- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
-
04-02-2009, 12:18 AM #1
Επιβεβαίωση ερμηνείας συναστρίας.
Εγω με τα ελαχιστα που ξερω, οταν ειδα την συναστρια μου με τον αντρα μου, απλα ειδα με συμβολα οτι κ το συμπαν μου λεει '...ΚΟΥΡΑΓΙΟ" κοριτσι μου...Οντως δυσκολη σχεση!!!Το μονο που γνωριζω ειναι πως αυτη τη σχεση ζωης για μενα, δεν μπορουσα να την αποφυγω οσο δυσκολη κ αν ηταν απ την αρχη!!!Με τραβηξε σαν μαγνητης!!!!Αυτο που ζητω απο εσας που ξερετε πολυ πολυ περισοτερα, ειναι μια επιβεβαιωση της δικης μου "αναγνωσης" κ αν εχει καρμικα στοιχεια..28/01/70 14.30 16/10/51 ????
-
12-02-2009, 01:47 AM #2
Re: Μια επιβεβαιωση παρακαλω!!!!!
ωρα για τον συζυγο δεν υπαρχει?
-
20-02-2009, 01:28 AM #3
Γυρω στις 12.00 τα μεσανυχτα.
-
28-02-2009, 12:05 AM #4
Κορίτσι μου τι να πω, σου έχει βόρειο δεσμό σχεδόν σύνοδο με τον δικό σου και σύνοδο ακριβείας στο μεσοδιάστημά του με το μεσουράνημα, νότιο σύνοδο ακριβείας με την Αφροδίτη σου και σχεδόν ακριβείας με τον ¶ρη. Εσυ του έχεις Σελήνη στο μεσοδιάστημα Ήλιου - Κρονου, καρμικό ξεκαρμικό άντε να ξεμπλέξεις Οποτε κάτι τριγωνάκια του Ήλιου του η αντίθεση των ωροσκόπων σας κλπ. περνάνε στα ψιλά! (Σοβαρά μιλώντας έχει καρμικά στοιχεία η σχέση σας αλλά πρώτα πρέπει να πιστέψεις στη μετενσάρκωση και την αιωνιότητα της ψυχής για να τα δεχτείς).
. Mind over matter.
.
.
> >
-
01-03-2009, 03:05 PM #5
Σε ευχαριστω πολυ Δειμων...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.