s
Αντιστροφή αξόνα στο solar
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
    Όνομα:
    Μυρτώ

Αντιστροφή αξόνα στο solar

Καλημέρα σε όλους! Μελετώντας την ηλιακή επιστροφή παρατήρησα ότι σε σχέση με το γενέθλιο μου ωροσκόπιο ο άξονας 4ος-10ος είναι με απόλυτη ακρίβεια αντεστραμμένος... Κι όταν λέω απόλυτη ακρίβεια εννοώ ακρίβεια λεπτού, μιας και ο γενέθλιος 4ος είναι στις 2,21ο των Διδύμων και στο solar βρίσκεται στις 2,21ο του Τοξότη...!Ο ωροσκόπος δεν είναι ο ίδιος, αλλά η ακμή του 1ου οίκου βρίσκεται στο γενέθλιο 7ο...Anyway, με διευκόλυνε πολύ μια γνώμη σας στο θέμα γιατί η ακρίβεια αυτή με εντυπωσίασε και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Όνομα:
    Μαρία

Re: Αντιστροφή αξόνα στο solar

Μικρή μου νομίζω ότι υπάρχει αναφορά σ'αυτό που λες,νομίζω.Στο άρθρο"ηλιακή επιστροφή".

http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...ar-return.html
    Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Μικρή μου νομίζω ότι υπάρχει αναφορά σ'αυτό που λες,νομίζω.Στο άρθρο"ηλιακή επιστροφή".
    :bigsmile:

Όνομα:
    Μυρτώ

Χμμμ..Το'χα διαβάσει και το'χα ξεχάσει...Ευχαριστώ κορίτσια, αν και την χρονιά που συμβαίνει αυτή η αντιστροφή την καταχωρεί ως 'δύσκολη χρονιά'...Εμένα μου φαίνεται ενδιαφέρουσα:embarrest

Όνομα:
    Μαρία

Κι αυτό που λέει με τον ετήσιο ωροσκόπο είναι τσεκαρισμένο.Οταν ταιριάζει με το γενέθλιο σου,καλή χρονιά,όταν δεν ταιριάζει,δύσκολη.Αλλά εμείς δε φιβόμαστε τα δύσκολα,μας αρέσουν:bigsmile:άσε που το 2008 που θεωρητικά για μένα ήταν μια τέλεια χρονιά,έκατσε και κάτι πολύ απαίσιο.Οπότε..και οι δύσκολες χρονιές έχουν καλές φάσεις,και οι εύκολες έχουν δυσάρεστα γεγονότα.

Όνομα:
    Μυρτώ

Τελικά το 'εύκολη - δύσκολη' χρονιά είναι σχετικό! Όπως και το εύκολη-δύσκολη όψη...Εκ των υστέρων γίνεται ο απολογισμός μάλλον, και καταλαβαίνεις καλύτερα τι σου συνέβη και γιατί. Απλά αναρωτιέμαι τι εξήγηση μπορω να δώσω στην αντιστροφή αυτή, σε σχέση με 4ο-10ο...Ιδέες?

Η αντιστροφή αξόνων στην ηλιακή επιστροφή δείχνει ότι θα είναι μια σημαντική χρονιά για το άτομο, με καθοριστικά για την ζωή του γεγονότα, όχι απαραίτητα αρνητικά. Για παράδειγμα, αντιστροφή αξόνων στο σόλαρ παρατηρούμε συχνά σε χρονιές γάμων.

Όνομα:
    Μυρτώ

Κοραλλία ευχαριστώ για την απάντηση γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη! Αν γίνει κάτι θα σου στείλω κουφέτα :h2: Δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά, αλλά σε αυτή την ηλιακή επιστροφή εκτός των άλλων είναι και Δίας-Ουρανός σε σύνοδο στον 7ο, και ακόμη ο κυβερνήτης του 1ου στον 1ο...που με βάζουν σε σκέψεις!
    Φιλικά,
    Μυρτώ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Κοραλλία ευχαριστώ για την απάντηση γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη! Αν γίνει κάτι θα σου στείλω κουφέτα :h2: Δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά, αλλά σε αυτή την ηλιακή επιστροφή εκτός των άλλων είναι και Δίας-Ουρανός σε σύνοδο στον 7ο, και ακόμη ο κυβερνήτης του 1ου στον 1ο...που με βάζουν σε σκέψεις!
    Φιλικά,
    Μυρτώ
    Να και κατι ευχαριστο καλο μου. Κοριτσακι, ανεβασες την διαθεση ολων μας. Για κινησου και λιγο.....να δουμε τι θα δουμε.....:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Φιλικά,
    Μυρτώ
    H φύση του Ουρανού αυτή είναι,να μην υπάρχει κάτι στα σκαριά,και μια στιγμή μπαμ και κάτω.Καλα κουφέτα!!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)