- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 293
Thread: Συναστρίες
-
30-06-2008, 11:42 AM #81
-
30-06-2008, 01:21 PM #82
Re: Συναστρίες
Γεια σου Leen,
Με ατομα που ειχαν Λιλιθ/ Αφροδιτη με το ΝΔ μου υπηρχε μια ελξη, μια ηλεκτρισμενη ενεργεια και κατι που δεν μπορουσε να εξηγηθει με την κοινη λογικη.Πιστευω ομως οτι πρεπει να υπαρχουν και αλλες δυνατες οψεις στη συναστρια για να ειναι σε διαρκεια αυτη η ανεξηγητη ελξη. Διαφορετικα η περιπτωση θα ειναι δυνατη μεν αλλα οχι διαρκειας. Επισης για τη ΛΙΛΙΘ θα ηθελα να πω οτι εκει που ειναι στο χαρτη μας πρεπει να ψαχνουμε για υποσυνειδητες πληγες και ανεκπληρωτες επιθυμιες, οι οψεις της με αλλους πλανητες στο χαρτη μας η οι οψεις της με πλανητες αλλου μας δειχνουν εναν τροπο να εκπληρωσουμε τις επιθυμιες μας αλλα και να επουλωσουμε τις πληγες μας...Μπορει βεβαια να δειχνει και την επιδεινωση των αδυνατων σημειων μας, αναλογα με την οψη..
Αν η ΛιλιΘ κανει οψεις με πολλους πλανητες του αλλου τοτε αυτο το ατομο παιζει καθοριστικο ρολο στην θεραπεια της ΛιλιΘ μας.
Δεν γνωριζω αν υπαρχει ενα καλο βιβλιο στα ελληνικα , αλλα ενα καλο βιβλιο που με βοηθησε πολυ στην κατανοηση της ειναι " ΛιλΙΘ, Η συναντηση με τον Πονο" της Λιανελλα Λιβαλντι Λαουν. Αυτη εχει γραψει πολλα βιβλια για τη Λιλιθ, οπως Λιλιθ στη συναστρια, Λιλιθ σε διελευση κλπ.
-
30-06-2008, 01:33 PM #83
Δηλαδή η Λίλιθ, χρήζει κι αυτή θεραπείας?? Οιμε, θα φάμε τα λεφτά μας όλοι στους ψυχολόγους :weird:
Μπορεί όμως η Λίλιθ να θεραπευτεί ή είναι σημείο ανοιχτών πληγών??
Και εκπλήρωση επιθυμιών συγχρόνως? Προβληματίζομαι και με βάζεις σε διαδικασία σκέψεων να το διερευνήσω στο χάρτη μου και στα συμβάντα της ζωής μου.
Thanks anyway για τις πληροφορίες. Πάντως η ελληνική βιβλιογραφία είναι φτωχή και αυτά που υπάρχουν περιορισμένης ανάλυσης σχετικά.
-
30-06-2008, 01:49 PM #84
:bigsmile: friary!
Δεν ειμαι ειδικη, απλα επειδη ειχα περιεργεια, αρχισα να διαβαζω για τη ΛιλΙθ. Και φυσικα η Λιλιθ δεν δειχνει απλα τη σεξοβομβα, τη ντιβα και μοιραια γυναικα που στο περασμα της αφηνει συντριμμια, αλλα δειχνει και τα σημεια που θελουν προσοχη..γιατι προφανως εκει υπαρχουνε πληγες..αν σκεφτουμε τι αντιπροσωπευει η Σεληνη σε ενα χαρτη, δεν ειναι δυσκολο να αναλογιστουμε τι θα μπορουσε να δειχνει η ΛιΛΙΘ σε ενα χαρτη- τη σκοτεινη πλευρα της ΣΕληνης.
Αν σε καποια φαση εχω χρονο, θα γραψω περιληπτικα τι λεει η συγγραφεας αυτη για τη Λιλιθ.
Τωρα στην ερωτηση σου για τις ανεκπληρωτες επιθυμιες και η σχεση τους με τις πληγες. Νομιζω οτι η Λιλιθ δειχνει σημεια /πληγες που εχουν δημιουργηθει επειδη συνειδητα/υποσυνειδητα κατι που θελαμε δεν πραγματοποιηθηκε/ η κατι συνεβη και μπλοκαρε την εκπληρωση μιας επιθυμιας μας.
αυτα ..
-
30-06-2008, 01:51 PM #85
Συμφωνώ με την Μαίρη. Εγω αυτό που ειχα βρεί ψάχνοντας ηταν αντιστοιχία στις ιδιότητες της Λιλιθ με αυτές του Βάκχου, οταν εγραφα το σχετικό άρθρο- το αναφέρω κιολας νομίζω. Με τον Χείρωνα δεν βρήκα καμία συσχέτιση.
Leen ξεχασα να σου πώ οτι μια σχέση λέγεται καρμική αν και εφόσον υπάρχουν χρέη προς και απο τις δύο μεριές...αλλιώς δεν υφίσταται!!!
-
30-06-2008, 02:02 PM #86
Black MOON, εχεις και αναλογο ονομα
,
Η Λιλιθ και η θεραπεια των πληγων δεν εχει να κανει καθολου με τη φυση του Χειρωνα, η τελος παντων δεν υπονοησα κατι τετοιο. Η Λιλιθ υποδεικνει μια πληγη εμμεση και καπως δυσευρετη. Η φυση της ειναι περισσοτερο πλουτωνεια, δεν την εντοπιζεις ευκολα, ειναι κρυφη πληγη, ενω η πληγη του Χειρωνα ειναι πιο ξεκαθαρη..
-
30-06-2008, 02:08 PM #87
και συνεχιζω..friary...αν γνωριζουμε η αναγνωριζουμε τις πληγες μας και τι τις προκαλεσε( κατι που ειναι αρκετα δυσκολο..) τοτε μπαινουμε και σε καλο δρομο γιατι παραδεχομαστε ενα ευαισθητο μας σημειο ( επισης πολυ δυσκολο..) και βοηθαμε τον εαυτο μας....η εστω παραδεχομαστε οτι χρειαζομαστε βοηθεια και οτι δεν ειμαστε τα τελεια - δυνατα- παιδια με τις υπερανθρωπες δυναμεις..γιατι ευτυχως για μας δεν ειμαστε
-
30-06-2008, 02:10 PM #88
-
30-06-2008, 02:15 PM #89
Δεν είναι τυχαίο το όνομα ………. έχω ψάξει κι εγώ πολύ….
Νόμιζα πως εννοούσες πως προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της, με τον τρόπο που το κάνει ο Χείρωνας, συνειδητά δηλαδη. Η Λιλιθ αν δεν κάνω λάθος δρα ενστικτωδώς και θαβει τις πληγές της και βγάζει στην επιφάνεια τα ζωώδη της ένστικτα …..γίνεται εως και παιδοκτόνος, χρησιμοποιεί την εκδίκηση και τον ξεφρενο τρόπο ζωης για να ξεχαστει…..
Σ' αυτό που διαφωνώ ειναι πως ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ, αντιθέτως αναλώνεται πάντα στα ιδια. Ισως σε όψη της με τον Χείρωνα????:unsure:
-
30-06-2008, 02:27 PM #90
Τουλάχιστον στη Σελήνη μπορεί να θεραπεύσει ψυχικά τραύματα..όσο για τον ήλιο ίσως απλά τονίσει εκείνα τα σημεία της προσωπικότητας που θέλουν προσοχή και ίσως πληγώνουν τους άλλους...σίγουρα παίζει ρόλο και η οικιοθεσία που βρίσκεται η σύζευξη...
...σίγουρα δεν είμαι η ειδικός να απαντήσω ολοκληρωμένα σε θέματα του Χείρωνα...μιλάω από προσωπική εμπειρία πάντα...και πάντα με καλή πρόθεση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 59 users browsing this thread. (0 members and 59 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.