s
ΕΡΩΤΙΚΑ 2005
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

ΕΡΩΤΙΚΑ 2005

Έχω γεννηθεί στις 4/6/1966 και ώρα 9.45 π.μ. (όπως σας έχω γράψει ξανά). Τα τελευταία χρόνια η αισθηματική μου ζωή πέρασε από διάφορες διακυμάνσεις, με αποκορύφωμα ένα διάζύγιο πριν από ένα χρόνο περίπου. Θα ήθελα να ξέρω αν θα υπάρχει κάποια βελτίωση μέσα στη χρονιά που έρχεται, μια και αυτό λεν τα περισσότερα ωροσκόπια που διαβάζω για το 2005.
    Ευχαριστώ

Re: ΕΡΩΤΙΚΑ 2005

Αγαπητή φίλη mabal,
    Πραγματικά τα άσχημα για σας πέρασαν και σιγά σιγά το ωροσκόπιό σας παίρνει τα πάνω του. Βγάζει βέβαια μια τεράστια ανάγκη να καλυφθεί συναισθηματικά και όλο το θέμα του ετήσιου σας από τα γενέθλιά σας τον Ιούνιο 2005 και μέχρι τα γενέθλιά σας το 2006 είναι ο συγκεκριμένος τομέας.
    Τη μεγαλύτερη εύνοια την έχετε μέσα στο καλοκαίρι όπου εκεί πιστεύω πως θα προκύψει κάτι εξαιρετικά καλό για την συναισθηματική σας ζωή.Επίσης θα πάρετε μεγάλη βοήθεια από φιλικά πρόσωπα και γνωριμίες μέσα από συλλογικούς χώρους και κοινωνικές προσκλήσεις που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες!!

Καλή επιτυχία
    Βασιλική Κόντη

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)