- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
08-11-2013, 03:41 PM #1
10ος οίκος: Ποια είναι η συνεισφορά σας στην κοινωνία
Όταν ένα κορίτσι ή ένα αγόρι αποφοιτά από το γυμνάσιο ή το κολλέγιο, μια φάση της ζωής τελειώνει. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης το παιδί - αργότερα, ο έφηβος - βρίσκει τον εαυτό του για το αναπόφευκτο τέλος της σχέσης του με την οικογένεια, την κοινότητα του και, γενικότερα, την κοινωνία. Δεν είχε ζητήσει να γεννηθεί σε αυτήν την οικογένεια και την κοινωνία. Γεννήθηκε, αδύναμος και ανίκανος να κάνει τις δικές του βιολογικές και ψυχολογικές προσαρμογές στο περιβάλλον του. Ήταν σωστό, όπως επίσης και αναγκαίο, ότι η οικογένειά του και η κοινωνία πρέπει να φροντίζουν για τις ανάγκες του, να καθοδηγούν την ανάπτυξή του και να τον φέρουν, όπως ήταν μέχρι σήμερα στον εξελικτικό δρόμο της ανθρώπινης προόδου.
Ακολουθεί συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] 10ος οίκος: Ποια είναι η συνεισφορά σας στην κοινωνία
-
24-03-2015, 04:21 AM #2
Re: 10ος οίκος: Ποια είναι η συνεισφορά σας στην κοινωνία
Εχω Μεσουράνημα στον Ταύρο και την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 11ο οίκο. Ο 10ος είναι άδειος από πλανήτες αλλά έχει τον αστεροειδή εστία τι σημαίνουν αυτα;
-
29-03-2015, 01:20 AM #3
Re: 10ος οίκος: Ποια είναι η συνεισφορά σας στην κοινωνία
....Νομίζω με τα πολύ λιγα πραγματα που εχω μαθει μεχρι τωρα πως τα στοιχεια αυτά απο μόνα τους δεν λενε και πολλά .
Διαβασε μεμονωμένα το χαρακτηριστικό που μπορεί να διαθετει η αφροδιτη στους διδυμους και στον 11ο.
Επισης υπαρχουν αρθρα για το μεσουρανημα στα ζωδια.Απλα ολα αυτά συνδιάζονται με το συνολο του ωροσκοπίου και οχι απο μόνα τους.
....ετσι νομιζω τουλάχιστον...διορθώστε μεΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.