- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 31
Thread: Κυκλοθυμία
-
27-03-2008, 12:40 PM #1
Κυκλοθυμία
Εχω καποιες "υποψηφιες" οψεις που θελω να κατηγορησω για την κυκλοθυμικοτητα.
Οποιος θελει να προσθεσει ή να διορθωσει κατι, παρακαλω
Απο καθαρα προσωπικη αποψη ψυχανεμιζομαι οτι μπορουν να ευθυνονται :
1. η σεληνη στον αιγοκερω
2. το τετραγωνο σεληνης - ουρανού
-
27-03-2008, 01:39 PM #2
Re: Κυκλοθυμία
Χμμμμμ!!! Αν σκεφτείς ότι η Σελήνη σου βρίσκεται σε εξορία, με αποτέλεσμα ήδη να καταπιέζεται και να περιχαρακώνει συναισθήματα...να μην μπορεί να εκφραστεί συναισθηματικά, όπως θα ήθελε..σίγουρα της δημουργεί έναν εκνευρισμό ο οποίος μπορεί να εντείνεται από το τσίγλισμα του ξαφνικού Ουρανού...πότε μπορεί να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο πότε ότι ο Ουρανός σου τα χαλάει...
...οι υπόλοιπες όψεις Σελήνης, αν υπάρχουν??!!
-
27-03-2008, 01:50 PM #3
Τετραγωνο με αφροδιτη, χιαστι με κρονο και εξαγωνο με ηλιο (το τελευταιο μαλλον δε φταιει, σωστα
-
27-03-2008, 01:58 PM #4
Η σελήνη ποιόν οικο κυβερνά και σε ποιον οικο βρίσκεται και ο Ουρανός επίσης;;:bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
27-03-2008, 01:59 PM #5
Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τη θέση του πλούτωνα. Από το δικό μου χάρτη και την ανάλυση του επειδή είμαι ο ορισμός της κυκλοθυμίας μου βρέθηκε ότι φταίχτης είναι ο πλούτωνας από την βαθμολόγηση του. Δηλαδή έγινε ανάλυση των μοιρών που βρισκόταν ο πλούτωνας και βρέθηκε στην τελευταία ανάλυση του ότι βρίσκεται σε μοίρες του άρη. Ακριβώς τα ακριβή λόγια δεν τα θυμάμαι αλλά έχω κρατήσει την ουσία που μου είπανε ότι επειδή στον χάρτη δεν κάνει όψη ο πλούτωνας με τον άρη (με αφορμή τη βαθμόλογηση) η αλλαγή της διάθεσης μου οφείλεται στην ανδρεναλίνη που βγαίνει από τα κύταρα και δεν την εκτονώνω.
-
27-03-2008, 02:04 PM #6
Η κυκλοθυμια νομιζω οτι εχει να κανει με ζωδια του νερου..ιδιαιτερα τον Καρκινο..
Το τετραγωνο Σεληνης με Ουρανο σχετιζεται με υστερικες περισσοτερο καταστασεις..
-
27-03-2008, 02:08 PM #7
Έχω την αίσθηση ότι η κυκλοθυμία σχετίζεται όντως με τη Σελήνη, αλλά δεν ξέρω αν η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι Σελήνη κυκλοθυμική. Αν ορίσουμε την κυκλοθυμία ως αλλαγή διάθεσης (μία πάνω, μία κάτω, κλπ), τότε θα πρέπει να έχει να κάνει με στοιχεία του Νερού (Σελήνη σε γήινο ζώδιο μάλλον δε θα είναι).
Για πλανητικές όψεις δεν έχω καταλήξει σε κάποιες συγκεκριμένες. Τα τετράγωνα δείχνουν μία τέτοια προδιάθεση καθώς α) είναι εσωτερικά σε αντίθεση με τις αντιθέσεις β) κάνουν το άτομο να παίρνει μία τη θέση της Σελήνης και μία του πλανήτη που κάνει το τετράγωνο αλλά το τετράγωνο με Κρόνο μάλλον δίνει σταθερότητα (μαζί με πόνο) και με Ουρανό περισσότερο εκρήξεις και απροθυμία για υπακοή σε κανόνες παρά αλλαγή αυτού που λέμε "διάθεση". Δεν ξέρω... Επιφυλλάσομαι...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
27-03-2008, 02:11 PM #8
Η σεληνη ειναι στον 11ο (17 55 αιγοκερως) και ο Ουρανος στον 8ο (20 34 ζυγος)
Αυτο με τη βαθμολογηση δε το καταλαβα . Ουτε και μενα κανει οψεις ο Αρης με τον Πλουτωνα (Αρης 8ος27 3 ζυγος- Πλουτωνας 8ος 3 34 ζυγος)
ps η σεληνη κανει χιαστι με το κρονο, και δεν εχω τιποτα σε καρκινο
-
27-03-2008, 02:11 PM #9
Για το τετράγωνο με την Αφροδίτη θα σε παραπέμψω σε άλλη συζήτηση όπου έχει αναλυθεί εκτενώς, και νομίζω πως είναι περιττό να επαναλαμβανόμαστε...η Αφροδίτη σου βέβαια καλά τοποθετιμένη ενώ η Σελήνη βρίσκεται σε μειωνεκτική θέση...αν και οι ποιότητες των Πλανητών δεν είναι ανταγωνιστικές...
Πιστεύω ότι η όψη με τον Κρόνο της θέτει επιπλέον περιορισμό...δεν μπορώ να αποφανθώ σε τι βαθμό...αλλά όλα αυτά δείχνουν μια καταπίεση που φαίνεται εκδηλώνεται με τη βοήθεια του Ουρανού και ξαφνικά...
...θα μπορούσε κανείς να συμπληρώσει περισσότερα...προσωπικά επιφυλάσσομαι καθώς οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες...:bigsmile:
-
27-03-2008, 02:18 PM #10
Απο οτι γνωρίζω στον Καρκίνο αποδίδεται κυκλοθυμία καθώς κυβερνάται απο την ευμετάβλητη Σελήνη και σχετιζεται με τον συναισθηματισμό μας κόσμο.
Ομως κυκλοθυμία μπορεί να παρουσιαστεί πιστευω και στα άτομα που έχουν τονισμένο το μεταβλητό στοιχείο στον χάρτη τους σε συνδυασμό με νερό η και αέρα καποιες φορές.Απλά η κυκλοθυμια θα εκφράζεται διαφορετικά και με διαφορετική "βαση".
Η προσωπική μου άποψη για την πρακτική εφαρμογή του παραπανω, ειναι οτι τελικά σημασία έχει η θέση της Σελήνης στον χάρτη και οι όψεις της.
Στην προκειμένη για την κυκλοθυμία πιστευω επηρεάζει η όψη σεληνης-ουρανού, η οποία θεωρώ προσδίδει μια νευρικότητα και μια τάση για συναισθηματικά "ξεσπάσματα".
Αυτό μπορεί να εξηγηθεί - οπως ανέφερε και η blackorwhat- απο το ότι η Σεληνη στον Αιγόκερο περιορίζεται εκφραστικά καθώς ο Αιγόκερος θέλει να εχει τον έλεγχο σε όλα...καποιες φορές λοιπόν ενώ το ατομο φαίνεται απόλυτα ψυχραιμο μπορει να βγαίνει το τετράγωνο με Ουρανό και να ξεσπάει αποτομα, δημιουργώντας την εντυπωση της κυκλοθυμιας στους άλλους.Και λέω εντυπωση γιατι πιστευω σε γενικές γραμμές τελικά δεν ειναι τόσο ευμετάβλητος ο συναισθηματικός κόσμος.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.