- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 174
-
08-08-2006, 09:34 AM #81
Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
ρε παιδια...
το κακο δεν ειναι οτι δεν ξεκολλανε το κακο ειναι οτι το παιζουν και αδιαφοροι...
ξερω περιπτωση Ταυρου με Αρη στον Σκορπιο...μήπως η Αφροδιτη στους Διδυμους το διαφοροποιει λιγάκι;;;
Λέω εγώ τωρα...
Παντως οι σκορπιοι δυσκολα φευγουν ειναι αληθεια απλα καλύτερα να τους αφήνουμε να φύγουν αυτοί γιατί αλλιώς ποιος ξέρει τι μας περιμένει στη στροφή...
Επίσης έχω να δηλώσω πως οι μόνοι που δεν έχουν πρόβλημα δηλάδή μιλάμε για πραγματική αναισθησία είναι οι αρσενικοι Δίδυμοι. Μπορεί να σε θέλουν τοσο πολύ τη μια στιγμή και την επόμενη να σου λεει ότι είναι καλύτερα να είστε φιλοι γιατί είναι ωραίος ο χαβαλές που κάνετε κτλ. Ακόμα παρηγορώ μια φίλη μου μόνο που είναι Σκορπίνα και μάλλον την πάτησε το Διδυμάκι...
Απλά μου φαίνεται πως οι Δίδυμοι δεν κολλάνε καθόλου...φλερτάρουν ή κάνουν οτιδήποτε απλά για να το κάνουν και να περάσουν καλα...
Βρε σεις χίλιες φορές ένας ταυρός...
-
08-08-2006, 10:43 PM #82
o σκορπιος κυνηγαει...αλλα μου αρεσει πολυ ολη η φαση του,ο χαρακτηρας του,η ζηλεια του...το μονο που με προβληματιζει ειναι αν πραγματι ζηλευει επειδη αγαπαει η ζηλευει επειδη δεν εχει εμπιστοσυνη στον εαυτο του;αλλα και ο λεων κυνηγαει για να παρει εκδικηση και γενικα ξε-θαβει παλιες ιστορις..μιλαω απο προσωπικη εμπειρια..και εγω λεων...θα το παρει βαρια και ενας ονειροπολος ιχθυς και ενας τρυφερος καρκινος..
-
09-08-2006, 10:52 AM #83
Ο Σκορπιός νομίζω οτι κυνηγάει γιατί δεν δέχεται την απόρριψη, όχι γιατί αγαπάει. Και μέσα από αυτή την επιμονή προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για τον πληγωμένο εγωισμό του.
-
13-08-2006, 12:52 AM #84
-
13-08-2006, 05:49 PM #85
Ταύρος κ Σκορπιός.....Κ οι 2 επιμένουν μέχρι τέλος!!!Ζώδια που δεν δέχονται απόρριψη....Το ξέρω από προσωπική πείρα μιας κ ειμαι ταύρος κ εκείνος Σκορπιός.....
-
16-08-2006, 02:31 PM #86
Ο σκορπιος επιμενει οσο πιστευει οτι αξιζει να επιμενει το χω ξαναρωτησει θα θελατε διπλα σας καποιον που με την οποια κριση περναει η σχεση την κανει αμεσως γι αυτο τον σκορπιο τον θελουν ολες/οι γιατι εκτος των αλλων πολλων προτερηματων που εχει δεν τα βαζει ευκολα κατω εξαλλου σε καποιους απο μας
αρεσει και λιγο η ενταση και το δραμα καποιες φορες και γι αυτο μπορει να επιμενουν λιγο παραπανω αλλα σιγουρα ειμαστε ολοι λατρεις των μπαχαρικων της ζωηςοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
17-08-2006, 04:05 AM #87
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους.Ταύροι,Σκορπ ιοί βρίσκονται στην πρώτη θέση κ για εμένα.Μετά τα Ψαράκια. (Εγώ πχ.με 3 Ταύρους και 2 Σκορπιούς στο χάρτη μου λυσσάω)
-
18-08-2006, 09:51 AM #88
-
09-10-2006, 04:48 PM #89
Γεια σας Ταύρος, Ωροσκόπος Ταύρος, Σελήνη Ταύρο ,Κρονος Ταυρος
Θαυμάστε με !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν ναι επιμένουμε αλλά το κάνουμε ρε παίδες γιατί αυτό που θέλουμε μας αρέσει να το έχουμε .δηλαδή οι Δίδυμοι είστε καλύτεροι που μπορεί να τα έχετε με πέντε ταυτόχρονα?
Πέρα απο πλάκα οι Ταύροι έχουμε μια τάση να παρερμηνευουμε διαθέσεις .Εσείς οι γυναίκες του ζωδιακού αν δεν γουστάρετε έναν Ταύρο μην τον "παίζεται" γιατί δεν μπορεί να καταλάβει το παιχνίδι του φλέρτ.είμαστε λίγο μπουταλάδες σε αυτό.Αμα μας κάνουν λίγο τα γλυκά μάτια νομίζουμε πως έγινε " το φονικό" και κολάμε αιώνια.
και μετα οτα φάμε πίτα
-
10-10-2006, 05:18 PM #90
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.