- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 105
Thread: Πλουτωνιος άντρας
-
01-05-2009, 12:10 AM #81
Re: Πλουτωνιος άντρας
Xa xa xaΕχετε πλακα σας μπερδεψα ε? τι να κανω ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι ειμαι παντως ποσεδωνιος τυπος αποκλειεται γιατι ειμαι επιθετικη στον λογο ενω τα ψαρακια ειναι ηρεμα Μια ζωη κινιομουν στην καλωσυνη και στην κακια ισως να παιζει ρολο η σεληνη στον σκορπιο.Αλλα μετα το φιλοσοφουσα και σε αυτους που φερομουν ασκημα το μετανιωνα και ειμουν γενναιοδωρη ισως απο τον δια μου στον τοξοτη ΙΣΩΣ λεω ισως χα χα χα χα εχετε χιουμορ και μου αρεσει
-
01-05-2009, 12:23 AM #82
για να σοβαρευτω πιστευω οτι ο πλουτωνειος τυπος αυτος που εχει τον ηλιο στον σκορπιο ειναι μυστικιστης σταθερος βαθυ ατομο κτητικο και ιντριγκαδορικο παντα βρισκετε στο παρασκηνιο να κινει τα νηματα και ειναι οπαδος του ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ.Φτανει μεχρι τον πατο και ξαναγεννιετε σαν τον ΦΟΙΝΙΚΑ μεσα απο τις σταχτες του.Το αποφθεγμα του ειναι ΟΛΑ η ΤΙΠΟΤΑ.Οταν καποιος εχει ωροσκοπο στον σκορπιο αυτο δεν ειναι απο την πρωτη στιγμη εμφανες γιατι μπορει ο ηλιος του να ειναι σε αλλο ζωδιο ειναι ομως το ατομο που θα δωσει την μαχη μεχρι την τελευταια στιγμη ειναι σαν τον πολεμιστη που ενω ειναι λαβωμενος δεν κανει αναδρομες πριν φυγει απο τον ματαιο αυτον κοσμο αλλα ειναι ο πολεμιστης που θα κοιταξει να παρει μαζι του οσους μπορει.Ετσι εγω αισθανομαι που εχω τον ωροσκοπο μου στον σκορπιο και ενω δειχνω αδυναμη και βολικη στους αλλους γιατι και αυτο ειμαι οταν πρεπει να παρω αποφασεις σε ολους τους τομεις της ζωης ειμαι καθετη αμειλικτη και πολυ σκληρη οποτε ξαφνιαζονται και λενε παιδι μου εσυ εισουν βολικη πως εγινες μεγαιρα. Ετσι λοιπον ειναι ο ωροσκοπος σκορπιος οπουδηποτε ευρισκεται ο ηλιος τους και ο ωροσκοπος ειναι αυτος που καθοριζει πως σε βλεπουν οιαλλοι και οχι ο ηλιος που ειναι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σουΕνω ο ηλιος στον σκορπιο δειχνει ολα τα ανωτερω απο την πρωτη στιγμη.Και κατι αλλο βαλτε το χερι στην καρδια οσοι εχετε ωροσκοπο σκορπιο με ενα σκορπιο στον ηλιο η θα σκοτωθειτε η θα ειναι ο ερωτας της ζωης σας.Εχω σκοτωθει με ολους τους σκορπιους σε ολες τις φασεις ισως γιατι ειμαι περισσοτερο πλουτωνεια απο οσο ο ηλιος μου .Ευχαριστω
-
01-05-2009, 12:33 AM #83
αχ ιζαμπελα αν και νεο μελος βλεπω γνωριζεις αρκετα... για τις δικες μου οψεις τι εχεις να πεις με θεωρεις πλουτωνια?
-
01-05-2009, 12:34 AM #84
τριγωνο πλουτωνα με ηλιο με σεληνη κ εξαγωνο με ποσηδωνα κ ενα τετργωνο με ερμη ο πλουτωνας ειναι στο σκορπιο στον 2ο οικο....
-
01-05-2009, 02:38 AM #85
Xωρις να ειμαι ειδικος το τριγωνο πλουτωνα και ηλιου σημαινει οτι εισαι ενα ατομο δυναμικο εχεις ηγετικες ικανοτητες αλλα δεν σε ενδιαφερει η ηγεσια.Εισαστε δικαιοι και αγωνιζεστε για τα δικαιωματα των αλλων.Μπορει να μην συμφωνεις με τους αλλους αλλα τους καταλαβαινεις.Τριγωνο με σεληνη Εισαι ατομο εμπιστοσυνης αφωσιομενο και εχεις ευρυ φιλικο κυκλο.Εχεις μαγνητισμο και εισαι πολυ προστατευτικη με τους αλλους ξερεις τα ορια σου.Σου αρεσει να ασχολεισαι με τους ανθρωπους και την ψυχη τους γιαυτο και θα μπορουσες να εισαι μια καλη ψυχολογος.εξαγωνο με ποσειδωνα δινει ατομο κοινωνικα ευαισθητοποιημενο γεματο συμπονοια για τους ανθρωπους.Μπορεις να δουλεψεις με ομαδες προσφεροντας προσωπικη εργασια η διαλογισμο και πνευματικοτητα τετραγωνο με ερμη δειχνει ρεαλισμο η ομιλια σου πολλες φορες ειναι σκληρη και σε φερνει σε συγκρουση με το περιβαλλον σουΤο προβλημα σου ειναι οτι θελεις να επιβαλεις και να διαμορφωνεις το περιβαλον σου οπως εσυ πιστευεις.Μερικες φορες εισαι σε συγχιση ως προς τις αποφασεις που πρεπει να παρεις οταν περιβαλεσαι απο ατομα που δεν εχεις εμπιστοσυνη οσο αφορα τον σκορπιο στον 2 οικο αυτο σημαινει οτι εχεις στοχο την αποκτηση πλουτου και δυναμης ειτε μεσω εξουσιας ειτε μεσω ελεγχου.Εχεις ανεπτυγμενη την κτητικοτητα σε υλικα πραγματα και σε ατομα και τεινεις να εξισωνεις την εξουσια με το πλουτο εισαι σε θεση για να αποκτησεις χρηματα να κανεις παρναμες πραξεις και υποπτες συνναλαγες ηθικου χαρακτηρος πχ πορνειας λογω της συγκεντροτικης τασης σου μπορει να παρουσιασεις εντονη φιλαργυρια.ο πλουτωνας στον 2 οικο προετοιμαζει το ατομο να κατανοησει την ασημαντοτητα της υλης μεσα απο απωλειες πρεπει δηλαδη να χασεις πολλα υλικα και ηθικα για να καταλαβεις και να γινεις καλυτερο ατομο αυτα δεν ειμαι και αστρολογος
-
01-05-2009, 11:12 AM #86
σε ευχαριστω πολυ Αταρτη...ομως πανω κατω περιπου την σημασια τις καθε οψης την γνωριζα αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν αυτες οι οψεις μου προσδιδουν και τον εντονο μαγνιτισμο και ερωτισμο που εχει ο σαν στιχοια ο πλουτωνας...καλημερα.
-
01-05-2009, 12:37 PM #87
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-05-2009, 03:25 PM #88
εσενα η γνωμη σου ποια ειναι απο τα παραπανω που εχω παραθεσει επισης εχω ξεχασει και τον β.δ μου στον 8ο στον κριο. αν θελεις βοηθησεμε λιγο με τα κρυφα σημεια που ανεφερες γιατι δεν γνωριζω καθολου και αν υπαρχει και κατι που μπορεις να με παραπεμψεις να διαβασω...επισης αν υπαεχει και καποιο αρθρο για τον πλουτωνα γιατι το βαζω στην αναζητηση και δεν μου βγαζει κατι....
-
01-05-2009, 04:59 PM #89
Όταν χρησιμοποιούμε την αναζήτηση γράφουμε τις λέξεις σωστά ορθογραφημένες, σωστά τονισμένες, και με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα εάν χρειάζεται (π.χ. για πλανήτες, ονόματα κλπ.)
Αστρολογία για όλους - Αποτελέσματα Αναζήτησης
Αστρολογία για όλους - Αποτελέσματα Αναζήτησης
Επίσης, για πιο εξειδικευμένη και στοχευμένη αναζήτηση (άρα πιο περιορισμένα αποτελέσματα) χρησιμοποιούμε την Αναλυτική αναζήτηση (στο μενού Νέες Δημοσιεύσεις επάνω αριστερά). Κάνε μια μικρή εξάσκηση για το πώς δουλεύει, και θα ανακαλύψεις θησαυρούς που δεν φαντάζεσαι....
Ένας Πλουτώνιος. :toung:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
01-05-2009, 07:22 PM #90
Μητσακο καλησπερα οπως και στους υπολοιπου καλο μην και καλη πρωτομαγια.Η αστρολογια απο οτι εχω καταλαβει σου προτεινει τασεις τι να αποφυγεις και τι οχι Συν ΑΘΗΝΑ και χειρα κινει ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοιΟλοι οι πλουτωνιοι τυπου ειτε σαν ηλιο στον σκορπιο ειτε σαν ωροσκοπο ειτε στον 8 οικο με πολλους πλανητες ειναι μαγνητικοι και πολυ σεξουαλικοι βεβαια παιζουν ρολο και αλλοι πλανητες οπως πχ για την γυναικα η σεληνη της διοτι ερωτας χωρις ψυχη ειναι ωμο σεξ παιζει ρολο ο ηλιος και πολλα αλλα ακομα που δεν γνωριζω γιατι ειμαι μια απλη θιασωτης της αστρολογιας .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.