έλεγα τον ¶ρη, που είναι επιρρεπής στα ατυχήματα. Τώρα για το τρίτο, για τα νεύρα πάλι τον ¶ρη σε συνδυασμό με Σελήνη λόγω σπιτιού και εστίασης καθώς και την αυθόρμητη αντίδραση, δεν θα απέκλεια και τον Κρόνο στη φάση, λόγω του ότι έχουμε κόσμο στο σπίτι, δεν είμαστε μεταξύ μας, ρεζίλι γίναμε κλπ.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

χμμ... για να δούμε....
    και εγώ στο πρώτο Αφροδίτη θα έλεγα...τώρα για το ποιά όψη...δε μου ρχεται κάτι...ίσως κάτι με Ποσειδώνα που έχει να κάνει με τέχνες και καλλιτεχνικές τάσεις... ? ίσως...?
    τώρα για το σπασμένο πόδι...κάπως θα ενέπλεκα το Κρόνο σε αυτό (οστά) και ένας ουρανός άρης νομίζω...για να δηλώσει το ατύχημα
    τώρα για τον άντρα που αναποδογυρίζει το τραπέζι...(έπειδη τυγχάνει κυριολεκτικά να το έχω βιώσει live αυτό) o τύπος που το έκανε τότε...είχε ένα ωραιότατο τετράγωνο ουρανού-σελήνης Δε νομίζω ότι εδώ θα μπλεκόταν ο ¶ρης γιατί αυτό δεν είναι ατύχημα (βέβαια έχει να κάνει με μία κάπως βίαιη αντίδραση..ως προς αυτό το κομμάτι τότε ναι..)...αυτό είναι συνειδητά παίρνω και αναποδογυρίζω το τραπέζι και μη σου πω το χαίρομαι κιόλας...!!! Σελήνη για να δηλώσει το ψυχισμό (σπίτι και τη σύζυγο στην προκειμένη περίπτωση) και ουρανός για να δηλώσει αυτό το...δε ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει...
    δε ξέρω...εσείς τι λέτε...? :embarrest

Συμφωνώ!!! Και μένα τα ίδια μου ήρθανε !!
    1) Αφροδίτη σίγουρα, με Ήλιο ίσως? (ως κυβερνήτης του Λέοντα που έχει σχέση με κοσμήματα....και γενικά πράγματα πολυτελείας..)
    2) Κρόνου - ¶ρη σίγουρα....
    3) Τώρα για το τελευταίο δεν έχω αποφασίσει ακόμα,....Σελήνη σίγουρα γιατι γίνεται μέσα στο σπίτι, με ¶ρη που συμβολίζει την οικογενειακή βία, ή τον Ουρανό για το ξαφνικόν του πράγματος...!?? Ένα από τα δύο!

Μπράβο, κορίτσια! Είστε σε καλό δρόμο!

Στα πρώτα δύο θέματα θέλουμε μόνο τον πλανήτη που σημειοδοτεί τα θέματα αυτά. Στο τρίτο θέμα θέλουμε μια όψη που να είναι χαρακτηριστική της αντίδρασης αυτής.

..βλέπουμε πλανήτες και όψεις και αντιλαμβανόμαστε ότι θα φέρουν κάποιες ψυχολογικές καταστάσεις και γεγονότα..
    Νομίζω ότι ψυχολογική λέξη "κρύβει" τηv Σελήνη...Ποσειδώνα, αλλά και Πλούτωνας πιθανόv στο πρώτο και το τελευταίo.

1. Kατι μεταξύ Σελήνη - Αφροδίτη η Σελήνη - Ποσειδώνα .... πώς αισθάνομε μέσα (στο εσωτερικό) για να φέρο το άγαλμα στον κήπο ....

2. Το δεύτερο νομίζω ότι δεν χρειάζεται μόνο ένας πλανήτης- αλλά όψεις – Ουρανός αντίθεση με τον Ερμή και ¶ρη ως ατύχημα. .. Κρόνος - ¶ρης ως ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ οστών, ΑΤΡΟΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ.

3. Aν δεν είναι σίγουρος Σελήνη αντίθεση ¶ρη, τότε είναι τετράγωνο ¶ρη-Πλούτωνα στον άνθρωπο. Αν είναι από τη γέννηση και δεν είναι μόνο διαμετακόμιση (διέλευση-tranzit) έχει πάντοτε νεύρα.:embarrest
    Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).

Όνομα:
    ΔΗΜΗΤΡΑ

Χωρις να είμαι και σίγουρη λεω
    ο χαλκος είναι το μέταλλο του ζυγου σε συνδυασμο με το άγαλμα ο πλανήτης μας είναι η αφροδίτη
    ε για να πέσεις μάλλον ο Αρης σε επιασε μου κανει ομως και ο ποσειδωνας με την αφηρημαδα του
    τωρα για τον καυγά μπροστα σε φίλους του ζευγαριού λεω τώρα εγω οτι είναι τετράγωνο ήλιου σελήνης απο 4ο και 7ο οικο

Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ

Καλησπέρα και από εμένα. Θα δώσω και την δική μου άποψη για το 3ο θέμα. Νομίζω ότι..
    Εμπλέκονται, ΗΛΙΟΣ ο σύζυγος, ΑΦΡΟΔΙΤΗ που για τον άντρα συμβολίζει και την σύζυγο που έχει ως καθήκον την επίβλεψη του σπιτιού μαζί με ΑΡΗ που εκφράζει την επιθετική βίαια θρασύτατη εκδήλωση,όπως επίσης και ένας ΟΥΡΑΝΟΣ που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτη εκρηκτική εκδήλωση με σκληρότητα σε αρνητική θέση ή όψη,μαζί με την ΣΕΛΗΝΗ..
    Ευχαριστώ

Καλημέρα σας :bigsmile:
    Εγώ θα προτείνω τα εξής:
    1) Δίας (αγορά), Αφροδίτη (άγαλμα), Σελήνη (τοποθέτηση στον κήπο)
    2)Σίγουρα ¶ρης (παρορμητισμός, ατύχημα), Ουρανός (ξαφνικό)
    3)ίσως ανάδρομος ¶ρης

Όνομα:
    Αντωνία

1. αφροδιτη
    2. αρης
    3. Αρης τετράγωνο ή αντίθεση με ουρανο....???

Κυρία Μόζορα, περιμένουμε όχι μόνο τις απαντήσεις αλλά και την συνέχεια...!!!
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)