s
«Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 68 1 2 3 4 5 11 51 ... LastLast
Results 1 to 10 of 679
    Όνομα:
    Χρύσα

«Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»

Ανοίγουμε νέο θέμα επειδή το προηγούμενο είχε πάρει γιγάντιες διαστάσεις :toung: Αν και η ώρα έναρξης δε θυμίζει σε τίποτα μεσάνυχτα, θα σας παρακαλέσουμε να μείνετε πιστοί στο ωράριο 00:00 - 6:00 π.μ. Η λογική αυτού του thread παραμένει η ίδια (συμπεριλαμβάνεται και η παντόφλα :toung, όπως είχε γράψει αρχικά ο Κωστής μας..

Καλές συζητήσεις λοιπόν

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Ξενυχτάς και νομίζεις ότι είσαι μόνος; Και όμως δεν είσαι!
    Σε αυτό το topic ποστάρουμε μόνο από τις 12 μετά τα μεσάνυχτα έως και τις 6 τα ξημερώματα. Δεν υπολογίζεται η διαφορά ώρας με άλλη κράτη :toung: Συζητάμε χαλαρά μεν, κόσμια δε ...αλλιώς θα βγάλω την παντόφλα. Όλα σχεδόν τα θέματα είναι ευπρόσδεκτα. Κοινωνία, σχέσεις, ή απλά ένα γεια! Μείνετε στη λογική των όρων χρήσης και μην χαλαρώσετε τόοοοοοσο πολύ και γίνετε αφορμή να ενοχληθούν οι "πρωϊνοί" μας φίλοι ή η ομάδα διαχείρισης.

Καλές συζητήσεις

Re: «Μεσάνυχτα και κάτι... ακόμα»

Καλοριζικο.....

:bigsmile:

Όνομα:
    Κάτια

Λοιπόν! Κάνω ποδαρικό στο θρεντ με το δεξί κλικ και στο πλαίσιο ενός άκρατου παλιμπαιδισμού που με έχει πιάσει, βρήκα το τέλειο τραγούδι!
    Καλή αρχή λοιπόν, με γέλιο!

ΥΓ: Δεν ξέρω ποια όψη φταίει που δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω και να πειράζω τον κόσμο όλη μέρα, μέσα και έξω από το φόρουμ, ενώ ταυτόχρονα κάνω σοβαρές σκέψεις. Το μόνο σοβαρό συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω, είναι ότι οι σοβαρές σκέψεις με οδηγούν στο να γελάω με τα χάλια μου και τα χάλια των άλλων. Επιτέλους εκδηλώθηκα!

ΥΓ: Φτου σου! Δεν υπάρχει αυτό! Το έχασα το ποδαρικό για κλάσματα; Που πας με τέτοιες όψεις χρυσή μου… Πίσω μου σ’ έχω!...
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

....και καποιος να το κανει steaky για να βγαινουν οι απαντησεις στα αριστερα στην σελιδα του portal

Καλησπέρα...
    Να το χαιρόμαστε το καινούργιο θρεντ:bigsmile:

Αυτό, γιατί έτσι γουστάρω... Για μένα http://www.youtube.com/watch?v=5B1meznH50c&NR=1

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by aktina View Post
    Καλησπέρα...
    Να το χαιρόμαστε το καινούργιο θρεντ:bigsmile:

Αυτό, γιατί έτσι γουστάρω... Για μένα http://www.youtube.com/watch?v=5B1meznH50c&NR=1
    Κάτι μου έλεγε ότι δεν έπρεπε να πατήσω το λινκ που έβαλες , αλλά έκανα το λάθος και το πάτησα. Πλάκα μας κάνεις βρε Ακτίνα; Βλέπεις ότι δεν την παλεύουμε… Που πας;
    Εδώ που με πήγες, πάρε κι αυτό να έχεις!
    http://youtu.be/RsZbDsx0jzQ

Όνομα:
    Κάτια

Μια υπέροχη μελωδία και μια εξαιρετική ερμηνεία ενός συμβολικού μύθου-παραμυθιού. Από τα πιο συγκινητικά πράγματα που άκουσα ποτέ.
    Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί αξίζει τον κόπο πραγματικά.
    Καλή βραδιά.

Καλησπέρα σας...

Καλησπέρα αστερόπαιδα...

Λένε πως οι μουσικές γεφυρώνουν διαφορές, ακόμη και τις πιο χαωδεις, όπως Δύση και Ανατολή...
    Ενα μικρό δείγμα... (Τι να κάνω? Μου βγαίνει ο Τοξότης ο μακρινός, μέσα από αόρατα καραβάνια!)

http://www.youtube.com/watch?v=jwc_p...eature=related
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Σοφία

Να το κάνω και εγώ το ποδαρικό μου στο νέο θέμα! Για χτες το προόριζα αλλά
    αποκοιμήθηκα στην πορεία..:embarrest
    Ελάτε να αρχίσουμε να το γεμίζουμε και αυτό σιγά σιγά! Το προηγούμενο μέτραγε πολλά χρονάκια πλάκα πλάκα και είναι ένας θησαυρός μουσικής παιδιά! Είναι ένα τέλειο τζουκ μποξ με άαπειρα τέλεια τραγούδια όλων των ειδών οπότε πέρα απο τους προβληματισμούς μας, τις πλάκες μας και τις αστρολογικές μας απορίες είναι ανεκτίμητο και λόγω των τραγουδιών που έχουμε ποστάρει εκεί μέσα! Οπότε διαφυλάξτε το ''μεσάνυχτα και κάτι''!!!

Πάρτε και ένα τραγουδάκι που μ'αρέσει ο στίχος που έχει!

http://www.youtube.com/watch?v=R-0Qx8HwlW4&ob=av2e

:bigsmile:

Υ.Γ. Δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ για αυτό..βασικά μπορεί να το έχετε και σεις το πρόβλημα..όποτε ποστάρει η Κάτια η ο Σπύρος τραγούδι και βίντεο εμφανίζεται μεγάλο παράθυρο με το βίντεο αλλά όταν μετακινώ τη σελίδα προς τα κάτω μετακινείται το βίντεο προς τα πάνω και γενικά χάνω και κάποια απο τα γραφόμενα των ποστ, σαν να αργεί να φορτώσει η σελίδα και μου τα βγάζει διπλά και τριπλά κάποιες φορές κιόλας..ένας αχταρμάς δηλαδή..και αυτό κυρίως σε αυτό το φόρουμ που παίζουν αρκετά βίντεο.. είπα να το επισημάνω..
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Page 1 of 68 1 2 3 4 5 11 51 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)