s
Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9
Results 81 to 87 of 87

Re: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη

καλησπερα

σε δυο αστρολογικους χαρτες οι πιο δυνατοι συνδυασμοι για να δουμε αν αστρολογικα ταιριαζουν δυο ανθρωποι ειναι η αφροδιτη και ο αρης συνήθως τι οψεις πρεπει να κανουν μεταξυ τους ?.Υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που πρέπει να κοιτάξει κανείς ?Στην ερωτικη συναστροία δεν μπορώ να καταλάβω τους συνδυασμους που γινονται και δεν κατανοω τι είναι πιο σημαντικο να κοιτάξω.Αν γνωρίζει κανείς να μου εξηγησεί θα ήταν καλό .
    ευχαριστώ

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by melchiar View Post
    καλησπερα

σε δυο αστρολογικους χαρτες οι πιο δυνατοι συνδυασμοι για να δουμε αν αστρολογικα ταιριαζουν δυο ανθρωποι ειναι η αφροδιτη και ο αρης συνήθως τι οψεις πρεπει να κανουν μεταξυ τους ?.Υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που πρέπει να κοιτάξει κανείς ?Στην ερωτικη συναστροία δεν μπορώ να καταλάβω τους συνδυασμους που γινονται και δεν κατανοω τι είναι πιο σημαντικο να κοιτάξω.Αν γνωρίζει κανείς να μου εξηγησεί θα ήταν καλό .
    ευχαριστώ
    Εχει δωσει την απαντηση ο Μητσακος....λιγα post ποιο πανω :wink2:

Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Μαρία

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!:bigsmile:

Ο ¶ρης μου που είναι στον Αιγόκερω κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη του που είναι στο Ζυγό. Διάβασα την ερμηνεία τον θέσεων αυτών και κάπου στο site είχα διαβάσει ότι αυτή είναι και όψη έλξης.
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εγώ είμαι μάλλον συγκρατιμένη όσον αφορά τα συναισθήματά μου, ενώ εκείνος είναι πιο "αγαπησιάρης", θέλει δηλαδή να του δείχνουν συναισθήματα και μάλλον είναι ευαίσθητος, αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ήλιος του είναι στο Σκορπιό και έχει οροσκόπο Ζυγό.
    εγώ είμαι Κριός(στην 29 μοίρα) με οροσκόπο Αιγόκερω.
    Καλά τα λέω ή τζάμπα διαβάζω τόσο καιρό; δώστε μου τα φώτα σας!
    σε κουβέντα να βρισκόμαστε....

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by farfoulo View Post
    Ο ¶ρης μου που είναι στον Αιγόκερω κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη του που είναι στο Ζυγό. Διάβασα την ερμηνεία τον θέσεων αυτών και κάπου στο site είχα διαβάσει ότι αυτή είναι και όψη έλξης.
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εγώ είμαι μάλλον συγκρατιμένη όσον αφορά τα συναισθήματά μου, ενώ εκείνος είναι πιο "αγαπησιάρης", θέλει δηλαδή να του δείχνουν συναισθήματα και μάλλον είναι ευαίσθητος, αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ήλιος του είναι στο Σκορπιό και έχει οροσκόπο Ζυγό.
    εγώ είμαι Κριός(στην 29 μοίρα) με οροσκόπο Αιγόκερω.
    Καλά τα λέω ή τζάμπα διαβάζω τόσο καιρό; δώστε μου τα φώτα σας!

Πολύ σωστά για το τετράγωνο ¶ρη-Αφροδίτη…. όντως φέρνει ,αρχικά, σεξουαλική έλξη μεταξύ του ζευγαριού,, αν και καλύτερα θα ήταν να έχει ο άντρας τον ¶ρη και η γυναίκα την Αφροδίτη. Στην ανάποδη περίπτωση ,όπως εσείς , μπορεί να «μπερδευτούν» λίγο οι ρόλοι του αρσενικού και του θηλυκού , με την έννοια ότι μπορεί η γυναίκα να βγαίνει ποιο δυναμικά μέσα στην σχέση.(υπολογίζοντας μόνο αυτή την όψη)
    Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια και παρατηρήσεις σου…πάλι έχεις πολύ δίκιο…αφού πρέπει πριν την συναστρία να έχουμε αναλύσει τους δυο χάρτες ξεχωριστά , ώστε να ξέρουμε πως λειτουργεί ο καθένας .
    Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές….αλλά επειδή είμαστε «ανυπόμονοι»… πάμε αμέσως στην συναστρία….
    :embarrest:embarrest:embarrest
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Πολύ σωστά για το τετράγωνο ¶ρη-Αφροδίτη…. όντως φέρνει ,αρχικά, σεξουαλική έλξη μεταξύ του ζευγαριού,, αν και καλύτερα θα ήταν να έχει ο άντρας τον ¶ρη και η γυναίκα την Αφροδίτη. Στην ανάποδη περίπτωση ,όπως εσείς , μπορεί να «μπερδευτούν» λίγο οι ρόλοι του αρσενικού και του θηλυκού , με την έννοια ότι μπορεί η γυναίκα να βγαίνει ποιο δυναμικά μέσα στην σχέση.(υπολογίζοντας μόνο αυτή την όψη)
    Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια και παρατηρήσεις σου…πάλι έχεις πολύ δίκιο…αφού πρέπει πριν την συναστρία να έχουμε αναλύσει τους δυο χάρτες ξεχωριστά , ώστε να ξέρουμε πως λειτουργεί ο καθένας .
    Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές….αλλά επειδή είμαστε «ανυπόμονοι»… πάμε αμέσως στην συναστρία….
    :embarrest:embarrest:embarrest
    Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό το σενάριο. Έχω Αφροδίτη στην 13η Ταύρου και ο άντρας μου ¶ρη στην 13η Υδροχόου. Η ερωτική έλξη δεν φεύγει (ειδικά από τον ¶ρη), όμως εν καιρώ δημιουργούνται πολλές προστριβές καθώς η Αφροδίτη αρχίζει να ενοχλείται από τον broutal ¶ρη, παρότι αυτό ήταν που την τράβηξε αρχικά. Μην ξεχνάτε οτι η Αφροδίτη είναι πιο αγαπησιάρα και γούτσου-γούτσου.

[U]όταν σε μια ερωτική συναστρία που έχω δει δεν υπήρχε καμία όψη μεταξύ άρης και αφροδίτη .. ???
    αυτό είναι αρνητικό για μια ερωτική σχέση ?
    την κάνει απαραίτητα αντισεξουαλική
    [/U]??
    ή πλατωνική (είδα σήμερα το θέμα για τους πλατωνικούς έρωτες και κάπου το αναφέρει το μέλος Δείμων)
    συμπληρωματικά αναφέρω πως
    τόσο η αφροδίτη όσο και ο άρης της γυναίκας κάνει
    6γωνο με ήλιο σεληνη ερμή δία και ουρανό του άντρα και 3γωνο με χείρωνα

έχει γνώμη κάποιος για το παραπάνω θέμα ?:bigsmile:

εμένα μου φαίνετε πως ακόμα και αν λείπει η όψη μεταξύ αφροδίτης και άρη λειτουργουν οι υπόλοιπες .. συμπληρωματικά και εξίσου καλά ! έχω δίκιο ή είναι άλλο το ένα άλλο το άλλο ??:unsure:
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)