s
Απάτη σ' όλο της το μεγαλείο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
    Όνομα:
    Τίνα

Απάτη σ' όλο της το μεγαλείο

Αγαπητά μέλη σήμερα το πρωί διέρρηξαν το ιμέιλ μου, άλλαξαν τον κωδικό πρόσβασης και από εκείνη τη στιγμή δεν έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου! Έστειλαν σχεδόν σ΄όλους όσους είχα στην λίστα με τις επαφές μου, ένα ιμέιλ όπου έλεγε πως δεν είμαι καλά και έχω ανάγκη από 3000 χιλιάδες ευρώ. Όσοι από εσάς πήρατε το συγκεκριμένο μήνυμα σας παρακαλώ μην απαντήσετε, ΔΕΝ το έχω στείλει εγώ, είναι απάτη. Εχω κάνει αναφορά ωστόσο ο λογαριασμός ακόμη υφίσταται. Ελπίζω να τον μπλοκάρουν σύντομα......

Ευχαριστώ όλους όσους δείξατε ενδιαφέρον για την υποτιθέμενη άσχημη κατάσταση που βρίσκομαι. Είμαι καλά, δεν μου έχει συμβεί τίποτα και σίγουρα δεν είμαι στο εξωτερικό.

Σας ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε εν αγνοία μου!

Όνομα:
    Κάτια

Re: Απάτη σ' όλο της το μεγαλείο

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Αγαπητά μέλη σήμερα το πρωί διέρρηξαν το ιμέιλ μου, άλλαξαν τον κωδικό πρόσβασης και από εκείνη τη στιγμή δεν έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου! Έστειλαν σχεδόν σ΄όλους όσους είχα στην λίστα με τις επαφές μου, ένα ιμέιλ όπου έλεγε πως δεν είμαι καλά και έχω ανάγκη από 3000 χιλιάδες ευρώ. Όσοι από εσάς πήρατε το συγκεκριμένο μήνυμα σας παρακαλώ μην απαντήσετε, ΔΕΝ το έχω στείλει εγώ, είναι απάτη. Εχω κάνει αναφορά ωστόσο ο λογαριασμός ακόμη υφίσταται. Ελπίζω να τον μπλοκάρουν σύντομα......

Ευχαριστώ όλους όσους δείξατε ενδιαφέρον για την υποτιθέμενη άσχημη κατάσταση που βρίσκομαι. Είμαι καλά, δεν μου έχει συμβεί τίποτα και σίγουρα δεν είμαι στο εξωτερικό.

Σας ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε εν αγνοία μου!
    Είχα την «λαμπρή» ιδέα να σου στείλω ένα ενημερωτικό μήνυμα ότι κάποιος έχει μπει στον λογαριασμό σου και στέλνει παραπλανητικά μηνύματα.
    Ξέρει κάποιος να μας πει αν αυτό μας κάνει υποψήφια θύματα του εν λόγω χάκερ;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Τίνα

Κάτια δεν έχω ιδέα, φαντάζομαι πως όσοι έχουμε κοινοποιήσει τα ιμέιλ μας είμαστε θύματα του οποιουδήποτε χάκερ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υποθέτω πως οι επαφές/φίλοι κτλ. μου έχουν περισσότερες πιθανότητες για ψάξιμο. Αν υπάρχει κάποιος από τα μέλη που μπορεί να μας βοηθήσει, ας μη διστάσει.

Κάτια έστειλαν κι άλλο ιμέιλ ή μόνο εκείνο που λέει πως είμαι στη Σκωτία και ζητώ βοήθεια;;

Τίνα ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Δυστυχώς ή ευτυχώς πήρα κι εγώ ένα τέτοιο μήνυμα με θέμα:urgent message. Το άνοιξα και φαινόταν βέβαια ότι ήταν χάκερ αλλά όχι εσύ. Ήταν γραμμένο στα αγγλικά. Εύχομαι μόνο να μην μπει και στα δικά μας PC.

Άρα βάζουμε πάντα Θέμα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...... κι αν μας έρθει κάτι ανάλογο με urgent message ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ χωρίς να το ανοίξουμε...... Αχ από τη βιασύνη μου το άνοιξα.... Τα λέω να τα ακούω κι εγώ....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Καλησπέρα και από εμένα!

Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να κάνουμε καταγγελία..η αρμόδια υπηρεσία στην Ελλάδα είναι η http://www.safeline. gr
    Την καταγγελία την υποβάλλουμε ηλεκτρονικά και συνήθως την αξιολογούν μέσα σε μία μέρα!
    Επίσης καλό θα ήταν να ενημερωθούν και οι επαφές σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος και στείλει χρήματα!

Γίνονται πάρα πολλές τέτοιες παραβιάσεις καθημερινά και συνήθως έχουν αίσιο τέλος πάντως!

Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

ahm...

Αν κάποιος έχει κρατήσει το εν λόγω mail, καλά θα ήταν να το κρατήσει έστω και χωρίς να το ανοίξει προκειμένου να φανεί η ip του αποστολέα.

Έτσι θα μπορούσε και η κα. Τίνα να κινηθεί και νομικά αν το θελήσει...

Συνήθως οι mail hosters κρατάνε στοιχεία 2ου email box προκειμένου της αρχικοποίησης κωδικού εισόδου για ανάλογες περιπτώσεις. Μήπως έχετε κάνει τέτοια κίνηση κα. Τίνα;

Λένα,
    θα σκάσει αν δεν ανακατευτεί...

Όνομα:
    Τίνα

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μαρία μπορείς να μου στείλεις ξανά τη ηλεκτρονική διεύθυνση διότι δεν μου ανοίγει.

ΥΓ Δεν μπορώ να ενημερώσω τις επαφές μου γιατί δεν θυμάμαι απ' έξω τα ιμέιλ. Εβαλα εδώ και στο φέις ανακοινωση, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!!

Η διεύθυνση είναι η εξής: SafeLine.gr: Η Ελληνική Ανοικτή Γραμμή για το παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο | Safeline
    Σε περίπτωση που δεν την ανοίξει πάλι..η αρμόδια υπηρεσία ονομάζεται SafeLine, οπότε αν τη βάλετε στη μηχανή αναζήτησης θα σας βγάλει αμέσως στην κεντρική ιστοσελίδα!

Επίσης πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης που υποκλεψαν..ή αν δεν γίνεται καινούργιο e mail..

Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αγαπητή Τίνα καλησπέρα,

Προσφάτως συνέβη και σε εμένα κάτι ανάλογο, ευτυχώς όμως δίχως παραπέρα προεκτάσεις, μιας και το πήρα άμεσα ειδηση.

Ναι έλαβα και εγώ ένα urgent message, που όμως δεν άνοιξα. Γενικώς όμως έχω ήδη προειδοποιηθεί από αρμόδιους φορείς και έτσι δεν ανοίγω κανένα από αυτά, παρά να σβήνω αμέσως.

Λυπάμαι ειλικρινά για αυτό το όχι μόνο δυσάρεστο αλλά και εξαιρετικά ανησυχητικό συμβάν που ίσως αύριο θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς.

Εύχομαι απο βάθος καρδίας άμεση και η δυνατόν όσο πιο ομαλή σε όλα τα πλαίσια αποκατάσταση.

Ισως αυτό να είναι και ένα σε πολλά επίπεδα προμήνυμα για όλους μας αφού λόγω της λίαν συντόμως αφίξεως του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δεν μπορώ παρά να υποθέσω πως δυστυχώς τέτοια φαινόμενα δεν θα είναι ούτε σπάνια ούτε αποφευκταία.

Ας το έχουμε όλοι μας υπόψη και ας ευχηθούμε τουλάχιστον η αναμεταξύ μας αλληλεγγύη να φανεί εποικοδομητική και χρήσιμη σε όλους μας.

Εύχομαι καλή τύχη στις όποιες προσπάθειες σου.

Φιλικά,

Χρυσάνθη

Όνομα:
    Δεσποινα

Tινα μου μην στεναχωριεσαι
    ---------------
    Σε εμενα -Ζαφ,Τζενη-Μαρια δεν μας ηρθε κανενα εμαιλ σου παντως .

Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)