- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 132
Thread: Οψεις Συναστρίας
-
24-07-2011, 02:02 AM #81
Ερωτική έλξη
Ποιές ενδείξεις στους χάρτες δύο ατόμων δείχνουν αμοιβαία ερωτική έλξη και τι φταιει όταν ένας απ΄τους δύο αντιστέκεται?
-
26-07-2011, 11:48 AM #82
Re: Ερωτική έλξη
Καλημέρα σε όλους!!!είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site αν κ είμαι καιρό γραμμένη..μ ενέπνευσε πολύ η νέα μορφή του φόρουμ,δεν αντιστάθηκα!!και ειλικρινά χαίρομαι που έχουμε τη δυνατότητα για ένα ανανεωμένο και οργανωμένο site όσοι αγαπάμε την αστρολογία :bigsmile:
και για να μπω στο θέμα μου...
θα μ ενδιάφερε να δω πως ερμηνεύεται η όψη
ουρανού ενός ατόμου(2ος οίκος) σε σύνοδο με σελήνη του δεύτερου(11ος οικος) και σε τετράγωνο με τον άρη του επίσης(8ος οικος)...
να τονίσω ότι τις όψεις που κάνει ο ουρανός τις κάνει και ο κρόνος καθώς στον γενέθλιο υπάρχει ουρανός σύνοδος κρόνος....
ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντηση!!!
-
27-07-2011, 02:02 PM #83
Re: Οψεις Συναστρίας
@ Κριος 58¨Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν οψεις που ισχυουν μονο για το ενα μερος και καθολου για το αλλο.Το γεγονος οτι καποιος αισθανεται εναν "μονοπλευρο ερωτα" (απο οτι καταλαβα αυτο ρωτας) δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι απαθης .Καθε ανθρωπος αντιδρα ομως με διαφορετικους τροπους απεναντι σε μια "ελξη" .Εξαρταται απο τον γενεθλιο ωροσκοπιο του αλλου.
Παραδειγμα, Εγω εχω γενεθλια συνοδο ηλιου-κρονου,σε μια συναστρια η οψη συνοδου μεταξυ ηλιου-σεληνης του αλλου θεωρειτε υπεροχη οψη για σχεση.Ωστοσο οποιος τολμησει να βαλει την Σεληνη του σε συνοδο με τον ηλιο μου ,τρωει πακετο και την συνοδο κρονου-σεληνης! Τωρα λοιπον ο αλλος ειτε το θελει ειτε οχι ,τραβαει ζορια.Οση ελξη παραγει η πρωτη οψη αλλη τοση απωθηση η δευτερη .Κατι που μπορει συνειδητα να μην γινεται κατανοητη παντα απο την μερια μου αλλα ο αλλος που εχει τον πλανητη του συναισθηματος αναμεσα τους βιωνει πολυ πιο εντονα.Ωστοσο και εγω αισθανομαι την ελξη αλλα το σαρακι της "κριτικης" απεναντι στην "ανωριμοτητα" του αλλου ειναι εντονη επισης.
Εγω δεν υποστηριζω οτι εξαρταται και απο την στιγμη που θα συναντησεις καποιον και οτι αν τον συναντησεις καποια αλλη στιγμη τα πραγματα θα ηταν αλλοιως .Η απαντηση για το γιατι καποια ατομα δεν καταφερνουν να ειναι μαζι θα φανει μεσα απο την μελετη των γενεθλιων, των συναστριακων οψεων και του συνθετου . Οταν σου ερχεται ο ντουβρουτζας του ερωτα δεν καθεσαι να σκεφτεις " α ,τωρα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη" αυτο δεν ειναι ερωτας ,αυτο ειναι ραντεβου με οδοντιατρο που δεν βολευει:toung:.
Το "εκ των υστερων καταλαβα τι εχασα " δεν ειναι τιποτα αλλο απο "εγωισμο".Λεμε "ειχα απορροφηθει απο την δουλεια" στην πραγματικοτητα δεν σου τραβηξε την προσοχη ο αλλος για τον χ ,ψ λογο και τωρα που εχεις καταλαβει οτι εισαι μονος ,βρισκεις οτι "η λυση του αλλου" ειναι ιδανικη .Η μπορει να εχεις κολλησει σε μια σχεση και αφου η σχεση δεν σου πηγε καλα ,γυρνας αναδρομικα και λες " επρεπε να το ειχα σκεφτει αλλοιως με την Τουλα",ουσιαστικα δηλαδη προσπαθεις να μην αναλαβεις την ευθυνη της "κακης" επιλογης και χρησιμοποιεις την λαθος στιγμη για την χυλοπιτα του αλλου.Ο ερωτας δεν λειτουργει με προγραμματισμο.Η φυση εχει προνοησει με το ισχυρο ενστιχτο της αναπαραγωγης αμα αυτο δεν λειτουργει απεναντι σε ενα ατομο απλα δεν σου κανει .Το εκ των υστερων μετανοιωμα ειναι περισσοτερο ανασφαλεια.
-
27-07-2011, 02:19 PM #84
Re: Ερωτική έλξη
@ Vetaki:
Οι συνοδοι ουρανου κρονου με την σεληνη του αλλου στον 2ο οικο δειχνουν οτι λογω της ασταθειας που παραγεται εξαιτιας της συνοδου ουρανου-σεληνης δημιουργει εντονη ανασφαλεια συναισθηματικη αλλα και καταποσο αξιζει το ατομο με την σεληνη.Ο 2ος οικος εκτος οτι δειχνει τα οικονομικα ζητηματα δειχνει και τις αξιες μας και το καταποσο θεωρουμε οτι αξιζουμε σαν ατομα (οπως το αντιλαμβανομαστε εμεις).
Σε ενα πνευματικο επιεπεδο η ασταθεια του ατομου του Ουρανου μπορει να φερει ψυχολογικη πιεση στο ατομο με την Σεληνη το οποιο μπορει να αρχισει να αμφισβητει τις κοινωνικες ομαδες της οποιες συναναστρεφεται η την δικες του αξιες εξαιτιας αυτης επαφης.Η θα μπορουσε να δηλωνει επισης επαφη του ατομου της σεληνης (εξαιτιας του ουρανου) με εκκεντρικες ομαδες και επαφη με αξιες πιο "ελευθερες"και αλλαγη αποψεων
Σε οτι αφορα το κομματι των οικονομικων ,μπορει να συμβει χασιμο χρηματων μεσα απο δραστηριοτητες με φιλους η κοινωνικες οργανωσεις.
Σε συνδυασμος με την συνοδο κρονου ,δειχνει ψυχολογικη πιεση και επικριτισμο απο την μερια του κρονου. Ισως ο κρονος να κρινει οτι οι φιλοι του ατομου με της σεληνης δεν του ταιριαζουν και τον υποβιβαζουν σε επιπεδο η να δειχνει περιορισμο της σεληνης σε οτι αφορα τις κοινωνικες τις επαφες περα απο την σχεση.
Το τετραγωνο με τον αρη στον 8ο του αλλου δειχνει μπλοκαρισμα της δρασης του Αρη σε οτι αφορα το θεμα των χρηματων που προερχεται απο τους αλλους.Ισως δειχνει οτι ο Κρονος να προσπαθησει να αποκοψει τις δραστηριοτητες του αλλου .Απο σταματημα δουλειας,πιεση για μη αποδοχη πορων απο την οικογενεια του αλλου( μη αποδοχη καποιας κληρονομιας παραδειγμα) .Ισως ακομα να δειχνει οικονομικη ενδεια λογω κακης τοποθετησης των χρηματων που διννται .Επισης λειτουργει κατασταλτικα σε σεξουαλικο επιπεδο .
Το τετραγωνο ουρανου -αρη αντιθετο δειχνει εντονη σεξουαλικη ελξη αλλα δεν υποσχεται διαρκεια ,ουτε σταθεροτητα και μαλλον τα ατομα ειναι για αισθησιακους λογους μαζι λογο της εντονης ελξης.Σε επιπεδο οικονομικων δειχνει σπαταλη των οικονομικων πορων του αλλου ,επιπολαιοτητα στις οικονομικες δραστηριοτητες.Ξαφνικες απωλειες χρηματων.
-
28-07-2011, 12:04 AM #85
Καλησπέρα hattie23 κ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
αν κ η ανάλυση είναι κατατοπιστική με πειράζει να βλέπω όχι κ κάτι τόσο θετικό για μία σχέση μου..:sad2βλέπε ο κρόνος και ουρανός είναι δικοί μου..)
απλά πολλές φορές διαβάζω ότι ο κρόνος μπορεί να δώσει σταθερότητα κ διάρκεια αλλά τελικά περιορισμό διακρίνω κ καταπίεση...μόνο τα τριγωνάκια μας κάνουν??(γτ τα εξάγωνα τα έχω για ξενέρωτα)
ουφ!!!
και μέσα σ όλα υπάρχει κ μια αντίθεση ήλιου-ποσειδώνα...illusions παντού...
thanks fili mou...ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3
-
28-07-2011, 12:25 AM #86
@Vetaki: Οχι δεν εχει σημασια τοσο αν γινεται καλη οψη η οχι .Εξαρταται κυριως απο το πως ο ανθρωπος που λαμβανει την οψη αυτη μπορει να την "λειτουργησει " μεσα στο χαρτη του "σωστα".
Δηλαδη,εξαρταται απο το ζωδιο και τον οικο που γινεται η οψη και τι δεχεται το αλλο ατομο στην δικο του γενεθλιο.
Παραδειγμα,εβλεπα χαρτη κοπελας που ειχε στο γενεθλιο αντιθεση κρονου-ηλιου και ο συντροφος της ειχε τον κρονο του σε τετραγωνο με τον ηλιο της .Επειδη το συγκεκριμενο ατομο ηδη απο "γεννησιμιου του " εχει μαθει να αυτοπεριοριζεται μεχρι να "μαστιγωνεται" απο μονη της για λαθη που εχει κανει η κριτικη του συντροφου της ειναι "καλοδεχουμενη" ασε που την βαζει και απο το κοπο να μιζεριαζει τον εαυτο της απο μονη της :toung:.
Επισης ενα ατομο με εντονο υδροχοο ,μια σχεση που η σεληνη του κανει συνοδο με τον ουρανο του αλλου ειναι μια χαρα .
-
28-07-2011, 02:53 AM #87
κατάλαβα τι θες να πεις...
δηλαδή πρέπει να ψάξω καλά και τον γενέθλιο του....
(το μόνο απο υδροχόο είναι ο ωροσκόπος του...)
γενικά για κτητικές τάσεις,ζήλια χειραγώγιση ποιες όψεις ευθύνονται???με πλούτωνα??ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3
-
28-07-2011, 05:32 PM #88
Ο Πλουτωνας σε δυσκολες οψεις με την Αφροδιτη ,την Σεληνη η τον ωροσκοπο του αλλου αλλα και αρης σε δυσκολες οψεις μαζι τους(με τετοιους πλανητες συνηθως και η συνοδος θεωρειτε ζορικη).Και ο κρονος δημιουργει αντιδρασεις ομοιες με τους δυο αλλους.
-
23-08-2011, 01:47 AM #89
ο αρης του ενος στον 1ο οικο του αλλου πως σας φαινεται?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
23-08-2011, 08:04 AM #90
Από την αναζωογόνηση και την ενίσχυση της έκφρασης της προσωπικότητας αυτού που έχει τον οίκο, έως και σκυλοκαυγάδες και ένταση μεταξύ τους και ανταγωνισμός μέχρι και υπέροχη εκτόνωση σεξουαλικής διέγερσης μέσω της πρακτικής οδού της συνέβρεσης εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν......
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.