- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 19
Thread: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
-
05-07-2008, 05:36 PM #1
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
καλησπέρα σε όλους καλή ξεκούραση και καλό σαβ/κο!!!έχω γεννηθεί 3/7/1983 στην Πάτρα στις 11 το πρωι.τι θα πρέπει να κοιτάξω στον αστρολογικό χάρτη που να δείχνει αν ο συντροφός μου θα είναι απο το εξωτερικό? παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.
-
05-07-2008, 05:53 PM #2
Re: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση ,
αν και ειμαι συμμετοχος σε αυτο προσωπικα δεν θα απαντησω ξανα σε ερωτησεις που πανε κοντρα στους ορους του σαιτ .
-
05-07-2008, 06:02 PM #3
-
05-07-2008, 06:22 PM #4
kaliana καλησπέρα. Απο τα λίγα που ξέρω εγω, εχω να σου πω ότι, ένας Ηλιος (συζυγος σε γυναικείο χάρτη) στον 9ο οίκο (ταξίδια μακρινα, εξωτερικό) αποτελεί ένδειξη για σύντροφο αλλοδαπό ή απο το εξωτερικό ή γνωριμία σε ξένη χώρα ή γνωριμία σε ταξιδι. Γενικότερα ένας τονισμένος 9ος που δείχνει μια κινητικότητα σε θέματα εξωτερικού μπορεί να βγάλει κάτι τέτοιο.
Στην δική σου περίπτωση και χωρίς να είμαι σίγουρη για αυτό, θα συσχέτιζα το γεγονός με το ότι ο 4ος σου οίκος (που έχει να κάνει και με το δικό μας σπίτι όχι μόνο των γονιών μας) έχει στην ακμή τον Τοξότη, ένα ζώδιο που αφορά σε θέματα 9ου οίκου.
Βέβαια σε ένα χάρτη οι παράγοντες που λαμβάνουν μέρος για να δηλώσουν ένα γεγονός είναι διάφοροι και ποικίλουν. Αν κάποιο μέλος ξέρει κάτι άλλο θα σου πεί. Τώρα για να αστειευτώ και λίγο, σε συμβουλεύω αν έχεις εσύ προσωπικά περίπτωση που σε ενδιαφέρει με σύντροφο εκ εξωτερικού κράτα τον καλά και εμείς εδω σίγουρα κάτι θα βρούμε στο χάρτη για να δικαιολογήσουμε το γεγονός
-
05-07-2008, 11:01 PM #5
-
07-07-2008, 05:05 PM #6
Ψάξε για έναν ήλιο ή έναν άρη στον 9ο.
μετά μπορεί ο κυβερνήτης του 7ου να είναι στον 9ο ή του 9ου στον 7ο.
ανάλογα και για τον κυβερνήτη του 5ου.may..
-
07-07-2008, 05:10 PM #7
Και αν εχεις και τις τρεις ενδειξεις , τι λες ? ΣΤΑΝΤΑΡ θα ειναι ξενος ? :nuts:
Εστω οτι και ο Ηλιος και ο Αρης ειναι στον 9ο , εστω οτι και ο κυβερνητης του 7ου ειναι στον 9ο , εστω οτι 5ος ακμη στον Κριο - κυβερνητης Αρης επισης στον 9ο !!! Τοτε τι λες ? Να παω κανα ταξιδι , μπας και τον πετυχω πουθενα ? :toung:
-
07-07-2008, 05:21 PM #8
-
07-07-2008, 05:27 PM #9
KALIANA καλησπερα σου ! Εριξα μια ματια στον χαρτη σου και εχεις ωροσκοπο Παρθενο .
Ακμη 7ου οικου στους Ιχθεις . Και ο Ποσειδωνας σου βρισκεται στον 4ο οικο . ( ο Ποσειδωνας ειναι κυβερνητης των Ιχθειων ) .
Ο 4ος οικος σου οπως πολυ σωστα ειπε και η Ζορζετα εχει ακμη στο ζωδιο του τοξοτη .. ( ο οποιος σχετιζεται με το εξωτερικο ) , αλλα επειδη και ο 4ος μας δειχνει γενικα το σπιτι , τους γονεις και τις περισσοτερες φορες και τον γονιο τυο ιδιου φυλου με εμας κτλ κτλ ... μπορει να ειναι ευνοικο , δεν ξερω να πω και γω κατι σιγουρα ..
Για τις οψεις που ανεφερε η may , δεν εχεις τιποτα τετοιο καλο μου ..
Αλλα αφου μιλησαμε και για εξωτερικα , δεν ξερω αν ειμαι σωστη , διορθωστε με ...
Ο Διας ειναι στον Τοξοτη , που επισης μπορει να ευνοει ταξιδια στο εξωτερικο και οχι μονο κτλ .. αλλα στον 3ο οικο ( στον οικο της επικοινωνιας )
Ο 9ος εχει ακμη στον Ταυρο και η Αφροδιτη βρισκεται στον 12ο οικο στον Λεοντα .
Και υπαρχει ενα τετραγωνο μεταξυ Δια και Αφροδιτης ..
Δεν ξερω αν βοηθαει την κατασταση ή αν το πηγα πολυ μακρυα .. :unsure:
Αν εχω κανει λαθος , διορθωστε με
-
07-07-2008, 05:27 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.