s
Ερμηνεία στοιχείων του χάρτη μου.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Ερμηνεία στοιχείων του χάρτη μου.

ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥΣΑ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ,ΝΑ ΈΧΕΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ,ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΑΦΡΟΔΥΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ;ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Όνομα:
    Μαρία

Re: Ερμηνεία στοιχείων του χάρτη μου.

Για ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις που κάνεις μπορείς να βρεις έναν σωρό από άρθρα στις διάφορες ενότητες του φόρουμ! Ψάξε, ψάξε και θα τα βρεις! :bigsmile:

Ορίστε μερικά που βρήκα με μία απλή αναζήτηση:

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου ήταν πολύ σημαντική

Όνομα:
    europe

--------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα σε όλους! Ειμαι Υδροχοακι κ με εχει καταπλήξει η αστρολογία τα τελευταια 3 χρόνια! Απο το ψάξιμο βρήκα αυτο το site κ εχω εντυπωσιαστει! Διάβασα τη γενέθλια ανάλυση μου αλλα βρε παιδια θέλω λίγη βοήθεια στο γιατι μεσα στο μυαλό μου επικρατει το χαος με τασεις προς αυτοκατασρτροφή, σχεσεις που λες χαλανε μια ζωη με το που ξεκινάνε κ πάω λίγω να χαρω, θυμός που απωθείται κ συναισθηματα που δεν μπορουν να εκφραστουν, τρόμος ακαθόριστος,ικανοποιηση για τιποτα κ συνεχεια καταθλιψη. αμαν. Εχω γεννηθεί 4-2-1982, 11 το πρωι,Αθηνα. Μπορει κάποιος να μου πει τι γίνεται με αυτη τη σελήνη στο διδυμο σε συνδυασμο με την αφροδιτη στον αιγωκαιρο κ τον οροσκοπο ταυρο? Η δε ξερω τι φταιει τελοσπαντων έχω απηυδήσει! Όποιος καλοθελητής ας βοηθήσει!

Χίλια Ευχαριστώ !

Quote Originally Posted by europe View Post
    --------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα σε όλους! Ειμαι Υδροχοακι κ με εχει καταπλήξει η αστρολογία τα τελευταια 3 χρόνια! Απο το ψάξιμο βρήκα αυτο το site κ εχω εντυπωσιαστει! Διάβασα τη γενέθλια ανάλυση μου αλλα βρε παιδια θέλω λίγη βοήθεια στο γιατι μεσα στο μυαλό μου επικρατει το χαος με τασεις προς αυτοκατασρτροφή, σχεσεις που λες χαλανε μια ζωη με το που ξεκινάνε κ πάω λίγω να χαρω, θυμός που απωθείται κ συναισθηματα που δεν μπορουν να εκφραστουν, τρόμος ακαθόριστος,ικανοποιηση για τιποτα κ συνεχεια καταθλιψη. αμαν. Εχω γεννηθεί 4-2-1982, 11 το πρωι,Αθηνα. Μπορει κάποιος να μου πει τι γίνεται με αυτη τη σελήνη στο διδυμο σε συνδυασμο με την αφροδιτη στον αιγωκαιρο κ τον οροσκοπο ταυρο? Η δε ξερω τι φταιει τελοσπαντων έχω απηυδήσει! Όποιος καλοθελητής ας βοηθήσει!

Χίλια Ευχαριστώ !
    Να σε δυσαρεστήσω λίγο ; Αυτή η Αφροδίτη σου στον Αιγόκερω....εχμ συγνώμη αλλά έχω κάνει ντοκτορά σε αυτή την Αφροδίτη, κωλύομαι να πω την άποψή μου :embarrest, αλλά σε γενικές γραμμές την "φωτογράφισες".

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Να σε δυσαρεστήσω λίγο ; Αυτή η Αφροδίτη σου στον Αιγόκερω....εχμ συγνώμη αλλά έχω κάνει ντοκτορά σε αυτή την Αφροδίτη, κωλύομαι να πω την άποψή μου :embarrest, αλλά σε γενικές γραμμές την "φωτογράφισες".
    Με ολο τον σεβασμο προς το προσωπο σας κυριε Στασινε:embarrest
    εχω και εγω αφροδιτη στον αιγωκερω ..αλλα καμια σχεση με τα παραπανω που συμφωνητε:nuts:
    ειναι πολλα αλλα μαζι σε ενα χαρτη που μπορουν να δωσουν
    αυτα που νιωθει η κοπελα ..ετσι δεν ειναι;
    και παλι με συγχωρειτε για το θαρρος που σαςγραφω :embarrest
    γιατι ειμαι πολυ ''μικρη''στο να σας λεω την αποψη μου στα αστρολογικα θεματαπου εσεις πολυ καλα γνωριζετε:embarrest

με εκτιμηση Δεσποινα κουκι:embarrest:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Με ολο τον σεβασμο προς το προσωπο σας κυριε Στασινε:embarrest
    εχω και εγω αφροδιτη στον αιγωκερω ..αλλα καμια σχεση με τα παραπανω που συμφωνητε:nuts:
    ειναι πολλα αλλα μαζι σε ενα χαρτη που μπορουν να δωσουν
    αυτα που νιωθει η κοπελα ..ετσι δεν ειναι;
    και παλι με συγχωρειτε για το θαρρος που σαςγραφω :embarrest
    γιατι ειμαι πολυ ''μικρη''στο να σας λεω την αποψη μου στα αστρολογικα θεματαπου εσεις πολυ καλα γνωριζετε:embarrest

με εκτιμηση Δεσποινα κουκι:embarrest:bigsmile:
    Λέγε με Δημήτρη :bigsmile: και σε παρακαλώ μην μου γράφεις λες κι είμαι ο Πατριάρχης. Εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου, απλά αυτά που έγραψε συνήθως ισχύουν για την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Σαν να μην μπορεί ή δεν θέλει να χαρεί αρκετά, να βγάζει κάτι πολύ "βαρύ" που πολλούς άντρες τους απωθεί, όχι όμως όλους. Η Αφροδίτη αυτή μπορεί να λειτουργήσει κυρίως με 2 τρόπους. Κυρίως. Είτε πολύ συντηρητικά και υπεύθυνα είτε πολύ αλαζονικά (ιδιοτελώς). Η κοπέλα έτσι που το έγραψε μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι η πρώτη εκδοχή. Σαν να αυτοπεριορίζεται, η θέση της στο 10ο επίσης σαν να μου ενισχύει την άποψη.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Λέγε με Δημήτρη :bigsmile: και σε παρακαλώ μην μου γράφεις λες κι είμαι ο Πατριάρχης. .
    μεχρι να παρω λιγο θαρρος ειναι
    χχααχα!! [Πατριαρχης ]

σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση αγαπητε Δημητρη:bigsmile:

φιλικα κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Φωτεινή

Να προσθέσω κι εγώ στα όσα έχουν ειπωθεί...
    Σίγουρα η Αφροδίτη στον Αιγόκερο είναι μια θέση που λιγάκι ζορίζει, καθώς η φύση της Αφροδίτης είναι να ..εκφράζεται και να απολαμβάνει και η φύση του Αιγόκερου να έχει τον ελεγχο του εαυτού του( και όχι μόνο) αν πάσα στιγμή. Αισθήματα και αυτοσυγκράτηση δλδ.

Όμως επειδή μου έκανε εντύπωση η ...περιγραφή της europe, κοίταξα λιγάκι τον χάρτη της όπου είδα ότι η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με την σύνοδο Κρόνου Πλούτωνα στον Ζυγο. Θεωρώ ότι αυτό μεγεθύνει την αρχική αίσθηση της Αφροδιτούλας που ήδη βρισκόταν λιγάκι έξω απο τα νερά της.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για την όψη, ειδικά όσοι γνωρίζουν περισσότερα απο μένα, αλλά εμένα προσωπικά μου δίνεται η αίσθηση ότι παίρνετε πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σας, εην εικόνα σας αλλά και τους άλλους(και το τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς). Νομίζω πως μάλλον είστε πολύ σκληρή απέναντι στον εαυτό σας προσπαθώντας να φαίνεστε πάντα υπο έλεγχο, δυνατή και να δίνετε πάντα την καλύτερη εικόνα στους άλλους.Αναρωτιέμαι αν αυτή η ανάγκη- εφόσον το βλέπω το θέμα σωστά- γίνεται σε βάρος των επιθυμιών σας; ίσως έχετε υπερβολική αίσθηση του καθήκοντος; Ή ίσως δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε συναισθήματα και αισθήματα όταν προκύπτουν γιατί προσπαθείτε να τα προσεγγίσετε με την λογική και να ζυγίσετε τις συνέπειες τους στην εικόνα σας;

Αυτά απο μένα, ελπίζοντας πως δεν κάνω λάθος.:embarrest
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    europe

Πω πωωω, διαβαζω το ένα φυσάω, διαβάζω παρακάτω ξεφυσάω!
    Η αλήθεια είναι οτι τα έχω παίξει, κ να κλαίω συνέχεια δε μπορώ κιόλας...δεν έχει να δώσει άλλο το σωμα δύναμη!
    Αγαπητή Φωτεινή όπως τα περιγράφεις είναι. Αλλά κ οταν παω με τη λογική να επιλέξω να χαλαρώσω, να μην έχω υπερβολική αίσθηση ευθύνης, αυτοσυγκράτηση, κλπ., ή θα πληγωθώ, ή θα τρελαθώ γιατι η εξυπνάδα κ η σοβαρότητα με κάνει να βλέπω τον κόσμο παλαβό, ή θα νιώθω φόβο, οπότε, είναι σαν να τιμωρούμαι κ άντε πάλι αυτοσυγκράτηση. Κ έχω κ αυτον τον ερμή στον υδροχόο που με κάνει να καταλαβαίνω πολύ καλα τι γίνεται κ να μην μπορώ κ να με παραπλανήσω. Φφφφφφφφ...στα ναρκωτικά δε θα πέσω, χρόνο για χόμπυ δεν έχω γιατι πρέπει να βγάλουμε λεφτά να ζήσουμε, οπότε, τι μένει? Καταρχήν σας ευχαριστώ κ τους 3 πάρα πολύ, κ μόνο οτι ασχοληθήκατε μου δίνει συμπαράσταση, αλλα τωρα εγω τι να κανω? Να περιμένω πότε θα βρεθεί ο κύριος τέλειος? Θα λυθεί το πρόβλημα? Γιατι απ'οτι καταλαβα ειναι θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης κ αγάπης το όλο θέμα....που κρατεί απο πατέρα(μου) αιγόκαιρω με αφροδίτη στον υδροχόο...αλλα γλέντια απο κει!

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)