- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Έρωτες & Χωρισμοί ζωδίων!
-
09-09-2006, 12:14 AM #1
Έρωτες & Χωρισμοί ζωδίων!
Καλησπέρα σας και πάλι!
Λοιπόν είχαμε βγει χθες γυναικοπαρέα για να στηρίξουμε μια φίλη που χώρισε στις διακοπές και τις ξαναήρθαν όλα πάλι με την χθεσινή πανσέληνο(ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας). Τι πιο κλασικό από το να θάβουμε ασύστολα τους άντρες που είχαμε στην ζωή μας και μας παράτησαν(οι άντρες του σαιτ μην προσβληθήτε ρε παιδία αλλά και αυτό ήθική υποστήριξη είναι).
Ως γνωστόν λοιπόν στην παρέα μου ασχολούμαι υπερβολικά με τα ζώδια,σε σημείο ψύχωσης θα έλεγα και έκανα ένα μικρό γκάλοπ με αποτέλεσμα λίγο πολύ να καταλήξουμ όλες ότι τα ζώδια έχουν συγκεκριμένα γνωρίσματα πεσίματος,στάδια τα οποία σε ερωτεύονται και οι φάσεις τις οποίες χωρίζουν.
Έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο?Σκεφτείτε το λίγο παράπάνω και θα δείτε ότι κάπου έχω ένα μικρό δίκιο...ΣΑΦΩΣ!!!!!!!
-
10-09-2006, 03:43 AM #2
Re: Έρωτες & Χωρισμοί ζωδίων!
Δεν θέλω να πιστέψω ότι αντιδρώ το ίδιο με όλα τα λιοντάρια!! Η βίωση του χωρισμού για τον καθένα είναι διαφορετική.
-
12-09-2006, 01:16 AM #3
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
12-09-2006, 06:39 PM #4
Συμφωνώ απολύτως!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.