s
[Συζήτηση] Δωδέκατος οίκος: ένα μυστικό μέρος...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Δωδέκατος οίκος: ένα μυστικό μέρος...

Ο δωδέκατος είναι πιθανώς ο λιγότερο κατανοητός από τους αστρολογικούς οίκους. Ακόμα είναι ο λιγότερο προσωπικός στη σημασία και την απήχησή του. Εάν ακολουθήσουμε τη φυσική, κατά τη φορά του ρολογιού, κατεύθυνση των οίκων, ο δωδέκατος είναι ο απώτατος από τον ωροσκόπο και τον πρώτο οίκο. Το μήνυμα αυτής της θέσης είναι πολύ καθαρό. «Είμαι ο εαυτός μου» λέει ο ωροσκόπος, και «είμαι το σύμπαν» απαντά ο δωδέκατος. Αυτές οι σύντομες δηλώσεις συνοψίζουν την ολότητα της ανθρώπινης εξέλιξης όπως και την πρωταρχική σοφία που διακατέχει την αστρολογία: Ξεκινάς στη ζωή σκεπτόμενος ότι «είναι όλη ο εαυτός σου» και στο τέλος αυτής της εξελικτικής πορείας συνειδητοποιείς ότι εσύ και ο κόσμος είστε Ένα.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Δωδέκατος οίκος: ένα μυστικό μέρος...
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Όνομα:
    Ντίνα

Re: Δωδέκατος οίκος: ένα μυστικό μέρος...

Καλησπέρα,

Με αφορμή την παρούσα σύνοδο Δία-Ποσειδώνα-Χείρωνα στον Υδροχόο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στη δική μου περίπτωση η σύνοδος αυτή πέφτει στην ακμή του 12ου οίκου. Θα κάνω τη δική μου εκτίμηση και παρακαλώ θα ήθελα να με διορθώσετε αν κάνω λάθος, Από όσο γνωρίζω ο Δίας στο 12ο σημαίνει προστασία από κρυφούς εχθρούς, ο Ποσειδώνας είναι σίγουρα σε καλή θέση, αφού είναι στον οίκο του (ίσως να μου δίνει έντονη διαίσθηση (;;) και όσον φορά στο Χείρωνα σε αυτή τη θέση, ίσως να σημαίνει ίαση από πληγές της ψυχής;;;; Νομίζω τα μπέρδεψα :embarrest

Αν είμαι off-topic, πείτε μου πού να κάνω καινούριο θέμα γιατί έχω ξεχάσει πώς γίνεται...:embarrest

Φιλικά
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

και εγω θα ηθελα μια απαντηση στο παραπανω ερωτημ¨α/δηλαδη εμεις που εχουμε ωροσκοπο ιχθεις να περιμενουμε κατι καλο απο αυτη την συνοδο?

Quote Originally Posted by μαλαμα View Post
    και εγω θα ηθελα μια απαντηση στο παραπανω ερωτημ¨α/δηλαδη εμεις που εχουμε ωροσκοπο ιχθεις να περιμενουμε κατι καλο απο αυτη την συνοδο?
    Από ό,τι ξέρω, έχει ετοιμαστεί σχετικό άρθρο το οποίο και θα δημοσιευθεί. Μέχρι τότε μπορείτε να ανατρέξετε στις ετήσιες προβλέψεις όπου αναφέρονται διάφορα σχετικά με τη σύνοδο, και να κοιτάξετε το ζώδιο των Ιχθύων :bigsmile:

Παρεμπιπτόντως, τα άρθρα προσφέρονται για ενημέρωση και σχολιασμό επ' αυτών συγκεκριμένα και όχι για διατύπωση ερωτημάτων προσωπικού χαρακτήρα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιώργος

Να ρωτήσω και εγώ! Πλούτων στον 12ο με "δυσμενείς όψεις" , τετράγωνο Ήλιο Ερμή και Ποσειδώνα και τρίγωνο Αφροδίτη τι δείχνει; η βαρύτητα δλδ της φύσεως εξαρτάται και από τις όψεις;

Ενδιαφέρον το άρθρο σας σχετικά με τον 12ο οίκο αλλά θα περίμενα πιο απλή και κατανοητή περιγραφή των ιδιοτύτων και κυρίως την επίδραση των πλανητών σε αυτό τον οίκο..δεν χρείαζεται ολόκληρη "διατριβή" δεδομένου ότι απευθύνεστε σε άτομα με ελάχιστες γνώσεις.Εάν κάνετε αντιγραφή από βιβλία μπορείτε να το συνδυάσετε με δική σας περιγραφή. Επίσης καλό θα ήταν να δώσετε μερικά παραδείγματα επίδρασης σε αυτό τον οίκο..για παράδειγμα αυτή την περίοδο (με ¶ρη διελαύνων στο 12ο) έχασα ένα δικό μου άνθρωπο και θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό.

Όνομα:
    Σωκράτης

Προσωπική ιστοσελίδα συγγραφέα: Alan Oken's Metaphysical Universe
    Προσωπικό e-mail συγγραφέα: alanoken@att.net

Όταν σου δώσει τις απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς σε παρακαλούμε να τις μοιραστείς μαζί μας.

Σε διαβεβαιώνω πάντως ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αντιγραφές από βιβλία δεν κάνει.

Λυπάμαι για την απώλειά σου.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread