s
προβλημα με τα post
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

προβλημα με τα post

Τις τελευταίες μέρες έχω διάφορα προβλήματα όπως:Όποτε και να μπω στο site είμαι συνδεδεμένη και δεν κάνει αποσύνδεση (δεν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι αποθήκευση).
    Το μήνυμα ''μη αναγνωσμένα post'' ενώ αναφέρει κάποιον αριθμό ,όταν το κλικάρω ,εμφανίζει μήνυμα ότι δεν ύπάρχουν νέα θέματα.Πριν λίγες μέρες λειτουργούσε κανονικά.
    Επίσης,ενώ έχω δημοσιεύσει κάποιο θέμα, πότε είναι ορατό και πότε όχι. Ή ενώ μου δείχνει ότι υπάρχει κάποια νέα δημοσίευση σε ένα θέμα (υπάρχει το ψευδώνυμο,η ημερομ. και η ώρα),όταν μπαίνω δεν το βρίσκω, παρά μόνο πηγαίνοντας από το ψευδώνυμο στην ένδειξη ''όλες οι δημοσιεύσεις από..'',μόνο τότε το εμφανίζει.

Όνομα:
    Σωκράτης

Re: προβλημα με τα post

Quote Originally Posted by hatmir View Post
    Τις τελευταίες μέρες έχω διάφορα προβλήματα όπως:Όποτε και να μπω στο site είμαι συνδεδεμένη και δεν κάνει αποσύνδεση (δεν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι αποθήκευση).
    Το μήνυμα ''μη αναγνωσμένα post'' ενώ αναφέρει κάποιον αριθμό ,όταν το κλικάρω ,εμφανίζει μήνυμα ότι δεν ύπάρχουν νέα θέματα.Πριν λίγες μέρες λειτουργούσε κανονικά.
    Επίσης,ενώ έχω δημοσιεύσει κάποιο θέμα, πότε είναι ορατό και πότε όχι. Ή ενώ μου δείχνει ότι υπάρχει κάποια νέα δημοσίευση σε ένα θέμα (υπάρχει το ψευδώνυμο,η ημερομ. και η ώρα),όταν μπαίνω δεν το βρίσκω, παρά μόνο πηγαίνοντας από το ψευδώνυμο στην ένδειξη ''όλες οι δημοσιεύσεις από..'',μόνο τότε το εμφανίζει.
    H αποσύνδεση έχει να κάνει με τον τρόπο που διαχειρίζεται ένας browser τα cookies. Ποιον browser χρησιμοποιείτε, πώς έχετε ρυθμίσει αποδοχή των cookies;
    Εάν καθαρίσετε τα cookies θα κάνει αποσύνδεση.

Απολύτως φυσικό να μην βλέπετε όλα τα μη αναγνωσμένα. Υπάρχουν φόρουμ ορατά μόνο σε ορισμένες ομάδες μελών. Οι υπόλοιπες ομάδες απλά βλέπουν την καταγραφή του αριθμού τους στους μετρητές.

Το τελευταίο σκέλος δεν το κατάλαβα. Λινκ με παράδειγμα;
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όσον αφορά τις δικές μου δημοσιεύσεις,π.χ στο ''εραστές της αστρολογίας'',κάποιες φορές υπάρχει σαν θέμα δηλ.βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα,αναφέροντας τις εμφανίσιες και τις απαντήσεις και κάποιες φορές δεν φαίνεται σαν μην εχει γίνει η δημοσίευση.
    Με τις απαντήσεις των άλλων μελών,ενώ σε κάποιο θέμα υπάρχει νέα απάντηση π.χ '' hatmir σήμερα 12:30'' όταν μπαίνω στο θέμα μου παρουσιάζονται οι απάντήσεις μόνο των προηγούμενων ημερών.Αυτό που έχω βρει ως λύση είναι να πηγαίνω στα στοιχεία του μέλους (στο παράδειγμά μου στο μέλος hatmir) στο ''ολες οι δημοσιεύσεις του μέλους'' και από κει να βρίσκω την δημοσίευση που με ενδιαφέρει.Το περίεργο είναι ότι διαβάζοντας ένα θέμα με αυτόν τον τρόπο εμφανίζονται όλες οι απαντήσεις και των προηγούμενων ημερών και οι νέες.Ελπίζω να έγινα κατανοητή γιατί είναι λίγο περίπλοκο

Όνομα:
    Σωκράτης

Από εμένα λυπάμαι όχι δεν γίνατε κατανοητή. Αν κάποια μηνύματά σας δεν εμφανίζονται στο φόρουμ που τα γράψατε;;;; ίσως να μεταφέρθηκαν από την διαχείριση στο σωστό;;; Ίσως να πέρασαν νεώτερα από πάνω τους;;;

Αυτό που περιγράφετε δεν θεωρείται όμως πρόβλημα στο φόρουμ.

Θα με βοηθούσε συγκεκριμένο λινκ
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Εντάξει καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι προβλημα του φόρουμ.Απλώς μια ερώτηση έκανα για διευκρινήσεις και βοήθεια.Θα κοιτάξω μήπως είναι από την σύνδεσή μου ή ότι άλλο..Επίσης χρησιμοποιώ καιρό το φόρουμ και γνωρίζω ότι μπορεί κάποιο ποστ να μεταφέρθηκε,να προστέθηκαν και άλλα από έπανω κ.τ.λ. η απορία μου δεν θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο.Παρόλα αυτά ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)