s
Η Τίνα απαντά, στον, οίκο, κρόνος, μοίρα, ζυγό, βλέπω, ζυγού, ζώδιό, προβλέψεις, γενικές, στις, γεννημένος, είμαι, 08-11-1975, 02.30π.μ, ευχαριστώ, τέτοιο, ισχύει, κάτι, αναφέρεται, μπορούσατε, πείτε, καλημέρα, προβλέπεται, σκορπιό, σημαίνει, μένα, κρόνο, λέοντα, πέρασμα, κρόνου, δεδομένου" /> Κρόνος στον ζυγό....τί προβλέπεται για τον σκορπιό?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Κρόνος στον ζυγό....τί προβλέπεται για τον σκορπιό?

Καλημέρα σας! Θα μπορούσατε να μου πείτε τί σημαίνει για μένα το πέρασμα του κρόνου στον ζυγό δεδομένου ότι έχω κρόνο στη 2η μοίρα του λέοντα και στον 11ο οίκο, 2ο οίκο στη 14η μοίρα του ζυγού? Στις γενικές προβλέψεις για το ζώδιό μου βλέπω πως αναφέρεται ο κρόνος στον 12ο οίκο μου. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ! Είμαι γεννημένος 08-11-1975 ωρα 02.30π.μ.

2. Re: Κρόνος στον ζυγό....τί προβλέπεται για τον σκορπιό?

Καλησπέρα damierom,

Στις αρχές Ζυγού στο ωροσκόπιο σας έχετε την ακμή του 2ου σας οίκου, άρα ο Κρόνος βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σας. Στο μέλλον το θέμα που θα σας απασχολήσει περισσότερο θα είναι το εισόδημα σας και ότι άλλο θεωρείτε εσείς πολύτιμο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)