s
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26
    Όνομα:
    Παρασκευή

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Η αστρική προβολή είναι μια συνειδητη προσπάθεια του ατόμου να βιώσει την εμπειρία της εξόδου από το φυσικό ανθρώπινο σώμα ενώ είναι ζωντανός και κατά προτίμηση ξύπνιος τη δεδομένη στιγμή. Πρόκειται για μια προσπάθεια ελεγχόμενης εξωσωματικής εμπειρίας. Δεν συνδέεται με κανένα είδος τελετουργικής μαγείας και δεν έχει καμία σχέση με συγκεκριμένες θρησκείες ή δόγματα.

Υπάρχουν αρκετές τεχνικές για την επίτευξη της εμπειρίας αυτής, καμία από τις οποίες δεν θεωρείται επικίνδυνη. Παρόλα αυτά προσπάθεια επίτευξης εξόδου από το φυσικό σώμα ενώ το άτομο βρίσκεται υπό την επήρεια φαρμάκων ή παραισθησιογόνων ουσιών αντενδείκνυται αυστηρά.

Tι συμβαίνει κατά την διάρκεια της αστρικής προβολής?

Έχουν αυτό που συχνά αναφέρεται ως OOBE(OUT OF BODY EXPERIENCE = EΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ) όπου ένα τμήμα τους, η ψυχή ή το πνεύμα ή η συνείδηση , ανεβαίνει και εξέρχεται από το φυσικό σώμα και ταξιδεύει είτε σε ψυχικό επίπεδο είτε σε αστρικό επίπεδο.

Τί είναι το Αστρικό Επίπεδο
    Οι απόψεις διίστανται , Παρόλα αυτά το αστρικό επίπεδο μπορεί να συνδεθεί με το Αkasha( έτσι ονομάζεται το μέρος όπου βρίσκονται όλες οι σκέψεις, οι αναμνήσεις, οι φαντασίες, και τα όνειρα όλων όσων υπάρχουν στον κόσμο) Το αστρικό επίπεδο θεωρείται ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για να ταξιδέψει κανείς με πολλούς διαφορετικούς ταξιδιώτες, οντότητες και επίπεδα. Λέγεται ότι λειτουργεί σε μια ανώτερη συχνότητα από αυτή του φυσικού πεδίου στο οποίο κατοικούμε.

Πιστεύεται ότι το αιθερικό μας σώμα, πνεύμα ή διάνοια(όπως το ορίζει ο καθένας ανάλογα μα τα πιστεύω του) μπορεί να ταξιδέψει στο αστρικό επίπεδο, το οποίο λέγεται ότι εμφανίζεται πιο συμπαγές από ότι το επίπεδο του φυσικού κόσμου, αυτό συμβαίνει επειδή για να ταξιδέψει κανείς σε αυτό, το αιθερικό σώμα πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί στην ίδια υψηλή συχνότητα. Σύμφωνα με ορισμένους το αστρικό επίπεδο είναι πολύ πιο πλαστικό( από την άποψη ότι πλάθεται) από ότι ο φυσικός κόσμος και ότι μπορεί να αλλοιωθεί απλά με τη δύναμη της σκέψης.

Πηγή:Cosmicnet.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Όμορφη και κατανοητή η προσέγγιση για το αστρικό ταξίδι. Θα ήθελα να προσθέσω, μια και το φόρουμ είναι ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων ή εμπειριών, πως το αστρικό ταξίδι είναι μία συναρπαστική εμπειρία, αλλά πρέπει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις.
    Η κυριότερη, αφορά, το ίδιο το άτομο που επιδιώκει να ταξιδέψει ηθελημένα (αστρικά ταξίδια συμβαίνουν και στον ύπνο μας, χωρίς να το επιδιώξουμε με τεχνικές). Όταν θέλουμε να το πραγματοιήσουμε, πρέπει να έχουμε πάρει την κατάλληλη παιδεία στα μεταφυσικά ζητήματα και στον εσωτερισμό. Να είμαστε αρκετά ώριμοι εσωτερικά. Γιατί το αστρικό πεδίο έχει πολλά επίπεδα. Στο κατώτερο αστρικό, που είναι κι εύκολο να βρεθούμε, υπάρχουν δυσάρεστες συναντήσεις, που μόνο όφελος δεν προσφέρουν στη ψυχή. Εκεί βρίσκονται και ταξιδεύουν κι όσοι χρησιμοποιούν ουσίες, όπως οι χρήστες ναρκωτικών.
    Για να έχουμε επαφή με οδηγούς και υψηλές οντότητες, πρέπει να μη βιαζόμαστε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, με υπομονή και γνώση.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.Θα ήθελα πολύ να μάθω τι ακριβώς ειναι το αστρικό πεδίο.Πως γίνεται αυτό;Είσαι ξύπνιος και αντιλαμβάνεσαι το κορμί σου να υψώνεται και να φεύγει;Και είναι επικύνδινο;Εχω ακούσει ότι πρέπει να είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα και να μην γυρίσεις για να μπορείς να ξαναμπείς στο σώμα σου, διαφορετικά είναι δύσκολο να εισέλθεις και κάτι μπορεί να πάθεις.Η ξαδέλφη μου είναι ιχθείς και έχει έντονες ψυχικές διαταραχές και διαισθήσεις και μου έχει πει ότι της έχει συμβεί αυτό, εκόυσια ή ακούσια δεν ξέρω,επίσης παθαίνει αυτό που λένε "μώρα".Την νύχτα ανοίγει τα μάτια και μιλάει χωρίς να θυμάται τίποτα,είναι δηλαδή ξύπνια ενώ το κορμί και ο εγκεφαλός της κοιμούνται αν με καταλαβένεται.Δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά αλλά αυτή υποφέρει πολύ με όλα αυτά και σηκώνεται σαν άρρωστη,νιώθει οτι κοιμάται πολύ λίγο.Εχουν καμμία σχέση όλα αυτά με το θέμα ή είναι κάτι διαφορετικό;
    Ευχαριστώ
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Όνομα:
    Παρασκευή

Αγαπητή Sonia,
    H Αστρική Προβολή είναι ένας τύπος εξωσωματικής εμπειρίας κατά την οποία το αστρικό σώμα αφήνει τα άλλα έξι σώματα και ταξιδεύει μακρυά μέσα στο σύμπαν. Η ιδέα ότι έχουμε εφτά σώματα (ένα για κάθε επίπεδο της πραγματικότητας) είναι μια διδασκαλία της Μαντάμ Μπλαβάτσκυ (Madam Blavatsky). Το Αστρικό Σώμα είναι ένα από τα επτά σώματα που έχουμε όλοι, έχει αύρα και είναι η έδρα της αίσθησης και της επιθυμίας.Το πως αλληλεπιδρά το φυσικό σώμα με τα άλλα σώματα είναι άγνωστο, αλλά λέγεται ότι γίνεται μέσω κάποιας απόκρυφης δύναμης.Το αστρικό σώμα λέγεται επίσης ότι είναι ικανό να φεύγει ή να αποκολλάται απο τα άλλα σώματα, δημιουργώντας έτσι την αστρική προβολή.Σε κανονικές εξωσωματικές εμπειρίες, όπως η απομακρυσμένη όραση ή οι επιθανάτιες εμπειρίες, υπάρχει ένας διαχωρισμός της συνείδησης του ατόμου απο το σώμα του.Στις επιθανάτιες εμπειρίες, μπορεί να υπάρξει η εμπειρία του να αιωρούμαστε πάνω απο το σώμα μας, να αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον και να ακούμε τις συζητήσεις των χειρουργών που προσπαθούν να μας σώσουν.Στην αστρική προβολή, είναι το αστρικό σώμα, οχι η ψυχή ή η συνείδηση που διαχωρίζεται από το σώμα.Το αστρικό σώμα, σύμφωνα με την Μαντάμ Μπλαβάτσκυ, είναι αυτό που έχει και την αύρα.Είναι επίσης και η έδρα του συναισθήματος και του πόθου, και γενικά περιγράφεται κατά την διάρκεια της αστρική προβολής σαν να είναι ενωμένο με το φυσικό σώμα με μια ελαστική χορδή απείρου μήκους .Ένα είδος κοσμικού ομφάλιου λώρου ή μίτου της Αριάδνης.

Όνομα:
    Καλλιόπη

Ήθελα κι εγώ να εκφράσω μια απορία σχετικά με την αστρική προβολή. Η κορούλα μου, μόλις οκτώ χρονών, μου πέταξε μια κουβέντα που στην κυριολεξία με έκανε να παγώσω. Μου είπε ότι πολλές φορές ξυπνά από τον ύπνο της και νιώθει ότι αιωρείται πάνω από το κρεβάτι, ότι πετάει...και μετά κατεβαίνει σιγά-σιγά...Έχει αυτό να κάνει με την αστρική προβολή ή απλώς είναι η φαντασία ενός παιδιού;Σημειωτέον, ποτέ δεν έχει ακούσει να μιλούν για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον έτσι πιστεύω...

Καλημέρα sagita. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αλλά κι εγώ οταν ήμουν στην ηλικία της κορούλας σου ένιωθα οτι ενώ κοιμόμουν ξαφνικά άνοιγα τα χέρια μου και πετούσα μέσα στο σπίτι. Σαν να μην υπήρχε βαρύτητα, απλά πετούσα. Και ήταν τόσο δυνατή αυτή η αίσθηση που το θυμάμαι ακόμα και σήμερα με κάθε λεπτομέρεια. Τώρα όμως ξέρω οτι απλά ήταν ένα όνειρο που έβλεπα τότε συχνά και δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει... Έχω ακούσει οτι πολλές φορές τα παιδια βλέπουν τέτοια όνειρα και ίσως δεν θα έπρεπε να ανησυχείς.

Δεν το βλεπουν μονο τα παιδια! Εγω το βλεπω ακομη σχεδον καθε βραδυ!!!

εγω παλι μεχρι να φτασω σε καποια ηλικια πιστευα οτι οντως μπορουσα να αιωρηθω για λιγο πανω απο το εδαφος οταν ημουν μικρη, φανταστειτε ποσο συχνα το εβλεπα αυτο το ονειρο για να φτασω σε σημειο να το πιστευω και λιγα χρονια αργοτερα απο τοτε που υποτιθεται οτι μπορουσα να το πραγματοποιήσω:bigsmile:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Καλλιόπη

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Γιατί όμως τα παιδάκια "ίπτανται", και μόλις μεγαλώνουν αυτή την ικανότητα τη χάνουν; Η ίδια η επίγνωση της βαρύτητας είναι αυτή που μας κάνει να την " σεβόμαστε";h: h:

Μάλλον όσο μεγαλώνουμε προσγειωνόμαστε όλο και περισσότερο στην πραγματικότητα... Στην αρχή πετάμε, μετά ανεβαίνουμε λίγο πιο πάνω από το έδαφος και μετά καταλαβαίνουμε οτι μεγαλώσαμε πια...Τέρμα τα παιχνίδια!!!

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)