s
Ο 2ος οίκος - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 21 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast
Results 81 to 90 of 206

Re: Ο 2ος οίκος

γειά σας παιδιά!η ακμή του 2ου μου βρίσκεται στον τοξότη.εκεί βρίσκονται η σελήνη και ο ποσειδόνας μου.ο δίας μου βρίσκεται στο Midheaven(παρθένος).ο δίας σχηματίζει τετράγωνο με τη σελήνη και με τον ποσειδών μου
    μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με εμένα?:unsure:

Λοιπον (για να μην το χασω)εχω ακμη του 2ου στο λεωντα οπου εκει (στον 2ο)βρισκετε ο πλουτωνας που κανει τις περισοτερες οψεις στον γενε8λιο χαρτη μου.Θα ζησω γιατρε μου;Πασα προσφορα δεκτη!!

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Λοιπον (για να μην το χασω)εχω ακμη του 2ου στο λεωντα οπου εκει (στον 2ο)βρισκετε ο πλουτωνας που κανει τις περισοτερες οψεις στον γενε8λιο χαρτη μου.Θα ζησω γιατρε μου;Πασα προσφορα δεκτη!!
    Εννοείς ότι οι άλλοι πλανήτες βρίσκονται απέναντι, σε Αιγόκερω, Υδροχόο, Ιχθείς και στους 7ο, 8ο, 9ο;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Επειδη καπου διαβασα πως εχει σημασια ποιος πλανητης υπαρχει στον 2ο και τι οψεις κανει ειπα πως ο Πλουτωνας στον χαρτη μου κανει παρτυ.Δηλαδη κανει ε3αγωνο με ποσειδωνα και δια,τετραγωνο με αρη και τριγωνο με ερμη-σεληνη-ηλιο.Και ολα αυτα σε σχεση με το τι αντιπρωσοπευει ο 2ος και τι μπορει να σημαινουν αυτα που προειπα.Μητσακο σ'ευχαριστω ετσι κι αλλιως!respect:

Να ρωτήσω και εγώ βρε παιδιά κάτι; Εμένα ο δεύτερος οίκος έχει ακμή στον υδροχόο και υπάρχει μες τον οίκο ο πλανήτης Δίας. Αυτό δείχνει μία θετική ή αρνητική τάση;

Quote Originally Posted by peponi96 View Post
    Να ρωτήσω και εγώ βρε παιδιά κάτι; Εμένα ο δεύτερος οίκος έχει ακμή στον υδροχόο και υπάρχει μες τον οίκο ο πλανήτης Δίας. Αυτό δείχνει μία θετική ή αρνητική τάση;
    Αν δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις με κάποιον άλλο πλανήτη, σε γενικές γραμμές θεωρείται καλός ο Δίας στον 2ο Οίκο. Σκέψου ότι ο 2ος αφορά τα υλικά μας αποκτήματα, την περιουσία που μπορεί να αποκτήσει κάποιος και ο Δίας χαρακτηρίζεται "ευεργέτης" πλανήτης. Βέβαια είναι και της υπερβολής, άρα ακόμα και κάνοντας ευνοϊκές όψεις με κάποιους άλλους πλανήτες μπορεί να δώσει μια τάση για σπατάλη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    dnaki

2ος κενός ακμή του Λέων -Ηλιος,Ηλιος στο 12ο σε σκληρές όψεις με Ουρανό-Χείρωνα-Μεσουράνημα ..κάποια βοήθεια?
    Τα οικονομικά μου θα είναι πηγή δοκιμασιών για μένα λόγω 12ου?Τα χρήματα θα εξανεμίζονται,λόγω ..Ουρανού?
    What goes around comes around

Όνομα:
    ΕΙΡΗΝΗ

Καλημέρα,
    Χρειάζομαι τις γνώσεις σας για ένα πρόβλημα που έχω..
    Ο επαγγελματικος τομέας μου δυσκολευει τη ζωή.Εχω 2ο οίκο στον τοξότη με ποσειδώνα.Ο 6ος οίκος στον κριο είναι αδειος οπως επίσης κ ο 10ος αυτο σημένει οτι δεν θα κατασταλαξω ποτε επαγγελματικά κ τα οικονομικά μου θα πηγαινουν παντα χάλια? Εργάζομαι παντα και πολυ αλλα κ παλι δεν εχω καταφερει τιποτα..
    Είμαι γεννημενη στη Ροδο 14.03.81 στις 22:10

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Markisia View Post
    Χρειάζομαι επειγόντως διαφώτιση!!
    έχω την ακμή του δευτερου στον τοξότη και ο Δίας βρίσκεται στον 12ο. Τι σημαίνει? Ότι ....θα βγάλω λεφτά από την μεταφυσική?
    Quote Originally Posted by saramara View Post
    γειά σας παιδιά!η ακμή του 2ου μου βρίσκεται στον τοξότη.εκεί βρίσκονται η σελήνη και ο ποσειδόνας μου.ο δίας μου βρίσκεται στο Midheaven(παρθένος).ο δίας σχηματίζει τετράγωνο με τη σελήνη και με τον ποσειδών μου
    μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με εμένα?:unsure:
    Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Quote Originally Posted by peponi96 View Post
    Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    2ος κενός ακμή του Λέων -Ηλιος,Ηλιος στο 12ο σε σκληρές όψεις με Ουρανό-Χείρωνα-Μεσουράνημα ..κάποια βοήθεια?
    Τα οικονομικά μου θα είναι πηγή δοκιμασιών για μένα λόγω 12ου?Τα χρήματα θα εξανεμίζονται,λόγω ..Ουρανού?
    Quote Originally Posted by Delja View Post
    Καλημέρα,
    Χρειάζομαι τις γνώσεις σας για ένα πρόβλημα που έχω..
    Ο επαγγελματικος τομέας μου δυσκολευει τη ζωή.Εχω 2ο οίκο στον τοξότη με ποσειδώνα.Ο 6ος οίκος στον κριο είναι αδειος οπως επίσης κ ο 10ος αυτο σημένει οτι δεν θα κατασταλαξω ποτε επαγγελματικά κ τα οικονομικά μου θα πηγαινουν παντα χάλια? Εργάζομαι παντα και πολυ αλλα κ παλι δεν εχω καταφερει τιποτα..
    Είμαι γεννημενη στη Ροδο 14.03.81 στις 22:10
    Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η συγκεκριμένη ενότητα "Συζητήσεις αστρολογίας" έχει να κάνει με διευκρινίσεις επί των άρθρων και ό,τι αφορά την αστρολογική γνώση, συνεπώς δεν είναι χώρος για προσωπικές αναλύσεις και προβλέψεις.

Εδώ είναι και οι οδηγίες για τη συμμετοχή μας στο συγκεκριμένο φόρουμ...

με βορειο δεσμο στο 2 οικο κ ο κυβερνητης του 2 στο 1 οικο να ανησυχω??τι δειχνει??

Page 9 of 21 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)