s
Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Είμαστε χαζοί;

Voters
73. You may not vote on this poll
  • Πολύ

28 38.36%
  • Ίσως κάποιες φορές

37 50.68%
  • Καθόλου

8 10.96%
Page 1 of 9 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 86

Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;

Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό :bigsmile: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαριάννα

Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;

Καλό μεσημέρι Μητσάκο,
    η αλήθεια είναι οτι όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε νιώσει χαζοί.... εγώ να πώ την αλήθεια λίγο στην αρχή, δεν μπορούσα να κατανοήσω κάποια πράγματα...αλλά πιστεύω οτι αν αρχίσεις να τα ψάχνεις και να διαβάζεις σωστά ένα θέμα με προσοχή, θα το αποφύγεις. Μερικές φορές η άγνοια μας σε κάτι φαντάζει κάτι χαζό..αν το ξανασκεφτούμε όμως θα βρούμε άκρια...
    Το θέμα είναι οτι αν δεν ρωτήσεις ...δεν θα μάθεις....είτε χαζό είτε όχι....
    Όλοι οι άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε το κάθε τι διαφορετικά εξάλλου...
    Ελπίζω η απάντηση μου να σε κάλυψε...
    Καλό απόγευμα...:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό :bigsmile: )
    ο τίτλος με την ερώτηση έχουν μια διαφορά όσο να πείς!
    Παραδέχομαι οτι πολλές φορές είμαι χαζή:toung:

Αν έχω νιώσει χαζή τωρα...Οχι ακριβώς.Εχω νιώσει μάλλον άβολα όταν βλέπω να γράφονται απόψεις απόλυτες μαυρο/ασπρο,σωστό /λάθος...Υπάρχουν τόσες λεπτές ενδιαμεσες αποχρώσεις .Οταν λοιπόν δώ κάτι τέτοιο νιώθω από άβολα έως και χαζή γιατι σκέφτομαι και λειτουργώ με διαφορετικό τρόπο.:unsure:

Παρόλα αυτά δεν θεωρώ κανέναν χαζό, όπως και καμία αποψη.Καθένας εκφράζει μεσα από τα πόστ του τις προσωπικές του αλήθειες ακόμα κι αν αυτές κάποτε μου φαίνονται απλοικές ή απολυτες ή ακομα κι αν ειναι τελείως αντιθετες με τις δικές μου.

Ελπίζω να σε κάλυψα;:amuse:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by tavrina View Post
    Καλό μεσημέρι Μητσάκο,
    Γεια σου και σένα :bigsmile:

η αλήθεια είναι οτι όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε νιώσει χαζοί.... εγώ να πώ την αλήθεια λίγο στην αρχή, δεν μπορούσα να κατανοήσω κάποια πράγματα...αλλά πιστεύω οτι αν αρχίσεις να τα ψάχνεις και να διαβάζεις σωστά ένα θέμα με προσοχή, θα το αποφύγεις. Μερικές φορές η άγνοια μας σε κάτι φαντάζει κάτι χαζό..αν το ξανασκεφτούμε όμως θα βρούμε άκρια...
    Το θέμα είναι οτι αν δεν ρωτήσεις ...δεν θα μάθεις....είτε χαζό είτε όχι....
    Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχεις μεγάλο θάρρος για να παραδεχτείς ότι ενίοτε αισθάνεσαι χαζός. Οι ηλίθιοι δεν το παραδέχονται
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    ο τίτλος με την ερώτηση έχουν μια διαφορά όσο να πείς!
    Καμιά φορά κάνω και εγώ χαζομάρες (ή χαζαμάρες)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ
    ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
    ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΛΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΡΟΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΠΕΡΑΝ ΤΗς ΓΝΩΣΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ................

ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑΠΕΡΟΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΧΕΣ!

Α!!!! Με κεφαλαία έγραφα τόση ώρα;;;; Οι αδυναμίες του τυφλού συστήματος....... Τις απολογίες μου
    Αχ Ουρανία... η αρρώστια σου έγινε χρονία!!!!

Quote Originally Posted by Παιδί από τ' αστέρια View Post
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ
    ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
    ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΛΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΡΟΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ.
    ...............

ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑΠΕΡΟΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΧΕΣ!

Α!!!! Με κεφαλαία έγραφα τόση ώρα;;;; Οι αδυναμίες του τυφλού συστήματος....... Τις απολογίες μου
    Έχω την εντύπωση ότι είσαι χαζό παιδί και ότι δεν κοιτάς τα άστρα, ούτε καν είσαι από αυτά. Αν διαβάσεις τους όρους που υπέγραψες για να γίνεις μέλος, θα δεις ότι η ενότητα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για την κατάθεση των προσωπικών σου απόψεων. Πρέπει να πας στην ενότητα "Εμ δεν άκουγα, εμ δεν έβλεπα, τώρα αναγκαστικά σιωπή" και να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα. Να προσέχεις ποιους κάνεις παρέα, σε χαλάνε :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Φωτεινή

Έχω την εντύπωση ότι είσαι χαζό παιδί και ότι δεν κοιτάς τα άστρα, ούτε καν είσαι από αυτά. Αν διαβάσεις τους όρους που υπέγραψες για να γίνεις μέλος, θα δεις ότι η ενότητα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για την κατάθεση των προσωπικών σου απόψεων. Πρέπει να πας στην ενότητα "Εμ δεν άκουγα, εμ δεν έβλεπα, τώρα αναγκαστικά σιωπή" και να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα. Να προσέχεις ποιους κάνεις παρέα, σε χαλάνε :nuts:

Υπάρχει τέτοια ενότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:nuts:
    επικοινωνία:

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Υπάρχει τέτοια ενότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:nuts:
    Ναι, υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να την βρεις αν δεν είσαι πολύ χαζός/ή. Στο χωριό μου λέγαν ότι "στο χαζό πουλί φτιάχνει ο θεός φωλιά". Το αστεροκτυπημένο παιδί την έχει βρει. Γιατί δεν το ρωτάς;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Φωτεινή

Ναι, υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να την βρεις αν δεν είσαι πολύ χαζός/ή. Στο χωριό μου λέγαν ότι "στο χαζό πουλί φτιάχνει ο θεός φωλιά". Το αστεροκτυπημένο παιδί την έχει βρει. Γιατί δεν το ρωτάς;
    Εγω ήξερα την άλλη με το έξυπνο πουλί!:toung:

Γιατι μερικές ερωτήσεις συνεπάγονται απαντήσεις που δεν θα μας αρέσουν
    επικοινωνία:

Page 1 of 9 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)