s
8ος οίκος - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 81 to 90 of 102

Re: 8ος οίκος

αληθεια τι σημαινει οταν ο κυβερνητης του 8ου-αφροδιτη- ειναι στον 12ο και κανει τετραγωνο με Δια και αντιθεση με Κρονο??? ''ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει''?? και μεσα στον 8ο υπαρχει και ο ουρανος-κυβερνητης 12ου...χειροτερα δεν γινεται??? σας παρακαλω πειτε μου μια γνωμη γιατι εχω μπερδευτει....

Όνομα:
    Αντζελα

Αγαπητη Αντζελα ετυχε να δω αυτο το σχολιο σου κ θα ηθελα αν μπορεις να διευκρινισεις γιατι το λες. Τυχαινει η συγκεκριμενη περιπτωση να μοιαζει λιγο με τα δικα μου στοιχεια αφου η σεληνη μου που ειναι κυβερνητης του 8ου οικου μου κανει ακριβες τετραγωνο με τον αρη (που βρισκεται στον 8ο!) και αντιθεση με τον πλουτωνα. Γι αυτο θα ηθελα να μαθω αν ειναι τοσο κακο που ευχεσαι στη φιλη να μη το εχει στο χαρτη της.. Ευχαριστω![/QUOTE]

Το τετράγωνο με τον ¶ρη το ανέφερα πιο πολύ για την "σκληρότητα" της Σελήνης στον Σκορπιό. Σίγουρα βέβαια η όψη αυτή φέρνει συναισθηματική ένταση, η οποία συνήθως πηγάζει είτε από την ένταση στη σχέση με την μητέρα είτε επειδή η μητέρα ήταν νευρική και κυριαρχική. Τα άτομα Σελήνης-¶ρη ανάβουν σαν σπίρτο. Τώρα,αν ο Πλούτωνας κάνει αντίθεση με τον ¶ρη (στον 2ο υποθέτω), λογικά θα κάνει και τετράγωνο η Σελήνη με τον Πλούτωνα, και σε αυτήν την περίπτωση σχηματίζεται Τ-τετράγωνο. Η Σελήνη σου σε ποιόν οίκο βρίσκεται; Στο σχήμα Πλούτωνα-¶ρη, λόγω του ότι είναι αντίθεση, θα βιώσεις τις όποιες δυσκολίες μέσα από τους άλλους. Μπορεί να παρουσιαστούν οικονομικά εμπόδια από τρίτους και να αναγκαστείς κάποια στιγμή να ξεκινήσεις από το μηδέν. Μπορεί να υπάρξουν διενέξεις είτε σε κληρονομικά ζητήματα είτε στα χρηματικά ζητήματα με τον σύζυγο σου. Μπορεί να επιδιώξεις να αποκτήσεις χρήματα μέσα από πλουτώνιους τρόπους και να βρεθείς αντιμέτωπη με τις αρχές. Από σένα εξαρτάται...

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by teetyna View Post
    Καλημερα! Να ρωτησω κ γω κατι με τη σειρα μου για τον 8ο οικο μου?
    Η ακμη του βρισκεται στον καρκινο με εμπεριεχομενο ολο τον λεοντα. Μεσα στον 8ο βρισκεται η αφροδιτη (στον καρκινο κ κυβερνητης 5ου κ 10ου οικου) κ ο αρης (στον λεων κ κυβερνητης 4ου οικου). Επισης ο κυβερνητης του 8ου οικου η σεληνη βρισκεται στον ταυρο κ 5ο οικο μου.
    Οι ερωτησεις που θα ηθελα να μ απαντησετε εαν μπορειτε ειναι οι εξης...σε αυτη την περιπτωση κ γενικοτερα σε ολες τις παρομοιες το εμπεριεχομενο ζωδιο που βρισκεται ολο μεσα στον 8ο παιζει εξισου σημαντικο ρολο κ εφοσον ο λεων δεν βρισκεται στην ακμη κανενος οικου,ο ηλιος θεωρειται συγκυβερνητης 8ου? Κ ακομα μια μικρη αναλυση για τις επιροες του 8ου οικου μου,τις οποιες ναι μεν μπορω να δω στην αναλυση του γενεθλιου μου,αλλα δεν μπορω να δω το συνδιασμο αφροδιτης κ αρη εκει που ειναι εκ διαμετρου αντιθετες επιροες καθως κ η θεση κυβερνητη σεληνης.ευχαριστω κ συγγνωμη αν σας κουρασα! περιμενω με αγωνια απαντηση!
    Τώρα το είδα! Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά την καλοπέραση, τα χρήματα, την σταθερότητα, την τεμπελιά.
    Ο ¶ρης, στον 8ο οίκο φωτογραφίζει μια έντονη και παθιασμένη φύση. Οι επιθυμίες είναι δυνατές και αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι, δεν σας σταματάει τίποτα.
    Κυνηγώντας τους στόχους και τις επιθυμίες σας, αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις εξαιτίας της βιασύνης σας ή της πρόθεσης σας να γίνονται τα πράγματα με το δικό σας τρόπο, χωρίς ωστόσο να υπολογίζετε τις επιπτώσεις στους άλλους.
    Καθώς ο 8ος οίκος σχετίζεται με τον Σκορπιό, μπορεί οι επιθυμίες σας να είναι κατά κάποιο τρόπο υπό την σκιά αυτού του ζωδίου.
    Έχετε κάποιους ενδόμυχους φόβους για προδοσία και απώλεια οι οποίοι δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη σας κατά καιρούς.
    Συχνά προκύπτουν διαμάχες που σχετίζονται με τα χρήματα του συντρόφου ή των συνεργατών. Στις συνεργασίες σας, η αποφασιστικότητα σας και η σκληρή σας προσέγγιση, λειτουργούν προς όφελος σας. Όμως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να τραβήξετε τα άκρα και να ξεπεράσετε τα όρια, δημιουργώντας δυσάρεστες εντάσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Στο σημείο αυτό πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι είναι άσκοπο να ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους. Στο κάτω-κάτω κανείς δεν μπορεί να σας επιβάλλει να κάνετε κάτι, εάν κατά βάθος δεν το θέλετε κι εσείς.
    Είναι πιθανόν να βιώσετε την έλλειψη αγάπης ή χρημάτων μέχρις ότου συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αποβάλετε την κτητικότητα σας στους συγκεκριμένους τομείς.
    Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε κληρονομικά θέματα.
    Σε κάποιες περιπτώσεις έχει υπάρξει παιδικό σεξουαλικό τραύμα, με το οποίο το άτομο παλεύει στην ενήλικη ζωή του.
    Σε καρμικό επίπεδο, πρέπει να «ξεπληρώσετε» την απληστία, την κατάχρηση και την άρνηση σας να μοιραστείτε τους πόρους σας με αυτούς που το είχαν ανάγκη, σε προηγούμενες ζωές σας.
    Αυτή είναι η ανάλυση που έχω για τον ¶ρη στον 8ο. Σκέψου οτι βρίσκεται και στο πύρινο ζώδιο του ¶ρη, ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι εγωιστής.

Το τετράγωνο με τον ¶ρη το ανέφερα πιο πολύ για την "σκληρότητα" της Σελήνης στον Σκορπιό. Σίγουρα βέβαια η όψη αυτή φέρνει συναισθηματική ένταση, η οποία συνήθως πηγάζει είτε από την ένταση στη σχέση με την μητέρα είτε επειδή η μητέρα ήταν νευρική και κυριαρχική. Τα άτομα Σελήνης-¶ρη ανάβουν σαν σπίρτο. Τώρα,αν ο Πλούτωνας κάνει αντίθεση με τον ¶ρη (στον 2ο υποθέτω), λογικά θα κάνει και τετράγωνο η Σελήνη με τον Πλούτωνα, και σε αυτήν την περίπτωση σχηματίζεται Τ-τετράγωνο. Η Σελήνη σου σε ποιόν οίκο βρίσκεται; Στο σχήμα Πλούτωνα-¶ρη, λόγω του ότι είναι αντίθεση, θα βιώσεις τις όποιες δυσκολίες μέσα από τους άλλους. Μπορεί να παρουσιαστούν οικονομικά εμπόδια από τρίτους και να αναγκαστείς κάποια στιγμή να ξεκινήσεις από το μηδέν. Μπορεί να υπάρξουν διενέξεις είτε σε κληρονομικά ζητήματα είτε στα χρηματικά ζητήματα με τον σύζυγο σου. Μπορεί να επιδιώξεις να αποκτήσεις χρήματα μέσα από πλουτώνιους τρόπους και να βρεθείς αντιμέτωπη με τις αρχές. Από σένα εξαρτάται...
    Αντζελα σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..Ειδα πως ειδες κ το αλλο μηνυμα που δινω τις θεσεις αρη κ σεληνης κ ευχαριστω για την αναλυση.. Θα ηθελα να σ πω,δεν ξερω αν το παρατηρησες μονη σου, πως οντως σχηματιζεται ενα ταυ-τετραγωνο μεταξυ σεληνης-αρη-πλουτωνα με τον αρη στη κορυφη. Αυτο το δεδομενο κανει τα πραγματα ακομα πιο σκληρα απ οτι μου περιεγραψες προηγουμενως ετσι? Πραγματικα τρομαζω με αυτο που σκεφτομαι οτι μπορει να βγαλω προς τα εξω καποια στιγμη απο αυτα κ παρολα αυτα δειχνω κ νιωθω ενα πολυ low-profile ατομο. Η αφροδιτη στον 8ο εξομαλυνει καθολου την κατασταση? Σε ευχαριστω κ παλι!

? :unsure:

Όνομα:
    Ελένη

Aς ρωτησω κι εγω που με τρωει η περιεργεια τι θα διαβασω.
    ακμη του 8ου 27°53' Παρθένος
    στον ογδοο εχω :
    Αφροδίτη Σκορπιός 03°08'
    Αρης Ζυγός 12°09'
    Πλούτωνας Σκορπιός 01°13'
    και οψεις
    Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 8.38
    Αφροδίτη Σύνοδος Πλούτων 1.56
    Αρης Εξάγωνο Ουρανός 2.21
    Αρης Τρίγωνο Ωροσκόπος 0.16
    Σελήνη Τρίγωνο Αρης 0.07
    Ερμής Εξάγωνο Αφροδίτη 3.28
    Ερμής Τετράγωνο Αρης 5.33

οποιος ασχοληθει θα του στειλω δωρο ενα συστημα σιδερωματος αξιας 300 ευρω ή αν ειναι ανδρας μια τηλεοραση γιγας για να βλεπει προταθλημα. :toung::toung::toung:

Ευχαριστω.

Quote Originally Posted by saggitar1 View Post
    Aς ρωτησω κι εγω που με τρωει η περιεργεια τι θα διαβασω.
    ακμη του 8ου 27°53' Παρθένος
    στον ογδοο εχω :
    Αφροδίτη Σκορπιός 03°08'
    Αρης Ζυγός 12°09'
    Πλούτωνας Σκορπιός 01°13'
    και οψεις
    Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 8.38
    Αφροδίτη Σύνοδος Πλούτων 1.56
    Αρης Εξάγωνο Ουρανός 2.21
    Αρης Τρίγωνο Ωροσκόπος 0.16
    Σελήνη Τρίγωνο Αρης 0.07
    Ερμής Εξάγωνο Αφροδίτη 3.28
    Ερμής Τετράγωνο Αρης 5.33

οποιος ασχοληθει θα του στειλω δωρο ενα συστημα σιδερωματος αξιας 300 ευρω ή αν ειναι ανδρας μια τηλεοραση γιγας για να βλεπει προταθλημα. :toung::toung::toung:

Ευχαριστω.
    Μια καλή πρώτη ερμηνεία θα βρεις σε αυτόν τον σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος :bigsmile:
    (τώρα η σειρά σου :toung: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Αντζελα

Αντζελα σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..Ειδα πως ειδες κ το αλλο μηνυμα που δινω τις θεσεις αρη κ σεληνης κ ευχαριστω για την αναλυση.. Θα ηθελα να σ πω,δεν ξερω αν το παρατηρησες μονη σου, πως οντως σχηματιζεται ενα ταυ-τετραγωνο μεταξυ σεληνης-αρη-πλουτωνα με τον αρη στη κορυφη. Αυτο το δεδομενο κανει τα πραγματα ακομα πιο σκληρα απ οτι μου περιεγραψες προηγουμενως ετσι? Πραγματικα τρομαζω με αυτο που σκεφτομαι οτι μπορει να βγαλω προς τα εξω καποια στιγμη απο αυτα κ παρολα αυτα δειχνω κ νιωθω ενα πολυ low-profile ατομο. Η αφροδιτη στον 8ο εξομαλυνει καθολου την κατασταση? Σε ευχαριστω κ παλι!

? :unsure:
    Τι σε τρομάζει; Αυτά που σου είπα δεν είχαν σκοπό να σε τρομάξουν, ανάλυση κάνουμε. Απλά αν έβλεπα αυτά τα στοιχεία σε έναν χάρτη θα έλεγα οτι το άτομο αυτό θα διοχετεύεσει πολύ ενέργεια για τα οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από μόνη της στον 8ο δίνει μια χρηματική εύνοια από τον σύζυγο. Μπορεί δηλαδή να παντρευτείς έναν πλούσιο άντρα (Αφροδίτη 8ος) γιατί σου αρέσει να περνάς καλά (Σελήνη στον Ταύρο) και ου μη γέννετο να χωρίσετε και να μαλλιοτραβηχτείτε για την διατροφή, τα περιουσιακά κτλ.(λέμε τώρα). Πάντως έχω συναντήσει πολλά άτομα με Σελήνη στον Ταύρο που προέρχονται από ευκατάστατη οικογένεια. Εάν όχι, επιδιώκουν να τα αποκτήσουν. Επειδή βλέπω οτι είσαι Καρκίνος, σε συμβουλεύω να μην επαναπαυτείς μετά το γάμο, και ειδικά μετά την απόκτηση παιδιών. Κανένας άντρας δεν μένει για τα παιδιά και μόνο...

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Τι σε τρομάζει; Αυτά που σου είπα δεν είχαν σκοπό να σε τρομάξουν, ανάλυση κάνουμε. Απλά αν έβλεπα αυτά τα στοιχεία σε έναν χάρτη θα έλεγα οτι το άτομο αυτό θα διοχετεύεσει πολύ ενέργεια για τα οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από μόνη της στον 8ο δίνει μια χρηματική εύνοια από τον σύζυγο. Μπορεί δηλαδή να παντρευτείς έναν πλούσιο άντρα (Αφροδίτη 8ος) γιατί σου αρέσει να περνάς καλά (Σελήνη στον Ταύρο) και ου μη γέννετο να χωρίσετε και να μαλλιοτραβηχτείτε για την διατροφή, τα περιουσιακά κτλ.(λέμε τώρα). Πάντως έχω συναντήσει πολλά άτομα με Σελήνη στον Ταύρο που προέρχονται από ευκατάστατη οικογένεια. Εάν όχι, επιδιώκουν να τα αποκτήσουν. Επειδή βλέπω οτι είσαι Καρκίνος, σε συμβουλεύω να μην επαναπαυτείς μετά το γάμο, και ειδικά μετά την απόκτηση παιδιών. Κανένας άντρας δεν μένει για τα παιδιά και μόνο...
    Σε ευχαριστω πολυ!! Θα προσπαθησω να θυμαμαι αυτα που ειπες..

Να πω και εγω..Ακμη 8ου στις 00:22 μοιρες του αιγοκερω και μεσα εμπεριεχετε ο Ουρανος και ο Πωσειδωνας σε συνοδο μεταξυ τους..Ο ουρανος κανει οψεις τετραγωνο με Αφροδιτη ,Αντιθεση με τον Δια ,Τριγωνο με Ηλιο και Ερμη και εξαγωνο με τον Αρη..Ο πωσειδωνας σε τετραγωνο με την Σεληνη επισης σε τριγωνο με ηλιο και Ερμη αντιθεση με Δια και εξαγωνο με Αρη..Και ο κρονος κυβερνητης του οικου στον Αιγοκερω επισης αλλα στον 9ο οικο σε οχι σημαντικες οψεις με πλανητες..

Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πεί αυτό που δεν μπόρεσα ποτε να καταλάβω...!
    (Αφροδίτη, Κρόνος, Ερμής, Βέρτεξ όλα σε σύνοδο στον Καρκίνο στον 8ο οικό)
    μαζί με ΗΛΙΟ στο Λέων 8ο και αυτό!
    Η Σελήνη στον τοξοτη 1ο οικο σε σύνολο με ποσειδώνα!!!
    Είμαι Πλουτώνιο λόγω 8ο οίκο ή Ποσειδώνιο άτομο 1ο οικο τελικά?
    Τι σημαίνουν όλοι αυτοι οι σύνοδοι στον 8ο οικο με σελήνη στον 1ο οικο?
    έχω και σελήνη τετράγωνο Αρη (9ο οικο)!!
    Βοήθεια........... κανείς?

Page 9 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)