s
[Συζήτηση] Συλλογισμοί μιας Ουράνιας διέλευσης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    Χρύσα

Συλλογισμοί μιας Ουράνιας διέλευσης

Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που δε φαίνεται να δείχνει και πολύ σεβασμό στην ανθρώπινη ανάγκη μας για σταθερότητα και μονιμότητα. Ενεργεί ως Τζόκερ ή Μπαλαντέρ του Σύμπαντος. Είναι επίσης ένας κοσμικός δείκτης που αγνοεί τις βασικές εφαρμογές της λογικής` υπέρ της δικής του μοναδικής υπογραφής όσον αφορά τη "λογική". Ωστόσο, η λειτουργία του είναι συνήθως ανεξήγητη. Ο Ουρανός δεν έχει καμία διάθεση να ακολουθήσει τα τυποποιημένα πρότυπα συμπεριφοράς ή τους συνηθισμένους τρόπους που καθορίζονται από το ρυθμιστή Κρόνο. Αυτός ο πλανήτης δεν αισθάνεται καμία υποχρέωση να απολογηθεί για το σπάσιμο των κανόνων και την απότομη μετατόπιση του επίκεντρου. Φύση του είναι να περνά με αστάθεια από το ένα σημείο ανάφλεξης στο επόμενο, με έναν άρρυθμο τρόπο.

Ακολουθεί συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Συλλογισμοί μιας Ουράνιας διέλευσης

Re: Συλλογισμοί μιας Ουράνιας διέλευσης

Μια διελευση ουρανου απο τους προσωπικους πλανητες κ κυριως την αφροδιτη μπορει να ευθυνεται κ για κεραυνοβολους ερωτες?
    Σε μια συναστρια αν καποιος αγγιζει με τον ουρανο του τους προσωπικους πλανητες μπορει να σου δημιουργει την αισθηση του κεραυνοβολου ερωτα?και αν ναι ισχυει το ιδιο κ για το προσωπο που φερνει τον ουρανο.

Όνομα:
    Δημήτρης

Από το άρθρο μάλλον βγαίνει το συμπέρασμα πως αν είναι να φέρει κάτι ο Ουρανός αυτό μόνο κεραυνοβόλο μπορεί να είναι. Αναφέρει μάλιστα ότι ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του κεραυνού. Ίσως ο συγγραφέας να έχει μπερδέψει το Δία που στην ελληνική μυθολογία ήταν ο κύριος του κεραυνού με τον Ουρανό που ασχολιόταν με το να γονιμοποιεί τη Γη μέχρι να ευνουχιστεί από έναν του γιο, τον Κρόνο.

Βέβαια, σχετικά με την ερώτησή σου, αναφέρει επίσης ότι οι διελεύσεις Ουρανού / Αφροδίτης είναι μάλλον προβληματικές αφού οι δύο πλανήτες έχουν διαφορετικά αιτήματα: συγχώνευση και διαχωρισμό αντίστοιχα.

Εγώ θα έλεγα καταρχήν να δούμε τι ρόλο παίζει η Αφροδίτη σ’ ένα χάρτη. Άλλες προοπτικές υπάρχουν για κεραυνοβόλους έρωτες αν είναι στον 5ο / 7ο οίκο ή είναι κυβερνήτης του 5ου / 7ου και άλλες αν είναι σε κάποια άσχετη θέση. Άλλη επίδραση θα έχει μια διέλευση του Ουρανού αν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο και άλλες αν είναι π.χ. στον Καρκίνο. Απ’ κει και ύστερα η επίδραση του Ουρανού θα την κάνει να λειτουργήσει περισσότερο ανεξάρτητα, απρόβλεπτα και υπερβολικά. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σ’ έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μπορεί όμως και σ’ έναν θεαματικό χωρισμό.

Το ίδιο θα έλεγα και για τη συναστρία: η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Φαντάσου ο ένας να έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο και ο άλλος Ουρανό στον Υδροχόο. Υπάρχει «άγγιγμα» μέσω μιας χιαστής που όμως δεν βοηθάει καθόλου.

Γενικά οι διελεύσεις / όψεις του Ουρανού τείνουν να μας ξεβολεύουν. Αυτό συχνά είναι γοητευτικό αλλά αρκετές φορές ανεπιθύμητο.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by stavri7 View Post
    Μια διελευση ουρανου απο τους προσωπικους πλανητες κ κυριως την αφροδιτη μπορει να ευθυνεται κ για κεραυνοβολους ερωτες?
    Σε μια συναστρια αν καποιος αγγιζει με τον ουρανο του τους προσωπικους πλανητες μπορει να σου δημιουργει την αισθηση του κεραυνοβολου ερωτα?και αν ναι ισχυει το ιδιο κ για το προσωπο που φερνει τον ουρανο.
    Stavri7, είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα σου απαντήσει η Χρύσα, αλλά ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σου την προσωπική μου εμπειρία, που είναι εντελώς πρόσφατη, για να μην πω τρέχουσα.

Θα έχεις διαβάσει πολλές φορές ότι το πώς επηρεάζει η κάθε διέλευση ενός εξωκρόνιου (και όχι μόνο) , έναν προσωπικό πλανήτη ή σημείο, εξαρτάται από την κατάσταση του πλανήτη , την θέση του στο ωροσκόπιό μας και την σχέση του με τους υπόλοιπους πλανήτες.
    Αν ο προσωπικός πλανήτης κάνει δύσκολες όψεις, ο διελαύνων πλανήτης θα ενεργοποιήσει την δύσκολη όψη , με τα ανάλογα αποτελέσματα. Ομοίως θα ενεργοποιήσει την θετική όψη , με τα επίσης ανάλογα αποτελέσματα.
    Θα έχεις διαβάσει πως όταν ένας διελαύνων πλανήτης σχηματίζει όψη που επαναλαμβάνεται στον γενέθλιο χάρτη (ως γενέθλια όψη), τότε σίγουρα αναμένουμε εκδήλωση γεγονότων που περιγράφονται από την φύση των πλανητών , τη θέση τους και την φύση της όψης που σχηματίζεται.

Έχοντας κάνει αυτή την εισαγωγή, μπορώ να σου εκθέσω το προσωπικό μου παράδειγμα.
    Στον γενέθλιο χάρτη μου η Αφροδίτη κυβερνά τον 7ο οίκο μου και βρίσκεται στον 11ο, σε αμοιβαία υποδοχή και στενό τρίγωνο με τον Ουρανό στον 7ο , κυβερνήτη του 11ου. Μέχρι εδώ καλά. Συνεχίζω λοιπόν…
    Προοδευτικά η Αφροδίτη μου βρέθηκε σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο μου και εκεί έκανε και την στάση του ο τράνζιτ Ουρανός, σχηματίζοντας δηλαδή σύνοδο με τον Ωροσκόπο μου, σύνοδο με την προοδευτική Αφροδίτη και μία αντίθεση με την γενέθλια Σελήνη που βρίσκεται ακριβώς στην ακμή του 7ου.
    Με δεδομένο ότι η σχέση Ουρανού\Αφροδίτης , είναι ισχυρή μέσα στον γενέθλιο και άπτεται και των θεμάτων που ρωτάς (κυβερνήτης 7ου), θα έπρεπε να έχω κεραυνοβοληθεί μετά κλάδων και Βαΐων (για να είμαι και στο κλίμα των ημερών…). Τίποτα τέτοιο δεν έγινε όμως. Ούτε καν σαν εσωτερική παρόρμηση δεν εκφράστηκε.
    Αυτό που μπορώ να πω ότι έχει συμβεί, είναι ότι ο Ουρανός που κουβαλά εγγενώς το δώρο μιας διόρασης, υψηλής συχνότητας, μου έφερε μία νέα συνειδητοποίηση σχετικά με το θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων. Μία συνειδητή αυτάρκεια και μια σαφήνεια στο τι ακριβώς επιθυμώ από μία προσωπική σχέση. Απαλλάσσει από επίκτητα στερεοτυπικά μοτίβα και σε φέρνει σε επαφή με τις αυθεντικές σου ανάγκες.
    Μην βιαστείς να σκεφτείς «μόνο αυτό;». Αυτό δεν είναι κάτι απλό. Αντίθετα, είναι το καταστάλαγμα πολλών χρόνων εμπειριών και εσωτερικών διαπραγματεύσεων. Η στιγμή που δέχεται κανείς μία τέτοια «φώτιση» , είναι μία σημαντική στιγμή που ο εσωτερικός εαυτός καθορίζει τα εξωτερικά γεγονότα. Αυτό που κουβαλούμε μέσα μας, είναι αυτό που καθορίζει όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Πριν από τους κεραυνοβόλους έρωτες και τις αμφιβόλου σταθερότητας περιπέτειες που μπορεί να φέρει ο Ουρανός, θα πρέπει να αξιολογήσουμε τον ανώτερο σκοπό του , που είναι η νέα αντίληψη, τα νέα όρια του πνευματικού μας ορίζοντα.
    Στην σχέση του με την Αφροδίτη λοιπόν, θα πρέπει να αξιολογήσουμε και αυτό που κουβαλά εγγενώς η Αφροδίτη, εκτός από το προφανές των ερώτων, που είναι το σύστημα αξιών μας (φυσικός κυβερνήτης του 2ου αλλά και του 7ου ). Εγγενώς η σχέση των δύο πλανητών, μπορεί να φέρει και μία νέα διόραση στο θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων. Γι’ αυτό και οι σχέσεις που γίνονται με τέτοια διέλευση ή ακόμα και όταν υπάρχει σε όψη συναστρίας, σε κάθε περίπτωση είναι μία σχέση που μας δίνει την δυνατότητα της ανύψωσης του αυθεντικού εαυτού μας.

Ελπίζω να μην σε κούρασα και να βοήθησα τους συνειρμούς σου. Καλή συνέχεια και καλή Μεγάλη εβδομάδα σε όλους.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Σας ευχαριστω και τους 2 παιδες να ειστε καλα!Κατια κ γω αυτο που λες αντιλαμβανομαι κανενα κεραυνοβολο ερωτα αλλα μια εσωτερικη αφυπνιση κ μια διαφορετικη ματια οσων αφορα τις διαπροσωπικες σχεσεις......ελπιζω ομως φευγοντας ο ουρανος να μην σε κανει να γυρνας τη ματια σου στη παλια πεπατημενη γιατι τοτε θα χασουμε κ τα αυγα κ τα πασχαλια....για το κλιμα των ημερων κ εγω

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)