s
Οι "υπαίτιοι" για τα εγκλήματα πάθους
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 57

Οι "υπαίτιοι" για τα εγκλήματα πάθους

Λίλιθ! Μην την υποτιμάτε. Δεν είναι τόσο αθώα, όσο δείχνει το όνομά της!Ίσως το "μαύρη σελήνη" να σας προϊδεάζει καλύτερα περί τίνος πρόκειται!
    Έντονα τονισμένη σε ένα ωροσκόπιο και σε ευμενή θέση, δημιουργεί εκρηκτικά στοιχεία γοητείας, πάθος, έντονη σεξουαλικότητα.
    Αντίθετα,σε δυσαρμονική θέση, μπορεί να αποβεί από επικίνδυνη έως καταστροφική, τόσο για το άτομο όσο και για τους γύρω του. Φυσικά δεν ευθύνεται από μόνη της. Σημαντικό ρόλο παίζει και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, όπως και οι όψεις που σχηματίζει με τους "φίλους" της πλανήτες: Πλούτωνα, Άρη και Ουρανό.
    Σε ρόλο πυροσβεστικό, ο Κρόνος, είναι ο μόνος που μπορεί κάπως να τη συγκρατήσει.

Σε ζώδια της φωτιάς, προσδίδει στο άτομο φλογερό ταμπεραμέντο, ενώ αισθάνεται άβολα στην Παρθένο ή στον Αιγόκερω, καταπιέζεται. Δημιουργεί έντονες σχέσεις, αλλά και ισχυρές ανατροπές σε ζώδια του αέρα, ενώ στο Σκορπιό και γενικότερα σε ζώδια του νερού βρίσκει τον κατάλληλο χώρο να εκφραστεί.

Δημιουργώντας έντονες όψεις με Πλούτωνα, Άρη ή Ουρανό, οδηγεί το άτομο στη δημιουργία σκανδάλων με κίνδυνο αποκάλυψής τους, σε κακές συνήθειες(αλκοόλ, ναρκωτικά), σε διαρκή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων, σε προδοσία και γενικά φέρνει μοιραία γεγονότα στη ζωή του.
    Σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, θεωρείται συνυπεύθυνη για τα εγκλήματα πάθους. Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συνηγορήσουν και άλλοι πλανήτες, όπως και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Ωστόσο και οι δυο τους έχουν σαν κοινό στοιχείο, το ότι αντιπροσωπεύουν τον κρυφό μας εαυτό,τα μεγάλα πάθη -ο Πλούτωνας μάλιστα εκτός των άλλων και τη ζήλια,την εκδικητικότητα, το έγκλημα. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να συμβεί!

Μελετώντας μια συναστρία,θα πρέπει να προσέξουμε το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται,τον οίκο (επίσης σημαντικός) και τα τετράγωνα, τις συνόδους ή τις αντιθέσεις, που σχηματίζει με τους προαναφερθέντες πλανήτες στα ωροσκόπια, για να περιορίσουμε την όποια επιρροή της και να αποτρέψουμε τα "υποχθόνια" σχέδιά της!

Re: Οι "υπαίτιοι" για τα εγκλήματα πάθους

Τι εννοούμε λέγοντας «καλά» και «άσχημα» τοποθετημένη Λιλιθ στο γενέθλιο Ωροσκόπιο;

Υποθέτω ότι μιλάει για αντιθέσεις και τετράγωνα και επικυνδινές συνόδους για τα άσχημα ένώ για τρίγωνα και εξάγωνα στα «καλά»

ε....?

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by leen View Post
    Υποθέτω ότι μιλάει για αντιθέσεις και τετράγωνα και επικυνδινές συνόδους για τα άσχημα ένώ για τρίγωνα και εξάγωνα στα «καλά»

ε....?

Αρμονικές όψεις θεωρούνται Εξάγωνα, τρίγωνα
    Δυσαρμονικές όψεις τετράγωνα, αντιθέσεις
    Οι σύνοδοι έχουν άλλοτε θετική σημασία και άλλοτε αρνητική. Εξαρτάται, από τις όψεις του υπόλοιπου χάρτη & τις ιδιότητες των πλανητών:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Sorry
    - το έστειλα 2 φορές...-

Tα εγκλήματα! χμμ... σκιάζομαι...
    Oι Σύνοδοι. Γίνε πιο ακριβής Vallia ή Panther.
    Ti συμβαίνει σ' έναν άντρα όταν η Λίλιθ του κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο και τον Ήλιο μιας γυναίκας κατα τη γνώση σας...

Όνομα:
    Ιουλία

Sorry
    - το έστειλα 2 φορές...-

Tα εγκλήματα! χμμ... σκιάζομαι...
    Oι Σύνοδοι. Γίνε πιο ακριβής Vallia ή Panther.
    Ti συμβαίνει σ' έναν άντρα όταν η Λίλιθ του κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο και τον Ήλιο μιας γυναίκας κατα τη γνώση σας...
    Δες εδώ Κύριες όψεις
    Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει αρκετά:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Με παρανόησες...
    Ξέρω τι σημαίνει σύνοδος και λοιπές όψεις. Tην ερμηνεία τους αναζητώ γλυκία μου και όσο το δυνατόν από όσους έχουν προσωπικά βιώματα.
    Τα άρθρα για τη Λίλιθ εδώ ομολογώ ότι είναι πολύ καλά αλλά οι προσωπικές ιστορίες - μαρτυρίες μετράνε πιο πολύ.
    Και ρωτάω ξανά:
    Ti συμβαίνει σ' έναν άντρα όταν η Λίλιθ του κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο και τον Ήλιο μιας γυναίκας κατα τη γνώση σας... ποιός κινδυνέυει περισσότερο?

Όνομα:
    Ιουλία

Με παρανόησες...
    Ξέρω τι σημαίνει σύνοδος και λοιπές όψεις. Tην ερμηνεία τους αναζητώ γλυκία μου και όσο το δυνατόν από όσους έχουν προσωπικά βιώματα.
    Τα άρθρα για τη Λίλιθ εδώ ομολογώ ότι είναι πολύ καλά αλλά οι προσωπικές ιστορίες - μαρτυρίες μετράνε πιο πολύ.

Πιθανά να παρανόησα αλλά τι εννοείς με αυτό
    " Oι Σύνοδοι. Γίνε πιο ακριβής Vallia ή Panther." :bigsmile:
    Voltaire

Toν Ερμή μας στο λιονταράκι τον έχουμε?:bigsmile:

Ενοούσα λοιπόν αγαπητή panther ότι λέγοντας ξερά και επιγραματικά «Σύνοδος.» ή «Τετράγωνα.» ή «Αντιθέσεις.» δε βοηθάμε και κανέναν να πάρει απαντήσεις ουσιαστικές για συγκεκριμένες ερωτήσεις. Η ερωτήση που έθεσα παρακάτω κόλαγε στο να γίνει κάποιος "ερευνητής" πιο συγκεκριμένος όσον αφορά το θέμα της Λίλιθ.

Αν περίμενα μετά από περίπου τρίαντα χρόνια μελέτη της αστρολογίας να μάθω από την αρχή τις βασικές αρχές της - βλ. γωνίες κλπ - τότε πίστεψέ με έχω αρκετό φιλότιμο ώστε δε θα έλεγα σε κανέναν τη γνώμη μου.:bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Toν Ερμή μας στο λιονταράκι τον έχουμε?:bigsmile:

Ενοούσα λοιπόν αγαπητή panther ότι λέγοντας ξερά και επιγραματικά «Σύνοδος.» ή «Τετράγωνα.» ή «Αντιθέσεις.» δε βοηθάμε και κανέναν να πάρει απαντήσεις ουσιαστικές για συγκεκριμένες ερωτήσεις. Η ερωτήση που έθεσα παρακάτω κόλαγε στο να γίνει κάποιος "ερευνητής" πιο συγκεκριμένος όσον αφορά το θέμα της Λίλιθ.

Αν περίμενα μετά από περίπου τρίαντα χρόνια μελέτη της αστρολογίας να μάθω από την αρχή τις βασικές αρχές της - βλ. γωνίες κλπ - τότε πίστεψέ με έχω αρκετό φιλότιμο ώστε δε θα έλεγα σε κανέναν τη γνώμη μου.:bigsmile:
    Μπα! Ανάδρομο στον Καρκίνο

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το να δώσω σε κάποιον ερμηνεία των όψεων (παρόλο που κατά καιρούς έχω γράψει), δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι πρέπει να ψάξουμε μέσα μας, μόνοι μας με τη βοήθεια βιβλίων ή άρθρων για να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και κατ' επέκταση τους άλλους. Βέβαια, εσύ και όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με την Αστρολογία τόσα χρόνια, ίσως να γνωρίζουν πολύ περισσότερο όψεις, από ότι εγώ που ασχολούμαι ερασιτεχνικά λιγότερα χρόνια:bigsmile:
    Voltaire

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)