s
Αντίθεση Ποσειδώνα-Ερμή
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Αντίθεση Ποσειδώνα-Ερμή

Καλημέρα!

Μιά γνώμη σας παρακαλώ....

Πώς το βλέπετε.... Ποσειδώνας transit ανάδρομος στον 2ο οίκο σε αντίθεση ακριβείας με transit Ερμή ανάδρομο (8ο), ο οποίος Ερμής σε σύνοδο ακριβείας με γενέθλιο ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και στον 8ο γενέθλιο οίκο.....

Ευχαριστώ....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    διδυμινα

Re: Αντίθεση Ποσειδώνα-Ερμή

καλημερα,parkat..
    η παρουσια του ποσειδωνα στον 2 συνιστα προσοχη σε θεματα χρηματοοικονομικα...ισως να εθελοτυφλεις σαυτον τον τομεα η να μπλεκεσαι κατα καποιο τροπο σε θεματα χρηματικης φυσεως με οχι και τοσο ξεκαθαρο τροπο..η ακριβειας αυτη αντιθεση με ερμη(8) πιθανον να φερει στην επιφανεια αυτη σου την ενασχοληση δινοντας σου την δυνατοτητα να κανεις οικονομικα σχεδια..τα οποια(χρηματα) πιθανον να προερχονται και απο τριτους,λογω της εντονης εμπλοκης του 8..πιθανον να αφορουν μια υποτροφια,η ενα προσθετο επιδομα..

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Καλημέρα!

Πώς το βλέπετε.... Ποσειδώνας transit ανάδρομος στον 2ο οίκο σε αντίθεση ακριβείας με transit Ερμή ανάδρομο (8ο), ο οποίος Ερμής σε σύνοδο ακριβείας με γενέθλιο ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και στον 8ο γενέθλιο οίκο.....

Ευχαριστώ....
    Ποιους οίκους κυβερνά ο Ερμής Κατερίνα; (μέχρι εδώ... , δεν το λες και επιτυχία...)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Καλημέρα!

Ευχαριστώ....
    Parkat μου θα συμφωνησω με την Στελιτσα απο πανω και συμπληρωνω οτι η αναδρομη φαση δειχνει οτι τα θεματα αυτα μπορει να σε ειχαν αποσχολησει στο προσφατο παρελθον. Επισης δειχνει οτι τετοια θεματα μπορει να βρουν την λυση τους, κατα την επιστροφη του ερμη και του ποσειδωνα στην ορθοδρομη πορεια τους.

Ομως επειδη εγω με τον ποσειδωνα και τον 2ο οικο εχω <το θεματακι μου>, θα σου υπενθυμισω και μια αλλη εκδοχη. Ο ποσειδωνας τεινει να <φθειρει> οτι αγγιζει.
    Προσοχη λοιπον σε σκεψεις και λογια, (ερμης ) που εχουν να κανουν με την αυτοπεποιθηση μας, με το συστημα αξιων μας και γενικοτερα με οτι μας κανει να νοιωθουμε επαρκεις και αξιοπρεπεις με τον ιδιο μας τον εαυτο και τους γυρω μας.

Κατα την γνωμη μου ειναι μια οψη, που μπορει να μας κανει ν αμφιβαλλουμε για το θαρρος μας ν αντιπετωπισουμε τα γεγονοτα, ενω στην πραγματικοτητα εχουμε την ιδια δυναμικη ν ανταποκριθουμε, οπως και στο παρελθον.

Τσεκαρε βεβαια ποιους οικους κυβερνουν οι δυο πλανητες, για να δεις ακριβως και ποια ζητηματα θα φερουν στην επιφανεια αυτη την περιοδο.

Όνομα:
    Άννα

Ε......εντάξει δεν είμαι η πιο σχετική για το θέμα......εντούτοις νομίζω πως η εμπλοκή του ποσειδώνα προσθέτει μια σύγχυση στα θέματα των οίκων,ίσως μια σχετική αναδρομικότητα,και ο ερμής.....ένα επικοινωνιακό αλαλούμ να το πω,πάντως ο ποσειδώνας θέλει πάντα προσοχή στις εκτιμήσεις μας καθώς προσθέτει στοιχεία που δεν συνάδουν πάντα με την αντικειμενικότητα στα πράγματα,και όταν αφορά,προσωπικές αξίες,χρηματα δικά μας η άλλων,χρειάζεται κομματάκι προσοχή.....
    Ταπεινή μου αποψη πάντα.....
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Τσεκαρε βεβαια ποιους οικους κυβερνουν οι δυο πλανητες, για να δεις ακριβως και ποια ζητηματα θα φερουν στην επιφανεια αυτη την περιοδο.
    Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Ποιους οίκους κυβερνά ο Ερμής Κατερίνα; (μέχρι εδώ... , δεν το λες και επιτυχία...)
    Στέλλα, Κάτια, Έφη και ¶ννα ευχαριστώ για την προσέγκιση.

Λογικά αντιλαμβάνομαι και συμφωνώ με τις προτροπές σας. Όμως ενώ βιώνω μία διαύγεια, μιά οξύνοια να το πω, κοιτάω αυτόν τον Ποσειδώνα και πράγματι αναρωτιέμαι αν πλανάμαι.... Γιαυτό σας ρώτησα, εσείς πώς το βλέπετε.....

Ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο κυβερνά τον οίκο του Ερμή, τον 3ο. Ο γενέθλιος Ερμής κυβερνά τον 6ο (Δίδυμος) και τον 9ο (Παρθένος).

Διάβασα τις απαντήσεις σας εκτός της ¶ννας από ενωρίτερα. Μάζεψα την πετσέτα μου, καβάλησα τον προαστιακό και πήγα για μπάνιο στη θάλασσα του Αιγαίου. Μέσα στην υδάτινη αγκαλιά του Ποσειδώνα, αφέθηκα όλες τις κρυμμένες εικόνες, από το παρελθόν, από τα βάθη του μυαλού μου να έρθουν ήρεμα στο φως. Στο φως ενός ήλιου που έδυσε πίσω από το βουνό των ολύμπιων θεών και μιάς μεγάλης λαμπερής σελήνης σε γέμιση ταυτόχρονα στον ουρανό.

Οι αξίες οι δικές μου και οι αξίες των άλλων ανθρώπων στην τραμπάλα ανάμεσα στο όνειρο και τη λογική.... Όλα έχουν θέση στη ζωή και στη δική μου εννοείται. Κι εγώ καλούμαι να τα διαχειριστώ, να τα ισορροπήσω και να επικοινωνήσω. Η λογική να μπολιαστεί με το όνειρο και να φέρει νέες ελπίδες και πρακτικές στην άχαρη πραγματικότητα..... Οι πανανθρώπινες αξίες να γίνουν και αξίες του ενός προσώπου. Κι εγώ να καταλάβω και οι πολλοι να καταλάβουν. Κι εγώ νομίζω δυναμώνω σε αυτό το ταξίδι της ενδοσκόπησης. Τα θέματα από το παρελθόν είναι επαναλαμβανόμενα μοτίβα που τώρα το βλέπω και το παραδέχομαι. Νομίζω καλούμαι να ξεκαθαρίσω την όποια θολούρα, να κρατήσω την έμπνευση και να προχωρήσω με χαρά στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και για ελαφρά καθημερινά πράγματα αλλά και για βαριές σοφίες για το νόημα της ζωής.....

Σόρρυ για το παραλήρημα, αλλά προσπάθησα να σας εκφράσω κάπως και τις δικές μου σκέψεις.

Ευχαριστώ και πάλι.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Άννα

Βαθειά συναισθήματα,,ίσως αντικρουόμενα,ώριμη ευαισθησία,προσπάθεια επικοινωνίας με τον εαυτό μας και τους άλλους......εδώ είναι δυνατόν να μην έμπλέκονται Ερμής-Ποσειδώνας????:embarrest
    Σε ευχαριστούμε που μας εκφράζεις τις σκέψεις σου.....κάποιους βοηθούν,και κάποιοι τις καταλαβαίνουν καλά....
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Tinia

Καλημέρα σε όλους!
    Παρκατ το κείμενο σου είναι πραγματικά μια έκθεση ψυχής και σ' ευχαριστώ γ' αυτό! Και πολύ όμορφα γραμμένο πρέπει να πω! Τελικά αυτή η αντίθεση σε βοηθάει να εκφραστείς με γλαφυρότητα γραπτώς! Για ξεκίνα να το καλλιεργήσεις!

Ορμώμενη από το ποστ σου κοίταξα το τι συμβαίνει στον δικό μου χαρτί αυτή την στιγμή.... ανακάλυψα τα εξής.
    1. Διελαύνων (ανάδρομος) Ερμής (στον 6ο) αντίθεση με γενέθλια Αφροδίτη (στον Υδροχόο και στον 12ο)
    2. Διελαύνων (ανάδρομος) Ποσειδώνας (στον 12ο) σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη (στον Υδροχόο και στον 12ο)
    3. Η μόνιμη πια αντίθεση γενέθλιου Ήλιου (στον πρώτο) με τον διελαύνων Κρόνο στον 7ο μου επιτέλους ξέφυγε από την σύνοδο με την γενέθλια σελήνη μου (στον ζυγό και στον 7ο).

Μια γνώμη και για τα δικά μου παρακαλώ!
    Ολιστικός σύμβουλος ψυχικής υγιεινής, Life Coach & εφαρμόστρια EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης}

καλημερα,
    πηρα το θαρρος να ρωτησω και γω με την σειρα μου για οποιον θελει να απαντησει...
    πως σας φαινεται το γεγονος οτι η αντιθεση ποσειδωνα-ερμη που γινεται στον αξονα 2/8
    συνδεεται με μια συνοδο πλανητων..δηλαδη ο (διελαυνων)ηλιος σε συνοδο με τον (διελαυνων)ερμη και σε συνοδο με την (διελαυνουσα) αφροδιτη
    ενεργοποιουν ..το τριγωνο μεταξυ του (διελαυνων)ερμη με τον γεννεθλιο- ποσειδωνα(1)
    το τετραγωνο του (διελαυνων) ερμη με τον γεννεθλιο ηλιο(5)
    και το εξαγωνο του με την γεννεθλια συνοδο κρονου-πλουτωνα(10)...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread