s
συντομη ερωτηση...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

συντομη ερωτηση...

Καλημερα!!Ειλικρινα με εχετε κερδισει με την αμεσοτητα σας και την προθυμια σας να μου απαντατε.Ευχαριστω...!
    Πειτε μου οποτε μπορειτε τιο σημαινει "δυνατη οψη" μεταξυ δυο πλανητων... Δηλαδη, το τετραγωνο, η αντιθεση, το χιαστι ειναι δυνατη οψη;
    Εγω εχω ηλιο... λεων--- σεληνη...διδυμοι ----ερμης, αφροδιτη, αρη...παρθενος ----διας...καρκινος ----κρονος...παρθενος ---ουρανος....σκορπιος ----ποσειδων...τοξοτης ----πλουτωνας..ζυγος.
    Εχω δυνατες οψεις?Θεωρουμαι θελκτικη για καποιον που εχει σεληνη στον κριο???

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: συντομη ερωτηση...

Αγαπητή mania

Δυνατές όψεις συνήθως εννοούμε τις σκληρές όψεις, δηλαδή σύνοδο, διάμετρο και τετράγωνο. Ωστόσο, άλλοι θεωρούν και το τρίγωνο και το εξάγωνο. Είναι κύριες όψεις βασικά, οι Πτολεμαϊκές.
    Για σας είναι πολύ γενικό αυτό που ζητάτε, αλλά ναι, υπάρχουν θελτικά στοιχεία. Αλλά καλό είναι να ζητήσετε από ένα αστρολόγο της επιλογής σας να σας κάνει μία πλήρη μελέτη συναστρίας ή να επιλέξετε μία συναστρία από αυτές που προσφέρονται στο φόρουμ μας. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)