s
Διελεύσεις Ουρανού
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 50

Διελεύσεις Ουρανού

καλησπερα σας.Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σχετικα με τη διελευση Ουρανου απο τη γενεθλια σεληνη μου;Η σεληνη ειναι στον πρωτο οικο μου και ειναι σε αντιθεση με τον γενεθλιο ουρανο και πλουτωνα στον εβδομο .Ουρανος και πλουτωνας σε συνοδο.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Διελευση Ουρανου.

Αγαπητή φίλη

Διανύετε την κρίση των 40, όπου σημαντικές όψεις σχηματίζονται και μας ωθούν να αλλάξουμε πορεία, να ανατρέψουμε ισορροπίες. Αυτό συμβαίνει σε όλους από τα 40 ως τα 45 και θέλει προσοχή, γιατί έχουμε μία έντονα επαναστατική διάθεση. Δεν αφορά μόνο τον ψυχισμό, αλλά όλη την προσωπικότητά σας. Θέλει υπομονή και περίσκεψη, για να μην αντιδράσετε απρόβλεπτα και παρορμητικά.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Κυρια Σιμου σας ευχαριστω για την απαντηση σας.Το νοιωθω οτι κατι θα συμβει και προσπαθω να προετοιμασω τον εαυτο μου.Ειναι πολυ παραξενη αυτη η αισθηση.:unsure::unsure::unsure:

Quote Originally Posted by vicky65 View Post
    Κυρια Σιμου σας ευχαριστω για την απαντηση σας.Το νοιωθω οτι κατι θα συμβει και προσπαθω να προετοιμασω τον εαυτο μου.Ειναι πολυ παραξενη αυτη η αισθηση.:unsure::unsure::unsure:
    Υπάρχει ένα άρθρο από τον Σωκράτη Παπαγεωργίου, που είναι πιο εκτενές για τον κύκλο του Ουρανού αλλά δεν το βρίσκω. Αν μπορεί κάποιος από τη διαχείριση να στο υποδείξει, θα σε βοηθούσε να δημιουργήσεις πληρέστερη εικόνα :bigsmile:

Επιστροφή του Ουρανού - Τα Χρυσά μας Χρόνια
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    dnaki

Ο διελαύνων Ήλιος κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό μου.Εκτός απο τα γενικά χαρακτηριστικά αυτής της όψης,πώς θα μπορούσα να έχω μια πιο εξειδικευμένη εικόνα του τι μπορεί να δώσει ?Για τον τομέα που αφορά αυτή η σύνοδος θα πρέπει να κοιτάξω τον οίκο που βρίσκεται ο Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη μου?
    Και πόσο διαρκεί μπορεί να διαρκέσει μια τέτοια όψη?:unsure:

sorry για τη διάρκεια της όψης μπερδεύτηκα...
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Ο διελαύνων Ήλιος κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό μου.Εκτός απο τα γενικά χαρακτηριστικά αυτής της όψης,πώς θα μπορούσα να έχω μια πιο εξειδικευμένη εικόνα του τι μπορεί να δώσει ?Για τον τομέα που αφορά αυτή η σύνοδος θα πρέπει να κοιτάξω τον οίκο που βρίσκεται ο Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη μου?
    Εκτός από τον οίκο του γενέθλιου Ουρανού, πρέπει να κοιτάξεις επίσης τον οίκο που κυβερνάει ο Ουρανός στο χάρτη σου καθώς και τον οίκο που κυβερνάει ο Ήλιος. Και τις όψεις του γενέθλιου Ήλιου. Κατά τα άλλα, οι διελεύσεις του Ήλιου αφορούν τη γενικότερη ενέργεια και ζωτικότητά σου, την ακτινοβολία σου ας πούμε, υπολόγισε δυο τρεις μέρες και δες αν ενεργοποιεί και όψεις με άλλους πλανήτες.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Κοιτάς Οίκους.
    Ο Ήλιος κινείται με 1 μοίρα τη μέρα. Στις διελεύσεις παίζουν αποκλίσεις +- 2 μοίρες. Επειδή έχουμε "φως", υπολόγισε και κάτι παραπάνω. Υπολόγισε βέβαια ότι με μια διέλευση μόνο οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επισφαλέστατη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Εκτός από τον οίκο του γενέθλιου Ουρανού, πρέπει να κοιτάξεις επίσης τον οίκο που κυβερνάει ο Ουρανός στο χάρτη σου καθώς και τον οίκο που κυβερνάει ο Ήλιος. Και τις όψεις του γενέθλιου Ήλιου. Κατά τα άλλα, οι διελεύσεις του Ήλιου αφορούν τη γενικότερη ενέργεια και ζωτικότητά σου, την ακτινοβολία σου ας πούμε, υπολόγισε δυο τρεις μέρες και δες αν ενεργοποιεί και όψεις με άλλους πλανήτες.
    Οπότε Ουρανός 4ος (οικογένεια).. Ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο...Ήλιος 12ος (δοκιμασίες) σε τετράγωνο με Ουρανό4ου και Χείρωνα(10ου)κ σε σύνοδο με Κρόνο (12ου)..Ίσως προκύψει κάτι που θα έχει σχέση μ αυτούς τους τομείς σωστά?

Όνομα:
    Γιάννα

Οπότε Ουρανός 4ος (οικογένεια).. Ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο...Ήλιος 12ος (δοκιμασίες) σε τετράγωνο με Ουρανό4ου και Χείρωνα(10ου)κ σε σύνοδο με Κρόνο (12ου)..Ίσως προκύψει κάτι που θα έχει σχέση μ αυτούς τους τομείς σωστά?
    Μηπως δεν καταλαβενω κατι?Ηλιος-κρονος κανουν συνοδο στον 12 ?Ο ουρανος στον 4 τετραγωνο με ηλιο-κρονο και αντιθεση με χειρωνα(10)?
    και κατι ασχετο μπορει ο ηλιος να βγαζει γεγονοτα καθε χρονια,αφου περναει καθε χρονο απο τα ιδια σημεια?Ειναι αξιος σημασιας?
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Μηπως δεν καταλαβενω κατι?Ηλιος-κρονος κανουν συνοδο στον 12 ?Ο ουρανος στον 4 τετραγωνο με ηλιο-κρονο και αντιθεση με χειρωνα(10)?
    και κατι ασχετο μπορει ο ηλιος να βγαζει γεγονοτα καθε χρονια,αφου περναει καθε χρονο απο τα ιδια σημεια?Ειναι αξιος σημασιας?
    Ο Ηλιος ΄κ ο Κρόνος (κ ο Ερμής) ειναι σον 12ο.Ο Ηλιος κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό 4ου (αλλά ο Κρόνος όχι λόγω μοιρών). και τετράγωνο με τον Χείρωνα (Κριός 10ος)..

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)