- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Σας αρέσει το myHoroscope;
- Voters
- 555. You may not vote on this poll
-
Είναι Πολύ καλό
371 66.85% -
Είναι Καλό
151 27.21% -
Είναι Μέτριο
11 1.98% -
Είναι Κακό
0 0% -
Έχει ελλείψεις
16 2.88% -
Είναι αδιάφορο
6 1.08%
Results 1 to 10 of 164
-
06-01-2005, 12:36 PM #1
Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Ανοίγω αυτό το θέμα και είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. "Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι".
Είναι ευχάριστο για σας MyHoroscope;
Σας δημιουργεί πρόβλημα στην πλοήγησή του όταν το ξεφυλλίζετε και κατά συνέπεια είναι άσχημα δομημένο;
Έχει πολλές παραλήψεις;
Του λείπουν σημαντικά άρθρα;
Οι αστρολόγοι δεν είναι συνεπείς προς τις απαντήσεις τους στους χρόνους;
Οι συντονιστές σας δημιουργούν προβλήματα και έχετε ενστάσεις;
Γενικότερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμείς που ανήκουμε στην υποστηρικτική και τεχική ομάδα του δεν το έχουμε εντοπίσει;
Όλα αυτά θα συζητάμε σε αυτό το θέμα με την ευχή οι συστάσεις σας να μας κάνουν καλύτερους. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε και σας θέλουμε δίπλα μας!
Σας ευχαριστούμε!MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!
-
27-01-2005, 06:17 PM #2
Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να έχετε συμπληρώσει 2 και κάτι μήνες λειτουργίας. Μέσα σε αυτό το χρονικό όριο έχετε κάνει τόσο μεγάλη δουλειά με πλούσια αρθογραφία και με πολύ επισκεψιμότητα και νέα μέλη όπως βλέπω στα στατιστικά σας.
Κατά τη γνώμη μου έχετε πετύχει έναν άθλο και η λέξη δεν είναι υπερβολική. Είστε από τις καλύτερες Ελληνικές ιστοσελίδες (και έχω δει αρκετές) τουλάχιστον σε θέματα Αστρολογίας στον Ελλαδικό χώρο και αν συνεχίσετε έτσι σίγουρα θα μπορέσετε "να χτυπήσετε" στα ίσια και κάποιες ελάχιστες Αμερικάνικες σελίδες που θεωρούνται top στο χώρο, οι οποίες όμως και λειτουργούν χρόνια.
Μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν σας μιμηθούν τουλάχιστον στον εσωτερικό χώρο.
Συγχαρητήρια και συνεχίστε τη θαυμάσια δουλειά με περισσότερο πάθος και η επιτυχία είναι αναμενόμενη.
Και πάλι ένα τεράστιο Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο!!!
-
29-01-2005, 02:36 PM #3
Για μένα, δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πω.
Το Horoscope, προσπαθεί να μας γνωρίσει την ουσία της Αστρολογίας. Το πως θα διαχειριστούμε σωστά την αστρολογική γνώση έτσι ώστε να διαχειριστούμε σωστά και τη ζωή μας. Γιατί Αστρολογία, δεν είναι απλά μία πρόβλεψη κοντινή ή μακρινή. Η επιτυχημένη επίτευξή τους κρύβει όχι μαντικές ικανότητες, αλλά πολύχρονες μελέτες, σπουδές ψυχολογίας, ιστορίας, φιλοσοφίας, μυθολογίας αλλά και αστρονομίας, μαθηματικών κλπ φυσικών επιστημών. Είναι λοιπόν η Αστρολογία μια επιστήμη Ανθρωπιστική γιατί παρατηρεί την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσα στο χρόνο.
Υπάρχουν 2-3 sites στον ελληνικό χώρο που κινούνται σ' αυτά τα όρια και λειτουργούν κυρίως ως ιστοσελίδες επαγγελματικής προβολής. Η υπέρβαση λοιπόν του Horsocope είναι ακριβώς αυτή! Η προβολή των μεταφυσικών μας αναγκών, ο ελεύθερος διάλογος μεταξύ των μελών, η ελεύθερη κατάθεση των προσωπικών μας απόψεων, η ελεύθερη αποκόμιση γνώσης, οι συμβουλές των αστρολόγων-συνεργατών του και ο τρόπος που προσεγγίζουν τις ανησυχίες μας και τις απορίες μας. Οσοι διαβάζετε όλες τις απαντήσεις που δίνονται θα έχετε προσέξει πως δεν απαντώνται ξερά αλλά υπάρχει μια μικρή ανάλυση έτσι ώστε το μέλος να αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα.
Για να βοηθήσουμε το Horoscope να γίνει καλύτερο, πρέπει πρώτα να γίνουμε εμείς, τα μέλη, γιατί στη δική μας μεγάλη συμμετοχή οφείλεται η καλή του φήμη, το υψηλό του επίπεδο και η μελλοντική του αναβάθμιση.
Πως θα γίνουμε καλύτεροι ;
Κατ αρχήν να μην υποβάλλουμε ερωτήσεις και απορίες μόνο για τον ωροσκόπο μας, τις ερωτικές ή οικονομικές μας προβλέψεις. Να πάρουμε το θάρρος να σχολιάζουμε, να κρίνουμε και να καταθέτουμε τις απόψεις μας σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται.Θα ανακαλύψουμε πολλές από τις τάσεις μας. Να ρίχνουμε μια ματιά στις απαντήσεις που δίνονται σε άλλα μέλη, παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Να διαβάζουμε τα άρθρα που δεν άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντός μας.
Να βαθμολογούμε τα άρθρα.
Να πειραματιστούμε με την πλοήγησή του για να εντοπίσουμε τις τυχόν δυσκολίες και να τις γνωστοποιήσουμε στην τεχνική ομάδα για να μας βοηθήσει ή να την βελτιώσει.
Ισως αρκετά μέλη να αποθαρρύνονται εξαιτίας των λαθών που επισημαίνουν συχνά οι συντονιστές των φόρουμ. Πρόκειται για λάθη τεχνικά που κυρίως εμποδίζουν τη σωστή ροή της εργασίας τους και όπως θα διαπιστώνετε και σεις, η ενεργή συμμετοχή τους είναι καταλυτική. Προσπαθώντας να συντονίσουν εμάς ώστε οι ερωτήσεις μας να διαβάζονται και να απαντώνται έγκαιρα αποσυντονίζεται ο δημιουργικός τους χρόνος. Είμαι ένα από τα μέλη με πολλά τέτοια λάθη αλλά την αυστηρότητά τους δεν την θεώρησα ως εμπάθεια, αντίθετα, την είδα ως κίνητρο για καλύτερη και ουσιαστικότερη συμμετοχή.
Γράψτε λοιπόν, ελεύθερα, προσπαθώντας να τηρείτε τους κανόνες και τις οδηγίες, για λόγους τάξης και ορθής οργάνωσης και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα το προσωπικό μας όφελος.
Δεν λογοκρίνεται καμία άποψη ή θέση ή κατάσταση όταν τηρούνται οι αρχές της επικοινωνιακής δεοντολογίας.
Σκοπός του Horoscope, όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι να διαφωτίσει και όχι να συσκοτίσει.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας προτείνω, να ρίχνετε μια ματιά και στο Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο. Θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα και έγκυρη βιβλιογραφία και μια καταπληκτική εξυπηρέτηση !!! Οσα μέλη δε, ενδιαφέρονται και για τις προσωπικές αναλύσεις, ας το τολμήσουν. Από παλιότερη προσωπική εμπειρία, προσφέρονται σε πραγματικά πολύ καλές τιμές.
Ας αναβαθμίσουμε, λοιπόν, το Horoscope, συμμετέχοντας ενεργά!!!
ΦυλλένιαBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
29-01-2005, 03:27 PM #4
Σας ευχαριστώ που έχετε φτιάξει μια πραγματικά αξιόλογη κι έκγυρη ιστοσελίδα με θέματα που λείπουν από το ελληνικό διαδύκτιο.
Θα ήθελα να παρακαλέσω μήπως μπορείτε να γράψετε κάποια άρθρα σχετικά με Σεληνιακή Επιστροφή και Σύνθετο Ωροσκόπιο, ως προς τον τρόπο ερμηνείας.
Ίσως και κάποια θέματα για το πως φαίνετε σε κάποιο αστρολογικό χάρτη πως κάποιος μπορεί να έχει τάσεις και να γίνει είτε βιαστής, είτε δολοφόνος.
Καθημερινά γίνεστε και καλύτεροι!!!!!!
-
29-01-2005, 05:12 PM #5
Μπορεί να μην έχω ιδέα από αστρολογία, αλλά έχω συμβάλει στην κατασκευή αυτού του site. Κ μπορώ να σας πώ πως μαζί με τον admin έχουμε ξοδέψει άπειρες ώρες για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Εχουν περάσει 2.5 μήνες κ πιστέψτε με, δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.
Είμαστε εδώ για εσάς, και θέλουμε να σας προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό/μοναδικό. Αν πιστεύετε πως κάτι λείπει από τον χώρο μας ή κάτι χρειάζεται αλλαγή, μην διστάσετε να μας το πείτε.
Αν θέλετε κ εσείς να συμβάλετε σαν μέλη, το μόνο που χρειάζετε είναι να συμμετέχετε στις συζητήσεις κ να μας επισκέπτεστε!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
07-04-2005, 05:14 PM #6
κατα τη γνώμη μου είναι ίσως ένα απο τα καλύτερα site αστρολογίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως...!
παρόλο που δεν ασχολούμαι επαγγελματικά και πολύ ενεργά με την αστρολογία, αυτο το site εμένα προσωπικα μου δίνει την ώθηση να ασχολούμαι όλο και περισσότερο και να θέλω να ευρύνω συνεχώς τις γνώσεις μου γύρω απο την αστρολογία... Είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτει κανείς ολοένα και περισσότερες διαστάσεις πάνω σε καποιο θέμα και ειδικά στον τομέα της αστρολογίας, αφού αστρολογία δεν είναι μόνο τα ζώδια που όλοι μας σχεδόν διαβάζουμε στα περιοδικά και τις εφημερίδες που κυκλοφορούν καθημερινώς..
Κατα τη γνώμη μου αυτο που χρειάζεται το site για να γίνει ακόμα καλύτερο είναι να υπάρχει περισσότερη επαφή μεταξύ των μελών καθώς και περισσότερες ανταλαγές απόψεων... Επίσης κάτι ακόμα που πιστεύω πως θα βοηθούσε είναι να αυξηθεί και η επαφή μεταξύ μελών και admin.Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....
-
07-04-2005, 06:06 PM #7
Ενα μεγάλο "συν" στην μικρή ιστορία του Horoscope, είναι το γεγονός ότι αρκετά νέα μέλη "ψάχνουν" και ξετρυπώνουν παλιά άρθρα του site, τα μελετούν και τα σχολιάζουν και δεν εστιάζουν μόνο στις ατομικές προβλέψεις!!!
ΦυλλένιαBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
07-04-2005, 07:36 PM #8
Μπράβο για αυτούς που κοπιάζουν καθημερινά για τη λειτουργία αυτής της σελίδας.
Νομίζω ότι θα έπρεπε να προσφέρονται σε όλους τους χρήστες δείγματα αναλύσεων γενέθλιων χαρτών γιατί όχι και συναστριών ώστε να παίρνουν μια γεύση από τις επί πληρωμή υπηρεσίες (όπως γίνεται σε ξένες ιστοσελίδες).
Επιπλέον πιστεύω ότι οι όροι χρήσης των διαφόρων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα, της υπηρεσίας "ο αστρολόγος στο σπίτι σας" θα έπρεπε να είναι πιο εμφανείς στην κεντρική σελίδα ώστε να αποφεύγονται οι συστάσεις που δεν αρέσουν σε κανένα και που οδηγούν σε ατολμία έκθεσης σκέψεων και αποριών
-
07-04-2005, 07:57 PM #9
Aπό προσωπική πείρα, η ανάλυση ενός γενέθλιου χάρτη δεν είναι κάτι που γίνεται στο πόδι, πόσο μάλλον μια συναστρία. Η κατανόηση ενός δείγματος, από τα μέλη που τα περισσότερα δεν είναι εξοικειωμένα με την αστρολογία, απαιτεί πάρα πολλές γνώσεις, έτσι ώστε μια τέτοια παρουσίαση δεν θα προσιδίαζε στις αρχές του Horoscope. Υπάρχει τέτοια πληθώρα άρθρων σημαντικών εδώ, που αν τα μελετήσει κάποιος θα βοηθηθεί πάρα πολύ σε επίπεδο γνώσης. Σημαντική επίσης είναι και η υποστήριξη από το Βιβλιοπωλείο Horoscope. Εξαιρετικές και οι επί πληρωμή υπηρεσίες, π.χ οι αναλύσεις, οι οποίες όμως είναι το πρώτο στάδιο για την περαιτέρω ανάλυση από αστρολόγο. Οι αστρολόγοι του Horoscope είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες. Αρκεί να διαβάσεις μερικές από τις εκατοντάδες "σύντομες" απαντήσεις τους στις ερωτήσεις των μελών.
Οι συστάσεις, νομίζω πως ήταν απαραίτητες, για να ρυθμιστεί λίγο ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε έτσι ώστε οι συνεργάτες να είναι πιό συνεπείς προς τα μέλη. Το Horoscope δεν σταματά να μας προτρέπει συνέχεια για την ενεργή συμμετοχή μας στο site. Αυτό είναι και το ζητούμενο... Δεν υπάρχει ΑΤΟΛΜΙΑ!
-
10-04-2005, 10:26 PM #10
Originally Posted by jennoula
Τα μέλη σαφώς πρέπει να έχουν περισσότερη επαφή μεταξύ τους για να επιτευχθεί και ο σκοπός αυτού του δικτυακού τόπου, η αμφίδρομη σχέση.
Όσον αφορά τον admin, είμαι πάντα εδώ και στη διάθεση οποιουδήποτε χρειαστεί κάτι που αφορά την ιστοσελίδα μας ή κάτι που οι λιγοστές γνώσεις μου επιτρέπουν επαφή ή απάντηση. Είτε λοιπόν δημόσια μέσα στο φόρουμ, είτε με προσωπικό μήνυμα είτε μέσα από το σύνδεσμο "Επικοινωνήστε μαζί μας" στο τέλος κάθε σελίδας ο admin ειναι ΠΑΡΩΝDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.