s
Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 33

Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία

Εχω μια απορια που θαχε ενδιαφερον και καποιο αρθρο σχετικα με αυτο.Ειχα ακουσει οτι σε ενα ωροσκοπιο για να δει κανεις ποσους γαμους δειχνει ο αστρολογικος του χαρτης,κοιταμε το Δια σε ποιο ζωδιο ειναι(αν ειναι σε διπλο),τη Σεληνη(επισης αν ειναι σε διπλο)και τον εβδομο οικο αν ειναι σε διπλο ζωδιο.Ενα απο αυτα(η ολα μαζι)δεχνουν 2 γαμους..Αρα δηλαδη οσοι εχουν ωροσκοπο Κριο(με εβδομο οικο το Ζυγο),ωροσκοπο Λιονταρι(με εβδομο τον Υδροχοο),ωροσκοπο Παρθενο(με εβδομο οικο τους Ιχθυες)και ωροσκοπο Τοξοτη(με εβδομο οικο τους Διδυμους)κανουν δυο γαμους??..Ευτυχως εγω δεν εχω τιποτα απ'αυτα σε διπλο ζωδιο,αλλα εχω παρατηρησει οτι οσοι γνωστοι μου εχουν διπλο ζωδιο-ειδικα στον εβδομο οικο ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΑΜΟ και λεω αποκλειεται ναναι συμπτωση!..Σωστα?..

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία

Αγαπητό μέλος ,

Υπάρχει ήδη άρθρο για το θέμα αυτό και μπορείτε να το διαβάσετε εδω

Φιλικά,
    φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αγαπητό μέλος ,

Υπάρχει ήδη άρθρο για το θέμα αυτό και μπορείτε να το διαβάσετε εδω

Φιλικά,
    φωτεινή
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!..Δεν ειχα δει το αρθρο..Ωχ μη μου λετε τετοια γιατι εχω μεν ωροσκοπο Σκορπιο στην 4η μοιρα αλλα ειναι και ο Ουρανος εκει κοντα-λιγο πιο πισω-στην 28η του Ζυγου.Ερχεται απτο δωδεκατο δηλαδη αλλα στο χαρτη βγαινει σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου..Διαβασα σε καποιο αρθρο εδω τις προηγουμενες μερες οτι αν ερχεται απτο δωδεκατο δεν εχει την ιδια ισχυ..Ειναι παρολαυτα συνοδος!..Εκεινο που με ανησυχει ομως ειναι οτι εχω και τον Αρη μου στον Ταυρο στον εβδομο οικο..Οποτε τι να συμπερανω?..Ο κυβερνητης πλανητης μου του εβδομου-η αφροδιτη δηλαδη δεν κανει ασχημες γωνιες με αλλους πλανητες παρα μονο ενα τετραγωνο με τον Ποσειδωνα..Και ο κυβερνητης πλανητης του πρωτου μου-ο Πλουτωνας κανει τετραγωνο-ανοιχτο με τη Σεληνη μου-η οποια βρισκεται στον ενατο..Δεν κανει ασχημες οψεις με αλλο πλανητη μου..
    Α και ο Διας-δε ξερω αν ειναι ασχετο αυτο που λεω-κανει αντι8εση με τον Ουρανο μου..Το γραφω επειδη καπου ειχα διαβασει οτι ο γαμος σχετιζεται και με το Δια..
    Διπλους πλανητες δεν εχω..Μονο Ουρανο και Πλουτωνα στο Ζυγο..και ακμη πεμπτου οικου στους Ιχ8υες..Αλλα ο πεμπτος δεν εχει σχεση με το γαμο..Η εχει κι'αυτος?..Πολυ μπερδεμα ε?..Παντως ο συζυγος μου εχει Ηλιο στον πεμπτο οικο μου και Σεληνη στον ταυρο-στον εβδομο οικο μου..Και σχετικα με τουσ πλανητες και τις οικο8εσιες,εχει ωροσκοπο Υδροχοο(διπλο ζωδιο),ο κυβερνητης πλανητης του υδροχοου ειναι ο Ουρανος-που τον εχει στο Ζυγο-οπως και εγω-διπλο ζωδιο..Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι και ο κρονος κυβερνητης πλανητης τοθ Υδροχοου.Αμαν,και Κρονο σε διπλο ζωδιο εχει-στους Διδυμους..Και ο εβδομος οικος του ειναι στο Λιονταρι(οπου εγω εχω Ηλιο)..Και ο κυβερνητης πλανητης του εβδομου του (ο Ηλιος δηλαδη)ειναι στους Ιχ8υες-διπλο ζωδιο,..Δηλαδη αν καταλαβα καλα ο συζυγος μου 8α κανει και δευτερο γαμο σιγουρα μετα απο μενα?..Α ξεχασα να γραψω απο οψεις ασχημες ο συζυγος μου εχει ενα τετραγωνο Αφροδιτης-Ουρανου..Πολλα δειγματα δευτερου γαμου ε?..Και'γω και δευτερο γαμο?..

Quote Originally Posted by DANAE58 View Post
    Και σχετικα με τουσ πλανητες και τις οικο8εσιες,εχει ωροσκοπο Υδροχοο(διπλο ζωδιο),ο κυβερνητης πλανητης του υδροχοου ειναι ο Ουρανος-που τον εχει στο Ζυγο-οπως και εγω-διπλο ζωδιο..Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι και ο κρονος κυβερνητης πλανητης τοθ Υδροχοου.
    2 επισημάνσεις μόνο

Ο Υδροχόος διπλό ζώδιο; :blink: Μάλλον μπέρδεμα. Τα διπλά ζώδια είναι οι Δίδυμοι και οι Ιχθύς. Δες το Οι διαιρέσεις των ζωδίων (Μέρος 3ο) του κυρίου Παϊζη.
    και ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου ενώ ο Ουρανός κυβερνήτης του σύμφωνα με την μοντέρνα αστρολογία.

Όνομα:
    Φωτεινή

Στμπληρωματικά να πώ ότι στο άρθρο γράφει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ενδείξεις διαζυγίου και επίσης αναφέρει ότι:

Φυσικά όλες οι παραπάνω γενέθλιες ενδείξεις πρέπει να ενεργοποιούνται από μια σκληρή διέλευση ή πρόοδο Κρόνου, Ουρανού, Ποσειδώνα ή Πλούτωνα για να λάβει χώρα και ως γεγονός. Επίσης θα πρέπει όταν κάνουμε πρόβλεψη να έχουμε υπ' όψιν μας ότι μια διέλευση του Κρόνου από τον έβδομο οίκο μπορεί να φέρει μια αποστασιοποίηση ενός ζευγαριού ή την επανεξέταση μιας κατάστασης μεταξύ τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα φέρει και ένα διαζύγιο, αν φυσικά δεν το προσυπογράφει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Όλα αυτά σημαίνουν πώς μπορεί να έχουμε τις ενδείξεις στον χάρτη μας αλλά εφόσον δεν ενεργοποιηθούν απο διελευσεις και η συναστρία με τον συντρόφο μας εχει σημαντικά σταθερά στοιχεία,πιθανότατα δεν θα εκδηλωθουν.

Ελπίζω να σας βοήθησα.

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Στμπληρωματικά να πώ ότι στο άρθρο γράφει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ενδείξεις διαζυγίου και επίσης αναφέρει ότι:

Όλα αυτά σημαίνουν πώς μπορεί να έχουμε τις ενδείξεις στον χάρτη μας αλλά εφόσον δεν ενεργοποιηθούν απο διελευσεις και η συναστρία με τον συντρόφο μας εχει σημαντικά σταθερά στοιχεία,πιθανότατα δεν θα εκδηλωθουν.

Ελπίζω να σας βοήθησα.

:bigsmile:
    Nαι,ευχαριστω πολυ!..Α παλι καλα γιατι τρομαξα!..Υπαρχουν οντως πολλα σταθερα στοιχεια με το συζυγο μου και ειμαστε δεκα χρονια μαζι χωρις ναχουμε χωρισει ποτε!..Και φυσικα πριν παντρευτουμε ειχε ηδη δοκιμαστει η σχεση..Γιατι και μεχρι τοτε ολο και καποιος Κρονος μας ειχε πιασει σε καποιο σημαντικο πλανητη μας.Σημειωτεον οτι τωρα περναει ο κρονος για τελευταια φορα απτο δεκαημερο μου(αν και εχει περασει τη δικη μου μοιρα απτο καλοκαιρι που μας περασε)και μετα απο Ιουνιο απ'οτι ξερω 8α παει στο τριτο δεκαημερο Λεοντα.Αντε στο καλο να παει!..Χιχιχι..

Καλά εγώ ειμαι καμμένη απο χέρι ..Δίας στους διδύμους..τετράγωνο αφροδίτης-άρη-7ο οίκο στο:suspiciou Ζυγό και τον Ποσειδωνα σε 'οψη με όλους τους πλανητες σχεδον...Ειμαι μια εν δυναμει JOAN COLLINS το παραδεχομαι

Όνομα:
    Αντωνία

Αυτό πάλι με τον Δία σε διπλό ζώδιο, ότι είναι ένδειξη 2ου γάμου, που το διαβάσατε? Αν είναι κυβερνήτης 1ου, ή 7ου άντε να το καταλάβω, αν όμως δεν είναι ισχυρός στον χάρτη, τότε γιατί να προσμετράει για ένδειξη διαζυγίου?
    Αυτό που διαβάσατε μάλλον ενοούσε ότι περνόντας ο Δίας από βασικό μας πλανήτη μπορεί να νομιμοποιήσει μια σχέση και να φέρει γάμο, ακριβώς όπως και ο Κρόνος δηλαδή, μιας και οι δύο είναι πλανήτες του νόμου και της δικαιοσύνης.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

να ρωτήσω κάτι???? όταν λέμε δεύτερος γάμος εννοόυμε πάντα γάμος ή πολύ δυνατή σχέση - συγκατοίκηση? σώνει και ντε δηλαδή πρέπει να είναι με παπά και με κουμπάρο??????????? (με καίει το θέμα...Δίας κυβερνήτης πρώτου οίκου, 7ος οίκος στους Διδύμους, τετράγωνο ήλιος -σελήνη......)
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή MELINE

Στα παλιά βιβλία, θα βλέπαμε το θέμα το γάμου μόνο. Αλλά σήμερα, έχουν αλλάξει τα κοινωνικά δεδομένα. Επομένως μία μακροχρόνια σχέση, ή περισσότερο, μία συμβίωση, θα είναι εμφανής στους οίκους του γάμου. Αν για παράδειγμα έχετε κάνει ήδη ένα γάμο και τώρα συγκατοικείται με κάποιον σύντροφο, θεωρείται η σχέση αυτή πως ακουμπά τον 9ο οίκο σας. Δεν είναι φλερτ για να φανεί στον 5ο. Αν και ο 5ος πάντα είναι ενεργός, γιατί εκεί αναπτύσσονται συναισθήματα των σχέσεων.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)