s
Τα καλα και συμφεροντα!! - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9
Results 81 to 83 of 83
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Τα καλα και συμφεροντα!!

Νομίζω πως παίζει ρόλο και η θέση της Σελήνης στο θέμα αυτό καθώς και η αφροδίτη.
    Αν η σελήνη σου που κυβερνά τον 2ο οίκο βρίσκεται πχ στον ταυρο υπάρχει περίπτωση να εχεις αποθεματικά και πουγγιά αλφα αλφα.Αν όμως ειναι γενικά σε αέρινο ζώδιο η στην φωτιά...σου αφιερώνω ενα τραγουδάκι που λεει easy come easy go

Παντως για να επανέλθω στο αρχικό θέμα μιλώντας καθαρά απο προσωπική μου εμπειρία , ενας Υδροχόος με τον Ποσειδώνα σε περίοπτη θέση στον χάρτη είχε ακριβώς αυτη την συμπεριφορά.Τα καλά και συμφέροντα, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Ακμή 2ου στον Καρκίνο.... το πέτυχες Κυριακή μου!
    Κι αν λάβεις υπόψη σου ότι ως Τοξότενα είμαι αναβλητικότατη... έτσι εξηγείται και το συρτάρι και το πουγγί... πού να τρέχω τώρα μέσα στη ζέστη...
    Λες να φταιει η αναβλητικοτητα του Τοξοτη και οχι το "δεν-παμε-παρα-περα-απο-την-εξωπορτα" του Καρκινου; Οπως και να το κανουμε, δεν συγκρινεται [ως προς την ανεση, και χμ!... την ασφαλεια] η τραπεζα με το σπιτι!!...:toung::toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Νομίζω πως παίζει ρόλο και η θέση της Σελήνης στο θέμα αυτό καθώς και η αφροδίτη.
    Αν η σελήνη σου που κυβερνά τον 2ο οίκο βρίσκεται πχ στον ταυρο υπάρχει περίπτωση να εχεις αποθεματικά και πουγγιά αλφα αλφα.Αν όμως ειναι γενικά σε αέρινο ζώδιο η στην φωτιά...σου αφιερώνω ενα τραγουδάκι που λεει easy come easy go

Παντως για να επανέλθω στο αρχικό θέμα μιλώντας καθαρά απο προσωπική μου εμπειρία , ενας Υδροχόος με τον Ποσειδώνα σε περίοπτη θέση στον χάρτη είχε ακριβώς αυτη την συμπεριφορά.Τα καλά και συμφέροντα, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.
    Φω, τέτοια λέγε, τέτοια λέγε! Στον Ταύρο η Σελήνη, το παραδέχομαι... :embarrest Γι' αυτό δηλώνω προς τους υποψήφιους γαμπρούς που θα μου στείλουν pm ότι έχω πλούσιο εσωτερικό κόσμο, εκτός από πουγγιά...

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Λες να φταιει η αναβλητικοτητα του Τοξοτη και οχι το "δεν-παμε-παρα-περα-απο-την-εξωπορτα" του Καρκινου; Οπως και να το κανουμε, δεν συγκρινεται [ως προς την ανεση, και χμ!... την ασφαλεια] η τραπεζα με το σπιτι!!...:toung::toung:
    Δεν έχεις άδικο...

Κλείνω το οφ τόπικ! :embarrest

Page 9 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)