- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 155
Thread: Εορταστική εμφάνιση
-
07-11-2005, 01:15 PM #1
Εορταστική εμφάνιση
Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή της εμφάνισης του site εν όψει των εορτών των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων.
Θα θέλατε προς το τέλος του Νοεμβρίου να προσαρμοστεί το site από τις αποχρώσεις του μπλε σιέλ σε αποχρώσεις του εορταστικού Χριστουγεννιάτικου κόκκινου για να είμαστε μέσα στο κλίμα;
Παράλληλα θα υπάρχει και η εμφάνιση που βλέπουμε τώρα για να μπορεί όποιος επιθυμεί να επιλέγει μια από τις δυο.
Επειδή και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα σας παρακαλώ μη μου ζητήσετε άλλες αποχρώσεις γιατί δεν έχω το χρόνο.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
07-11-2005, 01:35 PM #2
Re: Εορταστική εμφάνιση
Ψηφίζω δαγκωτό Κόκκινο λαμπερό της φωτιάς, του πάθους και των γιορτών για ένα δυο μήνες να πάρουμε γεύση. Αφού θα υπάρχει και επιλογή για να βλέπουν όσοι θέλουν το γαλάζιο μας θα είναι perfect! Ξέρεις εσύ τις αποχρώσεις να τις πετύχεις. Δώσεεεεεε
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
07-11-2005, 01:45 PM #3
....και σωσε!Ναι,συμφωνω στο κοκκινο και ψηφιζω επιπλεον,δεντρακια, γκυ και αη-βασιληδες για να μπουμε στο εορταστικο κλιμα για τα καλα!! Γινεται;
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
07-11-2005, 03:00 PM #4
Ψηφίζω και εγώ με τη σειρά μου κόκκινο χρώμα!!!
Εάν μας αρέσει καλύτερα η κόκκινη απόχρωση υπάρχει περίπτωση να παραμείνει ή γίνεται μόνο λόγω των ημερών??
-
07-11-2005, 03:31 PM #5
Μέχρι στις 27 που θα κλίσει η ψηφοφορία θα γνωρίζουμε αν τελικά αποφασίσατε να "ντυθούμε" εορταστικά. Κατόπιν -ίσως και λίγες πριν τις 27- να αρχίσω να φτιάχνω την κόκκινη εμφάνιση την οποία και θα ορίσουμε σαν προεπιλεγμένη μορφή με εναλλακτική την γαλάζια μας.
Αν τελικά η κόκκινη αρέσει μετά τις γιορτές μπορούμε πλέον να την κρατήσουμε σαν εναλλακτική επιλογή για όποιον την επιθυμεί και θα επαναφέρουμε σαν προεπιλεγμένη την γαλάζια.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
07-11-2005, 04:42 PM #6
Πιστεύω και εγώ οτι η αλλαγή των χρωμάτων σε κόκκινο είναι πολύ καλή ιδέα !!!!!
-
07-11-2005, 08:27 PM #7
Φωτάκια θα έχουμε ? Γίνεται να αναβοσβήνουν?
Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
07-11-2005, 10:47 PM #8
Κόκκινο με τρέλα!Είναι και το χρώμα μου!Ευγε για την ιδέα και εδώ που τα λέμε(λέμε τώρα..)δεν θα ήταν κακό να άλλαζε το χρώμα κατα καιρούς πέρα από εορταστικές περιόδους.Ετσι για αλλαγή.:emb
-
08-11-2005, 10:35 PM #9
Μα είναι ερώτηση τώρα αυτή...?
Αφού θα υπάρχει κ η δυνατότητα επιλογής εμφάνισης...(για αυτούς που δεν αρέσκονται στις αλλαγές)
Κόκκινο ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!
Έλα κ γιορτάζουμεεεε!!!!!!
-
09-11-2005, 02:02 AM #10
Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου περίοδος και αγαπώ τον στολισμό με σχέδια ή χρώματα έντονα, χρώματα χαράς! Θα ήθελα να γίνουμε κι εμείς πιο γιορτινοί
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.