- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 35
Thread: Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή
-
13-10-2012, 03:38 AM #1
Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή
Γιατί πολλές φορές ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε…
Αν πιστεύεις ότι ο γενέθλιος χάρτης σου είσαι εσύ και ουσιαστικά σου υπόσχεται αυτό που είσαι μέχρι και σήμερα τότε κλείσε αυτό το άρθρο και μπορεί να συνεχίσεις με κάτι άλλο. Τώρα ας συνεχίσουμε οι υπόλοιποι…
Ο Γενέθλιος χάρτης μας δεν είναι αυτό που είμαστε σήμερα, ευτυχώς για πάρα πολλούς λόγους. Το πιο βασικό είναι ότι το σύμπαν δεν είναι ντετερμινιστικό άρα έχουμε τόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Σαφώς όλοι έχουν όρια και όχι άπειρες επιλογές αλλά υπάρχουν κάποια πλαίσια που μπορούμε να κινηθούμε. Ξεκινώντας λοιπόν από αυτή τη βασική και ουσιαστική αρχή θα πρέπει να εξηγήσουμε και κάποια άλλα πράγματα.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
13-10-2012, 11:49 AM #2
Re: Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή
Πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο!
Έχω βέβαια κάποιες απορίες ως προς τον τρόπο που βγάζουμε την προοδευτική ηλιακή επιστροφή.Εννοείς οτι βγάζουμε τον προοδευτικό μας χάρτη αυτή τη στιγμή,και κοιτάζουμε στις αστρολογικές εφημερίδες ποιά μέρα έκανε σύνοδο ακριβείας ο προοδευτικός ήλιος μας με τον διελαύνων ήλιο?Έπειτα βγάζουμε την ηλιακή επιστροφή γι αυτήν την ημερομηνία και τη συγκρίνουμε με το γενέθλιο?What goes around comes around
-
13-10-2012, 02:55 PM #3
Πολύ σωστά Κωνσταντίνα!
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
13-10-2012, 03:33 PM #4
Πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη παραδειγματική ανάλυση χάρτη προοδευτικής ηλιακής απο το χάρτη που έβγαλα..έχω μείνει άφωνη.Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν επαληθευτεί!Πάντως, σε γενικές γραμμές, εαν λάβω υπόψιν μου αυτό το χάρτη σαν ηλιακό μου έτος ,η κανονική ηλιακή επιστροφή του επόμενου έτους έρχεται ως φυσικό επακόλουθο των γεγονότων που ίσως συμβούν
What goes around comes around
-
13-10-2012, 03:43 PM #5
Αγαπητή Κωνσταντίνα η προοδευτική ηλιακή επιστροφή είναι ακριβώς πολύ πιο άμεση και "ζωντανή" γιατί έχει να κάνει με ζητήματα και ψυχολογικές αποκρίσεις του τώρα οπότε και μπορούμε να αναγνωρίσουμε το λόγο διαφόρων γεγονότων πιο εύκολα. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι υποτιμάμε την παραδοσιακή ηλιακή επιστροφή!
-
13-10-2012, 04:01 PM #6
Άρης σύνοδος Κρόνος σύνοδος ωροσκόπος χάρτη προοδευτικής ηλιακής σε τετράγωνο με γενέθλιο ωροσκόπο..αυτό κι απο μόνο του είναι αρκετό!Θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί έχω παρατηρήσει ότι όποιο χάρτη και να κοιτάξω,ακόμα και να... αυτοσχεδιάσω να συγκρίνω δλδ χάρτη γενέθλιο με ηλιακή χάρτη πρώτης γνωριμίας -κάνω κάτι τέτοια περίεργα-όλο και κάτι θα βγεί!!δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για όλους πάντως σε μένα δουλεύει αρκετά καλά-πάντα σε επίπεδο μάθησης-
What goes around comes around
-
13-10-2012, 04:20 PM #7
Καλησπέρα Χρήστο. Ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να εξαγουμε παρομοια συμπερασματα εξετάζοντας με τον ιδιο τροπο και το ηλιακο τοξο. (κι εγω αρχαριος ειμαι....) Μαλλον η ερωτηση μου εχει σχεση με την αδυναμια μου να καταλαβω γιατι δινουμε μεγαλυτερη σημασια στο προοδευτικο και λιγοτερη στο ηλιακο τοξο, οποτε ειμαι και εκτος θεματος. Απλα ηθελα να το καταθεσω ως προβληματισμο. Καλο απογευμα και σ ευχαριστουμε για τα ωραια σου αρθρα.
Νικος
-
13-10-2012, 04:35 PM #8
Η προοδευτική ηλιακή επιστροφή με την ηλιακή επιστροφή τόξου θα είναι η ίδια! Εκτός αν κάποιος χρησιμοποιήσει συμβολικές δηλαδή 1 μέρα ισούται ένας χρόνος. Η ορθή πρόοδος όμως κάτι που έτσι και αλλιώς γίνεται στα ηλιακά τόξα είναι μία χρονιά ισούται με 59 λεπτά 08 κίνησης του ήλιου.
-
13-10-2012, 08:21 PM #9
Καλησπέρα κι από εμένα και ευχαριστούμε για το άρθρο.
Πολύ έξυπνο το πρόγραμμα, και αρκετά...δελεαστικό να "ψαχτούμε"!
Εχω κι εγώ μια ερώτηση, ή μαλλον μια
απορία.
Εάν, αφού βρούμε, την ημέρα που ο διελαύνων ήλιος ήρθε σε σύνοδο με τον προοδευτικό, και δούμε πως οι άξονες του ωροσκοπίου "συνέπεσαν" ακριβώς με τους γενέθλιους άξονες, τότε τι κάνουμε?
Συνεχίζουμε βγάζοντας την ηλιακή επιστροφή, ή "στεκόμαστε" στο γεγονός της σύμπτωσης αυτής?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
13-10-2012, 09:27 PM #10
Καλησπέρα Taurine. Κοιτάμε για να μην μπερδευόμαστε την προοδευτική ηλιακή επιστροφή. Δηλαδή αν ο προοδευτικός Ήλιος είναι τις 10 μοίρες και 22 καρκίνου κοιτάμε φέτος πότε έγινε αυτό. Αν έτυχαν οι ίδιοι οίκοι μελετάμε το ωροσκόπιο όπως θα το κάναμε και με κάθε άλλη ηλιακή επιστροφή. Καλό επίσης είναι να γίνει και συναστριακή ανάλυση ανάμεσα στους δύο χάρτες (προόδου - επιστροφής)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.