- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 52
-
20-07-2006, 08:33 PM #1
Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!!
Καλησπερα σας!!!!
πριν απο δυο η τρια χρονια διαβασα σε ενα αστρολογικο περιοδικο οτι ξεκιναει μια δυσκολη εποχη για τον τοξοτη με ριζικεσ αλλαγεσ σε ολουσ τουσ τομεισ τησ ζωησ του και οτι απο εκει και περα θα πορευτει με αυτεσ καλεσ η κακεσ.δεν εδωσα πολυ σημασια στην αρχη γιατι λεω οκ ζωδια ειναι(που να ηξερα).ειλικρινα δεν περνανε κατι μηνεσ και απο τοτε οχι απλα εχω αλλαξει τα παντα γυρω μου μην σου πω σιντριμια και απο ψυχολογια,ρωτα καλυτερα τουσ φιλουσ μου που εχουν βαρεθει να με ξυνουν απο τα πατωματα.
και ερχομαι και ρωταω τουσ πλανητεσ!τι εγινε ρε παιδια?γιατι βαρατε ολοι μαζι?που ειναι αυτη η μνειμηωδη τυχη του τοξοτη που αναγεναται απο τισ σταχτεσ του,γιατι εγω μεχρι στιγμησ μονο σταχτη και μπουρμπερη βλεπω!!!!
ξερει κανεισ ποσοσ θα κρατησει ακομα αυτο?αν υπαρχουν και αλλοι φιλοι τοξοτε εκει εξω η και γενικα ατομα που δεν μπορουν να καταλαβουν τι γινεται τοσο καιρο ασ μοιραστουν τισ εμπειριεσ τουσ μαζι μου τουλαχιστον να μην αισθανομαι μονη στο συμπαν!!!!
ΥΓ.αν πετυχω πουθενα τον coelloθα του πω μια και καλη την γνωμη μου για την φρασούλα που πήγε και πέταξε!ξέρετε σαφώσ σε ποια αναφέρομαι<<αν θέλεισ κάτι πάρα πολύ τότε το σύμπαν συννομοτεί για να το αποκτήσεισ>>ναι....καλά....σε κάποιο παράλληλο σύμπαν μάλλον αυτό θα εννοεί.
-
20-07-2006, 10:59 PM #2
Re: Δειξτε λιγο ελεοσ πια εκει πανω!!!!!!!!!!!
Δεν είμαι Τοξότης, αλλά βάλε έναν Ουρανό στους Ιχθύς να πιάνει τα τελευταία χρόνια το 1ο και εδώ και κάμποσο καιρό το 2ο δεκαήμερο, και έναν Πλούτωνα στον Τοξότη να πιάνει το 3ο, και σιγά μην τη γλίτωσε κανείς από τους Τοξότες!
Όσο για τη φράση του Κοέλιο, θα συμφωνήσω 100%!! Μάλλον όταν θες κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν κάνει το παν για να στο στερήσει ή στην καλύτερη, στο δίνει αφού σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.
Πάντως, μη στενοχωριέσαι: Σε λίγο θα μπει ο Δίας στον Τοξότη. Ε, όλο και κάτι καλό θα φέρει...
-
21-07-2006, 12:34 AM #3
Re: Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!!
Φιλενάδα μην το βάζεις κάτω.Σε όλους έρχονται "δύσκολες".Εχω την κολλητή μου στη δουλειά,Τοξοτίνα,καλό παιδί και χαρούμενο και ευαίσθητο και φιλότιμο και δυστυχώς τα τελευταία δυο χρόνια της έχουν πάει κατα διαόλου που λένε.Χώρισε με τον άντρα της και ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί.Πρίν 5 μήνες χάνει και τον πατέρα της ξαφνικά από την επάρατη νόσο και άστα να πάνε.Πρός το παρόν τρέχει σε ψυχολόγο για να έρθει λίγο στα ίσα της.Ομως θα σου πω ένα πράγμα.Οτι ανεβαίνει κατεβαίνει κι οτι γυρίζει σταματα.Κάνε κουράγιο καλή μου και θα βρείς την ισοροπία και τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθεις και θα έρθει η στιγμή να χαρείς και πάλι.Στο λέει ενα Κριάρι που έχει ζήσει και περάσει πολλά.
Φιλικά
ΣοφίαΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
21-07-2006, 12:52 AM #4
Εχουμε περασει και χειροτερα αλλα στο τελος αφου φτασεις στα ορια τοτε ξανασηκωνεσαι καλυτερος και πιο δυνατος και πιο ωριμος.
Μαθε απ τα λαθη σου πες οτι αυτος δεν αξιζε και τραβα για καλυτερα:nuts:
Ολα καλααα ολα καλα θα μας πανε...Ολα καλαα α αα α:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-07-2006, 03:44 AM #5
συμφωνω με ολουσ σασ και σαφωσ υπαχουν και πολυ πλυ χειροερα εκει εξω.ν θεσω ομωσ και μια ερωτηση.μεχρι που νομιζεται οτι φτανουν τα ορια καποιου?εννοω εχουν υπαρξει στιγμεσ που δεν αντεχεται να διαβασετε ουτε το ωροσκοπειο σασ?
δεν ξερω για τα αλλα ζωδια αλλα το σιγουρο ειναι οτι στουσ τοξοτεσ καποιοσ εκει πανω σπαει πολυ πλακα με τισ καταστασεισ που παιζουν!!!
το πιανο ποτε ακριβωσ θα πεσει?μπιμπ μπιμπ(βλεπε road runner)
-
21-07-2006, 01:34 PM #6
Οι όποιες δοκιμασίες είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ανησυχείς, ποτέ δεν έρχονται σε άτομα δοκιμασίες στην ζωή τους παραπάνω από αυτές που μπορούν να αντέξουν.
Εγώ κάθε φορά που γίνεται κάτι αστρολογικά "αρνιτικό" εκεί πάνω, πισμώνω: "Α, έτσι είστε?! Τώρα θα δείτε!". Δηλαδί, π.χ., πριν κάνα μήνα ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη μου και με είχε πιάσει η βαρεμάρα και η πλήρης έλληψη ενδιαφέροντος για δραστηριότητες. Με το που κατάλαβα τί παίζει, έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μην κάθομαι σπίτι και να κάνω ό,τι νά'ναι για να έχω πράγματα να κάνω. Σε πληροφορώ ότι μου'κανε πολύ καλό.
Δες το και έτσι: εάν τώρα που οι συνθίκες είναι δυσμενείς καταφέρεις και "είσαι καλά", όταν οι συνθίκες καλυτερεύσουν θα είσαι super!
-
21-07-2006, 02:44 PM #7
Originally Posted by victoriageras
-
21-07-2006, 02:49 PM #8
Σαφως υπάρχουν και μέρες άσχημες ή ακομα και χρόνια συνεχόμενα ατυχίας ή γεματα εμπόδια αλλα πάντως η θετική σκέψη τουλάχιστον βοηθάει να διατηρείς την ψυχολογία σου σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Υπομονη!
Το πιάνο θα πέσει σε....λιγες ώρες !:toung:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
21-07-2006, 03:03 PM #9
Originally Posted by levi
ακριβωσ οπως τα λες καλο μου!:nuts: δηλαδη δεν ειμαι εγω η τρελη,συμβαινει.αυτη την αισθηση την εχω εμπεδωσει να στο πω εδω και 2 χρονια και καμμια φορα αναρωτιεμαι αλλη δοελεια δεν εχει να κανει?:bigsmile: κανενα καινουριο πλανητη ας πουμε ο οποιος αναδρομος η μη να εχει μονο θετικες ενεργειες και παει λεγοντας?
-
21-07-2006, 03:06 PM #10
Εχουν υπαρξει ενα σωρο στιγμες που μου εχουν συμβει τα αντιθετα με αυτα που ελεγε το ωροσκοπιο μου. Μελανες περιγραφες που δεν ειχαν κανενα αντικρυσμα ευτυχως, ολα ροδινα κι ωραια [στις φυλλαδες] και μαυρα κι αραχνα στην πραγματικοτητα!
Το πιανο,... συμφωνω με την αγαπημενη μου roadrunner, το ερωτημα ομως δεν ειναι το ποτε, αλλα το που. Σιγουρα οχι στο κεφαλι σου!!
Υ.Γ. Μια παρακληση μονο: Γραφε λιγο πιο προσεκτικα και αφηνε το κλασικο κενο μετα την τελεια κι ας μην αρχιζεις με κεφαλαια. Θα διευκολυνεις ολους μας να σε διαβαζουμε..Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.