- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Για σπουδες
-
10-11-2010, 01:27 AM #1
Για σπουδες
Καλησπερα!:bigsmile:. .Δεν ειναι παλι ακριβως ερωτηση αυτο που θελω να κανω .Αλλα περισσοτερο αν κοιταω εγω τα σωστα πραγματα.Λοιπον,για ανωτερες σπουδες τριτοβαθμιας εκπαιδευσης βλεπουμε τον 9ο,πλανητες που υπαρχουν μεσα σε αυτον (αν υπαρχουν ) και τον κυβερνητη του οικου σε πιο οικο πεφτει και τι οψεις σχηματιζει. Επειτα κοιταω τον πλανητη Δια που πεφτει και τι οψεις σχηματιζει .Πρεπει να κοιταξω και τον Ερμη η επειδη κοιταω για ανωτερες σπουδες δεν εχει πλεον σημασια ?
ο θεμα ειναι οτι εδω και 2 χρονια περιπου νιωθω μπλοκαρισμενη στο θεμα των σπουδων.Πιστευω οτι εκανα λαθος επιλογη για το εξωτερικο.Η σεληνη μου κανει τετραγωνο με τον δια στον 6ο και ο κυβερνητης των ιχθυων ,ο ποσειδωνας βρισκεται στον 5ο οικο και κανει εξαγωνο με τον κυβερνητη του 5ου τον πλουτωνα .Νομιζω οτι με τετοιες γενεθλιες οψεις ,φαινεται οτι καθε αλλο παρα για σπουδες στο εξωτερικο ειναι :toung:.Υπερβολες ,αυταπατες,απογοητευσεις και ξεμυαλισματα ειναι τα χαρακτηριστικα που συμβαινουν.
Αντιθετα ο Διας στον 6ο (αιγοκερως κυβερνητης) κανει εξαγωνο με τον ηλιο μου στον 4ο και τον κρονο .Οσο πραγματικα ημουν στην Ελλαδα ποτε δεν ανησυχησα για τις σπουδες μου .Ειχα οργανωση ,πειθαρχια και συγκεντρωση (και παντα τα καταφερνα .Τελικα αγαπω Κρονο :bigsmile.
Λετε να τα μαζευψω και να κατηφορησω ?(αντε το πολυ να παρω κανεναν αλλοδαπο σβαρνα για να ικανοποιησω το εξαγωνακι μου ,(αν και θα τον φαει και αυτον η μαρμαγκα μεχρι να εχω την κρονια επιστροφη μου (7ο και 8ο στον υδροχοο μετα τα 30 με βλεπω να στεριωνω).Τουλαχιστον μην χτυπιεμαι αδικα εδω πανω .
Επισης θα με πειτε ζωντοβολο ΑΛΛΑ χαρηκα τελικα που εχω στην ηλιακη μου επιστροφη πρωτον ,κρονο στον ωροσκοπο σε αντιθεση με την σεληνη μου στον 9ο.Αυτο μπορει τουλαχιστον να την "δειρει " μπας και σταματησει η αρεια σεληνη να κανει χαζομαρες :toung:
-
10-11-2010, 01:53 AM #2
Re: Για σπουδες
Για θέματα 9ου που συμπεριλαμβάνει και τις ανώτερες σπουδές (και όχι απαραίτητα σπουδές στο εξωτερικό ) θα δεις πρωτίστως τον κυβερνήτη του 9ου σου οίκου , που είναι και τι όψεις κάνει , επιπλέον πλανήτες στον 9ο οίκο σου θα εδίναν κι άλλο φως στην υπόθεση !!!
Εάν λοιπόν θέλετε να θερίσετε δεξιά να σπείρετε αριστερά ..
-
10-11-2010, 03:29 AM #3
Πολύ χαίρομαι που θέσατε αυτό το θέμα σε σχέση με τις σπουδές και το πώς αυτές υποδηλώνονται σ ένα χάρτη!:bigsmile:Σκέφτομαι κ εγώ αφού ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην ψυχολογία εδώ να φύγω στο εξωτερικό και μάλιστα να ασχοληθώ και με τη διαφήμιση και το marketing σε συνδυασμό με την ψυχολογία(στις διαφημιστικές επιστρατεύονται πλειάδες ψυχολόγων που που συμμετέχουν γνωμοδοτώντας ως προς την ψυχολογία του καταναλωτή)Για τις σπουδές δεν κοιτάμε και τον 6ο οίκο?Σίγουρα για το εξωτερικό ο κατ'εξοχήν οίκος είναι ο 9ος αλλά και ο 6ος?Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε και εμένα λιγάκι μιας και οι προοπτικές για εμας τους νέους εδώ στην ελλάδα κάθε άλλο παρά ευοίωνο διαγράφουν το μέλλον μας.Λοιπόν ακμή του 6ου έχω στην παρθένο αλλά νομίζω έχω και εμπεριεχόμενο το ζυγό(ο 5ος ειναι στο λεοντα και ο 7ος στον σκορπιο άρα δεν είναι εμπεριεχόμενος?)Δεν έχω κανένα πλανήτη στον 6ο(εκτός από το vertex).Κυβερνήτης της παρθένου αν δεν κάνω λάθος είναι ο ερμής που βρισκεται στον υδροχόο και στο 10 οίκο.Τώρα στον 9ο οικο έχω ακμή στον αιγόκερω και πλανήτες τον ουρανό και τον ποσεδώνα επίσης στον αιγόκερω.Νομίζω σας ζάλισα!Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου διαθέσατε!!
-
10-11-2010, 10:48 AM #4
Ο 6ο εχει σχεση κατα την γνωμη μου περισσοτερο με την υγεια και με την ρουτινα που βιωνει καποιος .Επισης με το εργασιακο περιβαλλον ,γι αυτο το κοιταω γιατι δειχνει ποιο κλιμα επικρατει με συναδελφους.Αν και δεν νομιζω οτι για μας που ειμαστε σπουδαστες "κολλαει" πολυ .Γιατι δεν ειναι ακριβως εργασιακος χωρος ο χωρος του πανεπιστημιου αλλα μαθησης.
Στην περιπτωση σου ο Ερμης στον 10ο και κυβερνητης του 6ου δειχνει ενα περιβαλλον που εχει αμεσα σχεση με επαφη με τον κοσμο.Αρα ειναι μαι καλη ενδειξη οτι κινησε σε σωστη κατευθυνση (εξαρταται και τι οψεις συμβαινουν βεβαια)
Για σπουδες συνηθως κοιταω τον 9ο οταν ειναι για τριτοβαθμια και τον 3ο μεχρι την δευτεροβαθμια(εκει ξερω οτι παιζει ρολο πολυ ο ερμης (εξαιρετικες οψεις οταν περασα στο ελληνικο πανεπιστημιο ) ,για ανωτερες σπουδες ειχα διαβασει για τον δια (ετσι εξηγειται λιγουλακι και το μπλοκαρισμα τα τελευταια χρονια στους ετησιους τρωει κατι τετραγωνα :bigsmile
Τον 9ο σου θα τον ελεγα οτι μοιαζει λιγο με κατσαρολα που βραζει :bigsmile:.Η ακμη στον αιγοκερω δειχνει οτι παιρνεις στα σοβαρα τις σπουδες σου αν και μεσα στον οικο υπαρχουν δυο πλανητες που ο ενας φερνει ανατροπες (ουρανος) και ο αλλος ονειροπολησεις και αυταπατες (ποσειδωνας ).Αυτα ειναι τα αρνητικα ,υπαρχουν ομως και θετικα .Ο Κρονος (κυβερνητης) με τον ουρανο δεν "κονταροχτυπιουνται " ακριβως οπως φαινεται στην πρωτη ματια.Μαλλον αλληλοβοηθιουνται .Θα μπορουσες μεσα απο τις σπουδες σου να δωσεις νεα πνοη σε παλιες θεωριες η καταστασεις η κατι νεο και μοτερνο να μπορεσεις να του δωσεις μια πιο σταθερη και οργανωμενη βαση ωστε να πραγματωθει.Αλλωστε η φαντασια και η διαισθητικοτητα δεν σου λειπει πανω στα θεματα των σπουδων .Τα τελευταια σου τα προσφερει ο ποσειδωνας .Εξαρταται βεβαια απο τις οψεις αυτων των πλανητων πως θα λειτουργησουν.Και ποια πλευρα θα υπερισχυσει.
-
10-11-2010, 04:48 PM #5
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.