s
Οψεις των οικων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Οψεις των οικων

Καλησπερα!
    Αναρωτιεμαι αν θα μπορουσαμε να λαβουμε καποιες πιο ειδικες πληροφοριες για τον καθε οικο αν κοιταγαμε τις οψεις που σχηματιζει με τους πλανητες και τις ακμες των αλλων οικων.Οπως δηλαδη κοιταμε τον ωροσκοπο ,το μεσουρανημα και του 4ου,μπορουμε κοιταζοντας και τις αλλες ακμες να βγαλουμε καποια συμπερασματα .τωρα βεβαια μπορει να λεω και βλακεια και οι ακμες των αλλων οικων να μην εχουν τοση σημασια αλλα λεω μηπως μπορει να ισχυσει κατι τετοιο ?

Όνομα:
    Ρίτσα

Re: Οψεις των οικων

Από όσο γνωρίζω (ας με διορθώσει κάποιος αστρολόγος, αν κάνω λάθος) στη γενέθλια ανάλυση κοιτάμε τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες με τις ακμές των οίκων με ανοχή όμως μικρότερη της μοίρας. Εκτός του 1ου και 10ου που έχουν μεγαλύτερες ανοχές! Ακμές όμως με ακμές στο γενέθλιο δεν κοιτάμε (εκτός της σχέσης Asc - Mc).
    Όλα τώρα αυτά που αναφέρεις όμως τα υπολογίζουμε στα προοδευτικά και στα υπόλοιπα συστήματα πρόβλεψης σε σχέση με τον γενέθλιο, με τις γνωστές μικρότερες ανοχές ( π.χ. προοδ. ακμή 2ου σύνοδο με ακμή γεν. 3ου...κλπ)
    Επαναλαμβάνω αν κάνω λάθος...διορθώστε με
    Χρόνια Πολλά Hattie

Θα μπορούσαμε να πάρουμε πληροφορίες από τις ακμές όλων των οίκων απο τους Δεκανούς επίσης από οτι έχω διαβάσει ,δεν ξέρω αν κάνω λάθος.:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Οι όψεις των πλανητών με όλες τις ακμές μετράνε στο γενέθλιο όπως και οι όψεις των τράνζιτς με όλες τις γενέθλιες ακμές και επίσης και στα προγνωστικά συστήματα. Ακμές με ακμές δεν μετράνε ούτε στο γενέθλιο ούτε στα προοδευτικά.

Όνομα:
    Ρίτσα

Δηλαδή αν π.χ. Ηλ. επ. ακμή 3ου στις 19 μοίρες του Ζυγού & γενέθ. ακμή 8ου στις 19 μοίρες του Ζυγού...
    τότε θα ερμηνεύσουμε ως συνήθως " 3ος ηλιακής στον 8ο γενέθλιο..." & δεν θα δώσουμε καμμιά σημασία στο ότι έχουμε ακριβείας σύνοδο των 2 ακμών???
    Ούτε αν π.χ: Ηλιακής Επιστρ. ακμή 3ου στις 19: 56 του Ζυγού & γενέθ. ακμή 10ου στις 19: 55 του Ζυγού δεν θα πούμε ότι η ακμή 3ου ηλ. επ. κάνει σύνοδο με γεν. Mc???
    Επίσης στην περίπτωση που το solar arc Mc 5η Τοξότη & η γεν. ακμή 12ου σην 5η Τοξότη κι αυτό είναι
    άνευ σημασίας???
    Και γιατί να συνδέουμε την οικοθεσία των επιστροφών με την οικοθεσία την γενέθλια και να μην έχει βαρύνουσα σημασία η σύνοδος των ακμών της μιάς περίπτωσης με της άλλης???
    Θα παρακαλούσα κάποιος να μου λύσει τις απορίες μου:bigsmile:

Γεια σου, Ρίτσα μου.

Στο παράδειγμα σου, είτε η ακμή του 3ου σόλαρ είναι σε σύνοδο με την ακμή του 8ου γενέθλιου είτε είναι μέσα στο 8ο γενέθλιο (χωρίς σύνοδο των ακμών) το ίδιο πράγμα θα δώσει. Στην ηλιακή επιστροφή, αυτοί που μας ενδιαφέρει αν συμπίμπτουν είναι οι γωνιακοί οίκοι κι αυτό όχι με την έννοια της συνόδου (δηλαδή όχι επειδή η σύνοδος θα δώσει κάτι) αλλά με την έννοια της επανάληψης των ακμών μεταξύ σόλαρ και γενέθλιου.

Στο ηλιακό τόξο και τα προοδευτικά οι προχωρημένες ακμές σε σύνοδο ή άλλη όψη με γενέθλιες ακμές επίσης δεν δίνουν γεγονότα.

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Γεια σου, Ρίτσα μου.

Στο παράδειγμα σου, είτε η ακμή του 3ου σόλαρ είναι σε σύνοδο με την ακμή του 8ου γενέθλιου είτε είναι μέσα στο 8ο γενέθλιο (χωρίς σύνοδο των ακμών) το ίδιο πράγμα θα δώσει. Στην ηλιακή επιστροφή, αυτοί που μας ενδιαφέρει αν συμπίμπτουν είναι οι γωνιακοί οίκοι κι αυτό όχι με την έννοια της συνόδου (δηλαδή όχι επειδή η σύνοδος θα δώσει κάτι) αλλά με την έννοια της επανάληψης των ακμών μεταξύ σόλαρ και γενέθλιου.

Στο ηλιακό τόξο και τα προοδευτικά οι προχωρημένες ακμές σε σύνοδο ή άλλη όψη με γενέθλιες ακμές επίσης δεν δίνουν γεγονότα.
    Ευχαριστώ πολύ "166"... έεε... κυρία Μόζορα ήθελα να πώ
    Όσο για το παρακάτω επειδή θα λάβει χώρα στον προσωπικό μου χάρτη το καλοκαίρι του 2011...
    Επίσης στην περίπτωση που το solar arc Mc 5η Τοξότη & η γεν. ακμή 12ου σην 5η Τοξότη κι αυτό είναι
    άνευ σημασίας???

... & δεδομένου ότι και στην επ. του 2010 και σε αυτήν του 2011 ο 12ος έχει ενεργή συμμετοχή, όπως επίσης και τα προοδευτικά και οι 2 σεληνιακές επιστρ. στο διάστημα που υποπτεύομαι
    θα περιμένω όχι με αγωνία αλλά με ψυχραιμία να διαπιστώσω του λόγου το αληθές ή μή
    Αν πάλι αυτό που "υποπτεύομαι" συμβεί :bigsmile: θα το καταλάβετε με την απουσία μου από το site & θα είναι μία ακόμη ενδιαφέρουσα "περίπτωση" για τους ερευνητές της αστρολογίας Δεν είμαι συγκεκριμένη γιατί είναι από τα " μακάβρια-απαγορευμένα προς συζητηση αστρολογικά θέματα" ...αν με εννοείτε

Να ζει κανείς? Ή να μη ζει?
    Και τώρα...πάω να φιάξω καζάν ντιμπί γιατί φωνάζει για γλυκό, ο γιός μου

Στις ακμές των οίκων μου πρόσεξα κάτι πέριεργο ότι όλες οι μοίρες επαναλαμβάνονται ακριβώς δηλαδ ότι υπάρχει πλήρης αντιστοιχία μεταξύ τους κάνοντας κατά κάποιο τρόπο ζεύγη(ελπίζω να μη λέω βλακείες)Εξηγούμαι Ωροσκόπος (Asc) Ταύρος 15° 23' 42"
    Οίκος 2 Δίδυμοι 13° 31' 10"
    Οίκος 3 Καρκίνος 05° 38' 06"
    Οίκος 4 Καρκίνος 27° 29' 40"
    Οίκος 5 Λέων 23° 35' 02"
    Οίκος 6 Παρθένος 29° 23' 12"
    Οίκος 7 Σκορπιός 15° 23' 42" και Οίκος 8 Τοξότης 13° 31' 10"
    Οίκος 9 Αιγόκερως 05° 38' 06"
    Μεσουράνημα (MC) Αιγόκερως 27° 29' 40"
    Οίκος 11 Υδροχόος 23° 35' 02"
    Οίκος 12 Ιχθείς 29° 23' 12"ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ:weird:???Ή ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ?

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by a8nva888 View Post
    Στις ακμές των οίκων μου πρόσεξα κάτι πέριεργο ότι όλες οι μοίρες επαναλαμβάνονται ακριβώς δηλαδ ότι υπάρχει πλήρης αντιστοιχία μεταξύ τους κάνοντας κατά κάποιο τρόπο ζεύγη(ελπίζω να μη λέω βλακείες)Εξηγούμαι Ωροσκόπος (Asc) Ταύρος 15° 23' 42"
    Οίκος 2 Δίδυμοι 13° 31' 10"
    Οίκος 3 Καρκίνος 05° 38' 06"
    Οίκος 4 Καρκίνος 27° 29' 40"
    Οίκος 5 Λέων 23° 35' 02"
    Οίκος 6 Παρθένος 29° 23' 12"
    Οίκος 7 Σκορπιός 15° 23' 42" και Οίκος 8 Τοξότης 13° 31' 10"
    Οίκος 9 Αιγόκερως 05° 38' 06"
    Μεσουράνημα (MC) Αιγόκερως 27° 29' 40"
    Οίκος 11 Υδροχόος 23° 35' 02"
    Οίκος 12 Ιχθείς 29° 23' 12"ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ:weird:???Ή ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ?
    :amazed:Τι σύμπτωση!!! Αυτό συμβαίνει και σε όλους τους αστρολογικούς χάρτες!!!
    Αθηνάαααα!!! αχχ!!! θα μείνεις μεταξεταστέα
    Σε όλους τους χάρτες καλή μου πάντα οι απέναντι οίκοι έχουν ιδιομοιρία & αντίθετα ζώδια!!!
    :nuts:

Aρα την ειπα!:bigsmile:Δεν το ήξερα!Που να το ξερω!Απλά ρώτησα!:embarrest!Να μείνω με την απορία?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)