s
Ωριαία - ''¶πιστη'' κολλητή φίλη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Πόπη

Ωριαία - ''¶πιστη'' κολλητή φίλη

Attachment 1760

Κάποια πράγματα δύσκολα τα ξεχνάς και πιο δύσκολα
    σου φεύγει από το μυαλό μία ιδέα άμα βρει πρόσφορο έδαφος...
    Έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά μέχρι σήμερα αναρωτιέμαι
    αν ήμουν τόσο κορόϊδο που έδειξα τόση αφοσίωση στην κολλητή μου.
    Γιατί εκείνο που με πείραξε δεν ήταν η πιθανή απιστία του πρώην συντρόφου μου
    αλλά αυτήν την καλύτερής μου φίλης. -Αχ αυτή η γεννέθλια Σελήνη μου στον 11ο-

Όταν ήμουν φοιτήτρια είχα μία σύντομη σχέση με τον Βασίλη.
    Τον είχα γνωρίσει στην κολλητή μου πριν τα φτιάξουμε και κάναμε παρέα όλοι μαζί.
    Όταν χώρισα με τον Βασίλη κατάλαβα σε ανύποπτο χρόνο ότι πιθανότατα
    είχε κοιμηθεί μαζί του. Το αν το έκανε πριν ή μετά το δεσμό μου μαζί του δεν το ξέρω, αλλά υποπτεύομαι πριν. Και δεν υπήρξε ποτέ μεταξύ τους φανερή σχέση.

Η ερώτηση λοιπόν είναι ''Όσο καιρό είχα σχέση με τον Βασίλη, η κολλητή μου
    είχε χμ... ερωτικές συνευρέσεις μαζί του?''

Πείτε μου αν ξεκινώ καλά.
    5ος οίκος ο Βασίλης
    7ος η κολλητή ή μήπως στον 11ο?
    Tabula rasa

Re: Ωριαία - ''¶πιστη'' κολλητή φίλη

Eσυ είσαι ο ωροσκόπος με κυβερνήτη τον Ήλιο και συγκυβερνήτη τη Σελήνη
    Ο πρώην σου είναι στον 7ο οίκο με κυβερνήτη το Κρόνο και η φίλη στον 11ο με κυβερνήτη τον Ερμή.
    Ο Κρονος είναι ανάδρομος μέσα στον 3ο οίκο αλλά στην έξαρση του.
    Ο Ερμής είναι στον Αιγόκερω.
    Μεταξύ τους υπάρχει όψη τετραγώνου

... για αρχή

(επιστρεφω στη δουλειά..:embarrest )

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Eσυ είσαι ο ωροσκόπος με κυβερνήτη τον Ήλιο και συγκυβερνήτη τη Σελήνη
    Ο πρώην σου είναι στον 7ο οίκο με κυβερνήτη το Κρόνο και η φίλη στον 11ο με κυβερνήτη τον Ερμή.
    Ο Κρονος είναι ανάδρομος μέσα στον 3ο οίκο αλλά στην έξαρση του.
    Ο Ερμής είναι στον Αιγόκερω.
    Μεταξύ τους υπάρχει όψη τετραγώνου

... για αρχή

(επιστρεφω στη δουλειά..:embarrest )
    Ευχαριστώ Kiarra
    μα νομίζω πως οι μη μακροχρόνιες σχέσεις φαίνονται από τον 5ο... :embarrest
    Μεταξύ 5ου και 7ου κωλλύομαι...
    Tabula rasa

Ο πρωην σου ειναι στον 5ο με κυβερνητη τον δια και οχι στον 7ο με κυβερνητη τον κρονο αρα το τετραγωνο με τον ερμη δεν ισχυει.

εχει συν -κυβερνητες γιατι βρισκονται μεσα σε αυτον τον ερμη και την αφροδιτη .Μεσα στο 5ο βρισκεται και ο βορειος δεσμος
    Ο ερμης ειναι κυβερνητης του δικου του 7ου και πεφτει μεσα στον ωροσκοπο του.Ο ερμης ειναι σε αερινο μεταβλητο ζωδιο και βρισκεται στον τοξοτη σε μεταβλητο ζωδιο της φωτιας.Απο την φυση των δυο ζωδιων τοξοτη -διδυμων και την ιδια ποιοτητα σαν ζωδια .Μου φαινεται οτι και να εγινε κατι μεταξυ τους (ενδιαφερον υπηρχε και απο τους δυο) ηταν κατι το αναλαφρο ,το πολυ συντομο και μαλλον περισσοτερο σαν παιχνιδι παρα σαν σχεση επαιζε.

Αφου μιλαμε για παρελθοντικο γεγονος πιστευω οτι πρεπει να κοιταξουμε περισσοτερο τις αποκλινουσες οψεις .Δεν τις εχω κοιταξει ακομα .Θα επανελθω

Όνομα:
    Πόπη

Ένα στοιχείο που πρόσεξα είναι πώς η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο
    και με ακμή του 12ου στον Καρκίνο -5ος παράγωγος της κολλητής, 8ος παράγωγος του Βασίλη- και θέση Σελήνης στον 3ο στο Σκορπιό θα μπορούσε να σημαίνει ότι λόγω 12ου ότι το όλο πράγμα έγινε μυστικά, με διάθεση για φλερτ από τη φίλη και καθαρά σεξουαλική από τον Βασίλη.

Από την άλλη του Βασίλη ο 5ος (9ος) είναι στον Κριό και ο ¶ρης στον 2ο οίκο του
    κάνει σύνοδο με τον Ήλιο. Στην ακμή του 5ου του Βασίλη κοιτάμε εμένα και και από εκεί τον 11ο παράγωγο δηλαδή τον 6ο του χάρτη για τη φίλη?
    Tabula rasa

Όνομα:
    Κωστής

Το θέμα αυτό θα διαγραφεί. Είχε ποσταριστεί στο φόρουμ ο Αστρολόγος στο σπίτι σας όπου εκεί τα μέλη μας δεν μπορούν να απαντούν.

Ζητήθηκε βοήθεια για να μεταφερθεί σε φόρουμ δημόσιο όπως και έγινε. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται αυτό εδώ δεύτερη φορά.

Σημείωσεις για όλους μας

1. Γενικότερα αγαπητή Πόπη τα περισσότερα θέματά σου τα ποστάρεις όπου βρεις. Τα 8 στα δέκα στο ¶ρθρα Μελών όπου και στα μεταφέρουμε χωρίς να το ζητήσεις διαφορετικά δεν θα ήταν ορατά σε κανέναν.

2. Η διαχείριση βοηθάει πάντα αλλά έχει και δεκάδες άλλα πράγματα να φροντίζει. Μικρές καθυστερήσεις εάν δεν είναι αποδεκτές από τα μέλη μας, έχουν όλο το δικαίωμα να ζητήσουν απενεργοποίηση του λογαριασμού τους.

3. Οι αγορές (φόρουμς), ειδικά κάποιες πολύ μεγάλες σαν το myHoroscope που δεν έχει σκοπό την άγρα πελατών ακολουθούν κάποιους μικρούς κανόνες. Όπως λέει και ο κεντρικός διαχειριστής του συστήματος, στο παιδικό παιχνιδάκια "πάρτα όλα" δεν υπάρχει μόνο αυτή η επιλογή, αλλά υπάρχουν και το πάρε ένα, βάλε ένα, βάλε δύο κ.α.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)