s
"θερινή ώρα"
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
  1. "θερινή ώρα"

:baby: Καλημέρα! Καταρχήν θέλω να σας εκφράσω την προσωπική μου άποψη για το site σασ. Πιστεύω πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχετε κάνει ά λ μ α τ α! Το εννοώ. Πολύ καλογραμμένο, προσεγμένο (βασικά στοιχεία). Το μόνο που -ίσως-κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι λίγο μονότονο είναι το χρώμα (στο φόντο), λίγο χρωματάκι -όχι κάτι έντονο και κουραστικό- να "φώτιζε". Ίσως, βέβαια, και να θέλετε να "κρατήσετε" ένα πιο "low profile" -προς το παρών βέβαια-, οπότε... ο.κ.

Λοιπόν, θα ήθελα να μου απαντήσετε, αν είναι εφικτό, στην εξής ερώτηση:
    γεννήθηκα στις 15/6/1977, στην αθήνα, ώρα: 23.05μ.μ.
    Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο μου υπολογίζεται με ζώνη: 2 ή 3???? Ισχύει η θερινή ώρα? Και όταν λέμε θερινή ώρα υπολογίζεται στην ζώνη, δηλ: 2 ή 3??? ή μήπως αφαιρούμε 1 ώρα από την ώρα γέννησης, δηλ: 22.05μ.μ.
    Εγώ από τις "γνώσεις" που έχω πάρει από διάφορα βιβλία κ.λ.π. υπολογίζω το γενέθλιο με ζώνη :3 και ώρα: 23.05μ.μ. και υπολογίζω π.χ. τον Ωροσκόπο μου στον Υδροχόο (00°12'46''), σωστά?
    Σας ζάλισα! Ουφ!
    Αν μου απαντήσετε καλά θα είναι. Χιχι.
    Καλή συνέχεια στο έ ρ γ ο σας!!!

Post Re: "θερινή ώρα"

Αγαπητή φίλη ζουζούνα1977,
    Έχετε υπολογίσει τον ωροσκόπο σας απόλυτα σωστά! Η θερινή ώρα άρχισε να ισχύει στην Ελλάδα το 1975 οπότε υπολογίζουμε ώρα ζώνης -3. Υπάρχουν βέβαια και προγράμματα τα οποία κάνουν μόνα τους την αλλαγή αυτή όπως είναι το solar-fire. Δίδυμος με ωροσκόπο υδροχόο λοιπόν και πολλούς πλανήτες στους διδύμους! Ενδιαφέρον ωροσκόπιο, θα μπορούσατε να μάθετε αστρολογία πολύ εύκολα.
    Καλή επιτυχία.

Φιλικά
    Βασιλική Κόντη

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)