s
Τι είναι τηλεπάθεια;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Post Τι είναι τηλεπάθεια;

Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ είναι η έκτη αίσθηση μας, ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Τηλεπάθεια είναι η λήψη και η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων του περιβάλλοντος (μέσα στο οποίο και το σύνολο των ανθρώπων της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε), της ανθρώπινης «αύρας», που έχει ήδη φωτογραφηθεί με τη μέθοδο Κιρλιάν, αλλά και των διαφόρων ακτινοβολιών του σύμπαντος.

Re: Τι είναι τηλεπάθεια;

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.

Όνομα:
    Διώνη

Μέσα απ' τα όνειρα το δίδυμο "πομπός-δέκτης" λειτουργεί τηλεπαθητικά;

Πολύ όμορφο το κείμενο , αν και προσωπικά το βρήκα αστήριχτο στο μεγαλύτερο ποσοστό του .
    Η τηλεπάθεια είναι ένας τομέας που πράγματι εξετάζετε γενικότερα από την επιστημονική κοινότητα διεθνώς . Με έκπληξη όμως είδα να υπάρχουν στο κείμενο πολλές αστήρικτες εικασίες
    Αναφέρετε σε κάποιο σημείο μια ρήση του Δρ. Χάνς Μπέντερ και αφήνετε να εννοηθεί ότι τα ζώα έχουν έκτη αίσθηση καθώς και το παράδειγμα με τις πάπιες. Να υπενθυμίσω ότι τα ζώα έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά διαφορετικά από τον άνθρωπο , όπως για παράδειγμα ότι ακούν σε συχνότητες διαφορετικές από ότι ο άνθρωπος .Γενικότερα οι αισθήσεις τον ζωών όπως η όσφρηση η ακοή και οι γεύση είναι περισσότερο αναπτυγμένη σε κατώτερα ζώα, σε σύγκριση με τον άνθρωπο, γιατί χωρίς αυτές η διαβίωση τους θα ήταν μάλλον αδύνατη.
    Στον άνθρωπο, η ευαισθησία και η διακριτικότητα της όσφρησης βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο σε σύγκριση, για παράδειγμα, με τον σκύλο, στον οποίο φαίνεται ότι η διακριτικότητα φτάνει ή και πιθανότατα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο διαφορετικές μυρουδιές, η δε ευαισθησία βρίσκεται σε αφάνταστα για τον άνθρωπο υψηλά επίπεδα . Το ίδιο συμβαίνει και με την ακοή , στην οποία στηρίζεται το παράδειγμα με τις πάπιες , και όχι σε κάποια παραπέρα τηλεπαθητική ιδιότητα τους.
    Αναφέρετε στο κείμενο : «Ακόμη μπορεί να συμβεί απόλυτη «μετάγγιση» συναισθημάτων, ιδεών και απόψεων από τον πομπό στο δέκτη, ώστε ο δέκτης να τελέσει ακόμα και αξιόποινες πράξεις, βρίσκοντάς τες σωστές, όπως τις βρίσκει και ο δέκτης. Παράδειγμα ο φύλακας του γκαράζ που πυροβόλησε τη φίλη του οδοντίατρο Γιόλα Βαγενά για να πεθάνει, επειδή εκείνη το επιθυμούσε. Τη «μετάγγιση» είχε δεχτεί και το δικαστήριο.» το παραπάνω κομμάτι είναι η κατακλείδα του κειμένου . Μετάγγιση συναισθημάτων γίνεται με τη συχνή προσωπική επαφή των δυο ατόμων . Δεν ξέρω κανένα επιστημονικά στηριζόμενο παράδειγμα για μεταφορά συναισθημάτων χωρίς να υπάρχει γνωριμία και προσωπική επαφή μεταξύ τον δυο ατόμων .Όσον αφορά το παράδειγμα της Γιολας Βαγενα αυτό που είχε κατά κόρον χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο ήταν ότι υπήρχε συχνότατη επαφή μεταξύ τον δυο , του θύματος και του θύτη , και αυτή ήταν τόσο τόσο έντονη που ουσιαστικά ο θύτης υπέστηκε ένα είδος πλύσης εγκέφαλου από το θύμα και έφτασε στο σημείο να προέβη στην αποτρόπαια εκείνη πράξη του (τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η υπεράσπιση στο δικαστήριο και όχι την μετάγγιση συναισθημάτων έτσι όπως το κείμενο εννοεί ).

Ας παραθέσω ένα link όπου πιστεύω ότι δίνετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι αποτελεί την 6τη αίσθηση του ανθρώπου (ελπίζω ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για το site και το forum μια που το παρακάτω link είναι ελεγμένο για ιούς και δεν υπάρχει καμία παραπάνω αξίωση έγγραφης στην ιστοσελίδα με ή χωρίς χρήματα ) .

http://www.focusmag.gr/articles/view...e.rx?oid=97740

Πολύ καλό και προσεγμένο το άρθρο για την τηλεπάθεια.Προσωπικά έχω αυτή την εμπειρία πολύ συχνά και πιστεύω ότι είναι κάτι το φανταστικό....βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζεται με την έκτη αίσθηση, γιατί για μένα αυτά τα δύο αποτελούν κάτι το διαφορετικό...

Όνομα:
    Λίλιαν

Θα ήθελα να συμπληρώσω στο ενδιαφέρον άρθρο και τις παρατηρήσεις που δέχθηκε σχετικά με την 6η αίσθηση των ζώων, πως έχουν γίνει πολλές μελέτες και πειράματα. Το ίδιο και με φυτά και τις ιδιαίτερες δυνάμεις που κρύβουν. Μία άλλη ύπαρξη στον πλανήτη, δεν σημαίνει πως είναι κατώτερη της ανθρώπινης επ' ουδενί, καθώς έχουμε μάθει να μετράμε τις δυνατότητες ενός όντος με τα ανθρώπινα δεδομένα. Δεν είναι όμως το μέτρο σύγκρισης για κάθε ζωή στον πλανήτη ή και εκτός πλανήτη.

Τα ζώα και τα φυτά διαθέτουν πολύ περισσότερες δυνάμεις από όσες νομίζουμε και σίγουρα δεν θα πρέπει να τα θεωρούμε κατώτερα. Έχουν διαφορετικές δονήσεις. Δύο βιβλία που έχω πρόχειρα κατά νου, για όσους θέλουν να δουν τι έχει ανακαλύψει η επιστήμη έως τώρα για τις δυνατότητες αυτές, είναι :
    "Ψυχικές δυνάμεις των ζώων" Bill Schull εκδ Διόπτρα
    "Η μυστική ζωή των Φυτών" Tompkins and Bird εκδ Χατζηνικολή.
    Θα κπλαγείτε από τα αποτελέσματα πειραμάτων και θα δούμε όλοι πόσο ίσως στενά είναι τα όρια που θέτουμε σε άλλες μορφές ζωής.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thumbs up Re: Τι είναι τηλεπάθεια;

πολυ ενδιαφερον θεμα και χρησιμο,διοτι καποια τετοια φαινομενα παρουσιαζονται σε αρκετους απο εμας ,με αλλοτε θετικα και αλλοτε αρνητικα αποτελεσματα.βεβαια σε ολα αυτα απαραιτητη προυποθεση ειναι και το κατα ποσον τα πιστευει καποιος ,διοτι η δυνατη πιστη παιζει πρωτευοντα ρολο σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας.παντως ,εγω θα ηθελα στην κατασταση που βρισκομαι τωρα ,να ειχα την δυναμη να μετακινησω ατομα και να τα φερω κοντα μου.ζηταω παρα πολλα,ε???

Τα βιβλία που αναφέρονται απο την Λιλιαν Σιμου δεν τα ξέρω.
    Ξέρω όμως ότι το φάσμα ακουστικών συχνοτήτων διαφοροποιείται από ζώο σε ζώο. Οι γάτες για παράδειγμα, που έχουν για σειρά αιώνων κατηγορηθεί σαν όργανα του σατανά, ακούν σε πολύ ψηλότερες συχνότητες από ότι ο άνθρωπος. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν θα βρούμε ποτέ γάτες κοντά σε περιοχή που έχει κεραίες τηλεοπτικής εκπομπής. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να δώσει στον κάθε ένα από εμάς ένας οποιοσδήποτε κτηνίατρος για τις ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες κάθε ζώου, που εν κατακλείδι χάρη σε αυτές έχει καταφέρει να επιβιώσει.

Quote Originally Posted by Amelie
    Μέσα απ' τα όνειρα το δίδυμο "πομπός-δέκτης" λειτουργεί τηλεπαθητικά;
    Φίλη μου

Τα όνειρα είναι ένα κεφάλαιο μεγάλο για να περιγραφεί σε μία απάντηση. Θα έλεγα, σε γενικές γραμμές, πως μέσα από αυτά, άλλες φορές έχουμε προβολή ιδεών, αναγκών και άγχους της καθημερινότητας, άλλες φορές, είναι αστρικά ταξίδια κι άλλες φορές μπορεί να λειτουργήσουν τηλεπαθητικά. Το τελευταίο συμβαίνει όταν το υποσυνείδητο απελευθερώνεται κατά την διάρκεια του ύπνου και τότε δεν αποκλείεται να έχουμε "συλλήψεις" τηλεπαθητικές με άλλους που είναι στην ίδια συχνότητα με εμάς. Μέσα από όνειρα έχω πάρει απαντήσεις που δεν μπορούσα να πάρω όταν ήμουν ξύπνια.
    Πιστεύω πως κάπως έτσι λειτουργεί, για να το περιγράψω σύντομα.

Μάργκαρετ

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)