- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 93
-
05-11-2009, 12:59 AM #81
Re: Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη...
Με μια ματιά που έριξα διαπιστώνω ότι είμαι η 2η με την Έριδα στον 9ο. Η κυρία Έρις κάνει παρέα στον Χείρωνα μου, που επίσης κατοικεί εκεί. Όψεις διάφορες όπως: εξαγωνο με Σελήνη (6ο ή 7ο δεν έχω αποφασίσει ακόμα που πεφτει) Τρίγωνο με Ποσειδώνα, αντίθεση με Πλούτωνα-Β. Δεσμό και κάποιες χιαστί που πιστευω ότι η ανοχή ξεπερνάει τα όρια.
Μακρινά ταξίδια μόνο 2 φορές στον Καναδά και σπουδές ακόμα το παλεύω. Όσο για τις υπεραστικές συγκοινωνίες, που μάλλον σχετίζονται με αυτό τον οίκο, έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι μου. Μετακινούμαι τόσο πολύ με μέσα μαζικής μεταφοράς που καταντάει βαρετό. Αυτά από μένα.
Σε ευχαριστώ Γιάννη για την υπενθύμιση ύπαρξης της... κυρίας.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ! ! !
(Σωκράτης)
Όλα στην ζωή τείνουν προς την μεταβλητότητα…
-
06-11-2009, 04:32 PM #82
Αφού όλοι εμείς ανήκουμε πάνω κάτω στην ίδια γενιά, ο Χείρωνας και η Έρις είναι σε σύνοδο ή τουλάχιστον κοντά.
Βλέποντας τον δικό μου χάρτη, η Ερις βρίσκεται στην 12ο13' σε σύνοδο με Vertex στον 6ο οίκο και ημιεξάγωνο με την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτη στην 13ο του Ταύρου-7ος, και ημιεξάγωνο με Βόρειο Δεσμό στην 10ο59' των Ιχθύων-5ος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να λειτουργεί, το μόνο που μπορώ να πω (βρίσκεται όμως και ο Ήλιος μου στον 6ο), οτι "αναπνέω" όταν βοηθάω τους άλλους, δεν αντέχω να με επιτηρούν και τέλος νοιώθω "μισή" όταν δεν βγάζω τα δικά μου λεφτά.
Ο άντρας μου τώρα, (23-09-1971 ώρα 16:15) έχει σύνοδο Χείρωνα-Ερις στον 2ο σε απόλυτη αντίθεση με τον Ουρανό (Ζυγός-8ος), σε εξάγωνο με τον ¶ρη (Υδροχόος-ωροσκόπος), και χιαστί με την Σελήνη (Σκορπιος-9ος). Ζηλεύω το ταλέντο του να βγάζει λεφτά. Νόμιζα οτι αυτό έχει να κάνει μόνο με τον φορτωμένο 8ο. Ενώ σαν Παρθένος έχει πολλές ανασφάλειες, στα θέματα της δουλειάς και ειδικά στο να διεκδικήσει τα χρήματα που δικαιούται είναι ΑΠΙΑΣΤΟΣ. Σε αντίθεση από εμένα που ντρέπομαι φοβερά...
-
06-11-2009, 09:38 PM #83
Αγαπητή Aries&Libra
Νομίζω ότι έχεις αρκετούς πλανήτες στον άξονα 6ου-12ου και γι αυτό η ανίχνευση των ιδιοτήτων της Έριδας είναι κάπως ...περίπλοκη.
Με βάση τα όσα έχω διαπιστώσει για την Έριδα, θα μπορούσα να πιθανολογήσω ότι ως πάροχος υπηρεσιών η ως εργαζόμενη είσαι ιδιαίτερα οργανωτική και ορθολογική με εξαιρετικές ικανότητες, .
Κι αν μάλιστα συμβαίνει αυτό, έχει μεγάλη σημασία αφού πηγαίνει δεν πηγαίνει κόντρα μόνον στον Κριό σου αλλά και στο Δία σου, που κανονικά τείνει να ακολουθήσει πιο "χαλαρούς" δρόμους.
Όσον αφορά τα είδη εργασίας, που πριμοδοτεί η Έριδα το ζήτημα παραμένει ακόμη θολό. Μέσα σε όλα τα άλλα δείχνει να σχετίζεται με την ιατρική, τις επιστήμες γενικότερα αλλά και τη γραμματεία.
Ευχαριστώ για τη συμμετοχήΗ εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
07-11-2009, 12:54 AM #84
Προσωπικά μ' αρέσει οτιδήποτε καινούριο, οπότε με έξιτάρει η ιδέα που μπαίνει στο... παιχνίδι ακόμη ένας πλανήτης. :bigsmile:
Στον χάρτη μου βρίσκεται στις 15 μοιρες του Κριου στον 4ο οίκο και κάνει τις εξής όψεις :
Έρις αντίθεση με Σελήνη στον Ζυγο στον 10ο , τρίγωνο με Ουρανό στον Τοξότη στον 1ο , χιαστί με Ερμή στην Παρθένο στον 9ο , τρίγωνο με Δήμητρα στον Λέοντα, εξάγωνο με Χειρωνα στον Διδυμο και ημιεξάγωνο με την σύνοδο Β.Δεσμού/Λίλιθ στον Ταυρό στον 5ο.
Ένα που μπορώ να σκεφτώ είναι το οτι , επειδή η Έρις είναι στον 4ο ( μητέρα ) , αν το τραβήξω απ 'τα μαλλιά μπορεί να κάνει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη μου στον Λέοντα ( με ανοχή 7 μοίρες ). Και να μου δείχνει ακριβώς αυτό που ποτέ δεν μπόρεσα να εξηγήσω στον χάρτη μου - γιατι πάντα μου πηγαινε κόντρα η μητέρα μου όσον αφορά την αισθηματική μου ζωή(?)!. Σύν και η αντίθεση με την (συνεργάσιμη) Σελήνη, μπορεί πιθανόν να δείχνει οτι η ίδια είναι αντιφατική ως προς αυτό ( όποια η ερμηνεία της έριδος ), δηλαδή να μην ήθελε να συμπεριφέρεται έτσι , αλλά παρ ' όλα αυτά όμως γινόταν αντιφατική και προκαλούσε μικρο-καυγαδάκια.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως και όχι να σας μπέρδεψα περισσότερο.
Καλη συνέχεια Γιάννη!
-
07-11-2009, 09:53 AM #85
Αγαπητή Athinoula85
Η εκτίμηση μου είναι ότι η Έρις δεν συνδέεται με ...έριδες και ανταγωνισμούς.
Αντίθετα, θεωρώ ότι είναι ένας θετικός πλανήτης, που συνδέεται με τη συνειδητότητα και τις κατακτήσεις του ανθρώπινου πνεύματος, ιδιαίτερα ως προς τη διερεύνηση του μικρόκοσμου η το "ψείρισμα" λεπτομερειών.
Κι αυτό μπορεί να έχει εφαρμογές από την ιατρική και τα ηλεκτρονικά μέχρι τις νοητικές τεχνικές και την ετυμολογία.
Ο μόνος πλανήτης που διαπιστωμένα την "πειράζει" κάνοντας την πιο επιθετική η ανταγωνιστική είναι ο ¶ρης.
Σύντομα, στο φόρουμ της "Πειραματικής Αστρολογίας" θα δημοσιευθεί και το άρθρο μου "Έρις το δώρο των θεών", όπου παραθέτω τα στοιχεία και τις εκτιμήσεις μου.
Όσο για το θέμα με τις σχέσεις και τη μητέρα σου που αναφέρεις, είναι πράγματι κάπως δυσδιάγνωστο με μια συμβατική θεώρηση.
Αν όμως διατυπώσω τη γνώμη μου θα ανοίξουμε άλλο κεφάλαιο...
Ευχαριστώ για τη συμμετοχήΗ εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
07-11-2009, 01:17 PM #86
Έχω την Έριδα στον πρωτο οικο μου (ακμή οίκου στον Υδροχόο.) ,....τριγωνίζει Δία και Ουρανό που βρίσκονται στον 10 (Τοξότη) ...εξάγωνο με Β. Δ. (δίδυμος) και εκτός ανοχών-πάνω από 5 μοίρες-δεν ξέρω αν πιάνεται, αντίθεση με Αφροδίτη και ¶ρη στο Ζυγο..που βρίσκονται στον 8ο. Επαγγελματικά...έχω σπουδάσει μηχανικός, αλλά δεν έχω βρει ακόμα μόνιμη εργασία για να σας πω τι γίνεται..με εκφράζει αλλά δεν μου πάει εξ ολοκλήρου..(εάν η Αφροδίτη συνδέεται με τα καλλιτεχνικά, τότε η αντίθεσή της ίσως να δηλώνει την επιλογή που έκανα,να στραφώ στις σπουδές, αντί στη ζωγραφική πχ που ήταν ο κρυφός μου πόθος..αλλά η απόφαση αυτή πάρθηκε όσο ήμουν ακόμα μικρή-από μένα-πριν δώσω πανελλήνιες οπότε δεν ξέρω κατά πόσο συνδέεται..τώρα αν μπορέιτε εσείς κ Ριζόπουλε να κάνετε κάποια υπόθεση και να την επιβεβαιώσω ή το αντίθετο,..είμαι στη διάθεσή σας.. ¶σχετο, αν δηλώνει τη φύση του επαγγέλματος, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι μου πηγαίνει να ταξιδεύω στη δουλειά μου (λόγω όψης με Δία)?? Διότι δεν είμαι και τόσο πρόθυμη σε αυτήν την προοπτική...Σπόυδασα εκτός της πόλης που μένω και είχα δυσκολίες, λόγω Κρόνου στον 9ο,άλλο που μου άρεσε... Τώρα για δουλειά...εσείς τι λέτε, είμαι ''καταδικασμένη, γλυκά'' να είμαι εκτός έδρας (καλά αυτό το καταδικασμένη για τοξότη είναι σχεδόν ύβρις, αλλά ....άλλο τα ταξιδάκια αναψυχής, άλλο να πας σε άλλο χωριό-πόλη ή χώρα για να βγάζεις τα προς το ζην.. ???
-
07-11-2009, 01:20 PM #87
Α! ξέχασα να πω,ότι οι σπουδές μου συνδέονται με τα ηλεκτρονικά, αλλά σίγουρα δε με λες και ''ταγμένη'' εκει..
-
07-11-2009, 01:56 PM #88
Κύριε Ριζόπουλε, σας ευχαριστώ για τα σχόλια και τις αναλύσεις σας.
Όσο περνάνε τα χρόνια, γίνομαι τόσο σχολαστική με την οργάνωση της δουλειάς μου, του σπιτιού μου και της ζωής μου γενικότερα, που δεν με αντέχω. Είμαι αγχωτική σε σημείο που έχω αρρωστήσει. Θα ήθελα να υπήρχε ένα μαγικό ραβδάκι ώστε να τακτοποιώ σε χρόνο dt όσα έχω στο μυαλό μου και μετά να μπορώ να τεμπελιάζω. Ένα πράγμα που αναγνωρίζω στον εαυτό μου είναι οτι υπήρξα τόσο αποτελεσματική και οργανωτική στις δουλειές που ήμουν ώστε ΠΑΝΤΑ μου διπλασιάζαν τον μισθό για να μην φύγω. Γρήγορα όμως όλες οι δουλειές μου φαινόντουσαν "λίγες" για τις δυνατότητες μου και προπαντός δεν άντεχα τον περιορισμό του ωραρίου. ΘΕΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. Έχω την υπόνοια οτι λειτουργώ λιγάκι σαν Παρθένος (έχω χιαστί Ήλιου-Πλούτωνα στην Παρθένο). Τέλος, ποτέ δεν ήμουν πλήρως ικανοποιημένη με το εκάστοτε αντικείμενο της καριέρας μου.Πρίν 2 χρόνια παραιτήθηκα παντελώς και αποφάσισα να αφοσιωθώ στην Αστρολογία. Είμαι ευτυχισμένη με το αντικείμενο αλλά δεν βγάζω πια χρήματα, σε αντίθεση με το παρελθόν όπου δεν ήμουν ευτυχισμένη με το αντικείμενο αλλά έβγαζα πολλά λεφτά.Με βρίσκετε ανικανοποίητη μήπως;
-
07-11-2009, 10:52 PM #89
Διαβάζοντας πιο προσεχτικά τα απαντητικά post διαπιστώνω ότι με την αγαπητή giannas έχουμε κοινά στοιχεία στον χάρτη και επανέρχομαι για να προσθέσω λίγα στοιχεία για τον τρόπο που επικοινωνώ αφού τα ερωτήματα που τέθηκαν σε εκείνη με αφορούν επίσης. Σαν Παρθένος με Ερμή στο ίδιο ζώδιο η επικοινωνία γίνεται για μένα προσωπική υπόθεση και... μεγάλος νταλγκάς καθότι….είναι και δύσκολη. Αξιοσημείωτο, από την δική μου σκοπιά, είναι το γεγονός ότι αν και επεξεργάζομαι σε σημαντικό βαθμό (δυστυχώς) τις πληροφορίες που λαμβάνω, τις περισσότερες φορές είναι σαν να μιλάω στο κενό ή οι άλλοι να μιλάνε στο κενό όταν προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Γενικά βαριέμαι εύκολα και ειδικά όταν ο συνομιλητής εκπέμπει σε άλλο μήκος κύματος γίνεται πανηγύρι. Αν δε, δεν καταλαβαίνει τι λέω ή πιστεύει ότι έχω IQ ραδικιού και γιΆ αυτό δεν καταλαβαίνω τι λέει εκείνος, τότε γίνομαι… Τουρκάλα.
Όχι ότι γενικά δεν είμαι επιθετική. Είμαι και χωρίς λόγο κάποιες φορές, δεν θα το κρύψω, αλλά αυτό αφορά άλλο θέμα. Πάντως, για να επανέλθω, προτιμώ την, σε σημαντικό βαθμό κουραστικά αναλυτική, επικοινωνία του γραπτού λόγου… αν και ούτε εκείνη φαίνεται να μειώνει για μένα τους μπελάδες. Αφού εαν είναι να μην συνεννοηθώ με κάποιον θα το ΅Άκαταφέρω΅Ά με όποιο τρόπο και αν επικοινωνήσω.
Έτσι μου προκύπτουν διάφορα όμορφα, λόγω ασυνεννοησίας και η ζωή αποκτά ένα διαφορετικό ενδιαφέρον θέτοντας ως στόχο την συνεννόηση, αν η συντροφιά δεν είναι βαρετή. Φυσικά αυτό αλλάζει όταν δεν με ενδιαφέρει το θέμα και δεν σπαταλάω χρόνο γράφοντας ή μιλώντας. Απλά σφυρίζω αδιάφορα... σαν ανέμελο μικρό ραδίκι και είμαι στον κόσμο μου (φαινομενικά). Πιστεύω ότι αυτό εμπίπτει στη δικαιοδοσία του Πλούτωνα στον 3ο αλλά δεν είμαι σίγουρη και το αναφέρω.
Το παράξενο είναι ότι κατά (ελάχιστες αλλά σημαντικές) περιόδους συμπεριφέρομαι σε προσωπικό επίπεδο σαν Κριός και στο ζώδιο αυτό έχω μόνο την Έριδα. Είναι και το μεσουράνημα στο ίδιο ζώδιο αλλά δεν καταλαβαίνω πως αυτό επηρεάζει τις σχέσεις μου με τους γύρω και την συμπεριφορά μου απέναντι τους ή ειδικότερα την επικοινωνία.
Τώρα όσων αφορά το θέμα τον σπουδών που ανέφερα σε προηγούμενο post ότι παλεύω, δεν με ενδιαφέρει ουσιαστικά. Θεματικό πεδίο τα, βαρετά, Οικονομικά (Παρθενίστικη επιτυχία…) και το προχωράω αργααααααα ακολουθώντας το μονοπάτι της ανασφάλειας… Ευτυχώς προς το παρόν έχω την αστρολογία που μου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Τέλος τα μακρινά ταξίδια έγιναν για λόγους αναψυχής, ενώ τα λοιπά και πιο συχνά, που γίνονται στον Ελλαδικό χώρο καλύπτουν λίγο από όλα.
Αυτά από μένα. Αναμένω τα αποτελέσματα της έρευνας και εύχομαι να έχω συνεισφέρει έστω λιγουλάκι... αν και με καθυστέρηση.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ! ! !
(Σωκράτης)
Όλα στην ζωή τείνουν προς την μεταβλητότητα…
-
16-01-2010, 02:57 PM #90
Καλησπερα σε ολους σας!
Δεν ειχα διαβασει το αρθρο η μαλλον δεν το θυμαμαι και ειναι ευκαιρια να επαναφερουμε το θεμα.
Να πω κι εγω τα στοιχεια μου
την εχω στον δευτερο οικο στις 14 50 του κριου αναδρομη και
"χυπαει πολλους πλανητες απο κατω προς τα πανω...
:toung:
απαντω σε καθε ερωτηση...:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.