- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 197
-
06-12-2012, 07:36 PM #81
Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Να μαι κι εγω!!!!!!!!
Να σας πω μια ιστορία αληθινή?
Ξεκινάω!
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια καλή νεράιδα που την έλεγαν Τίνα και διάβαζε τ'αστέρια.
Οι υπόλοιπες νεράιδες των αστεριών που τη γνώριζαν, ήξεραν πως δεν κάνει ποτέ λάθος.
Αποφάσισα κι εγω λοιπόν, εκεί κοντά στα τέλη Μαίου, να ζητήσω τη συμβουλή της, με μια ερώτηση, διότι η ωραία είναι "άγνωστη γή" για εμένα.
Η ερώτησή της ήταν "Θα περάσω τις εξετάσεις (για μια σημαντική σχολή για τη δουλειά μου) για μια θέση που με ενδιαφέρει?
Η απάντησή της ήταν ΝΑΙ, αλλά εγώ "καιγόμουν" από αγωνία. Κυρίως δεν πίστευα στον εαυτό μου και το γύρω περιβάλλον μου έλεγε "έλα μωρέ τώρα, 35 χρονών γυναίκα με 2 παιδιά, δεν ντρέπεσαι να ξανακαθίσεις στα θρανία?".
Η αλήθεια είναι πως δεν ντρεπόμουν, αλλά φοβόμουν, κυρίως την αποτυχία, η οποία θα ήταν τροφή σε σχόλια του τύπου "στα ' λεγα εγώ κλπ" (το χειρότερό μου δηλαδή!)
Και πως να μη φοβάμαι τις αποτυχίες, με γενέθλιο τετράγωνο ήλιου-κρόνου στα σταθερά? Βάλε κι έναν Κρόνο στο Σκορπιό τώρα, στο 10ο, ε δεν θέλεις και πολύ να γεμίσεις ανασφάλειες!
Τίνα - καλή νεράιδα, αν μπορείς, βρές το χάρτη εκείνο της ωραίας, ώστε οι σπουδαστές και οι ενδιαφερόμενοι να το μελετήσουν με την ησυχία τους!
Τα σέβη μου και πάλι!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
06-12-2012, 11:59 PM #82
Γλυκιά μου Ταυρίνα...
Η Τίνα είναι καταπληκτική και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρω να γίνω και δική της μαθήτρια...της το'χω πει κιόλας...
Όσο για σένα, τι να πω...είσαι σπάνιος άνθρωπος, το πιστεύω...Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και να πραγματοποιούνται πάντα όλα σου τα όνειρα!!!
Και να μην ξανακούσεις ποτέ κανέναν που θα είναι ενάντια στα σχέδιά σου για αυτο-βελτίωση! Στις αρχές του Νοέμβρη, είχα τη χαρά να είμαι παρούσα στην ορκομωσία του άντρα μου, που πήρε το δεύτερο πτυχίο του στο Πάντειο. Και πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 45...
Συγχαρητήρια λοιπόν και καλό διάβασμα μικρή!!!
-
06-12-2012, 11:59 PM #83
Γλυκιά μου Ταυρίνα...
Η Τίνα είναι καταπληκτική και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρω να γίνω και δική της μαθήτρια...της το'χω πει κιόλας...
Όσο για σένα, τι να πω...είσαι σπάνιος άνθρωπος, το πιστεύω...Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και να πραγματοποιούνται πάντα όλα σου τα όνειρα!!!
Και να μην ξανακούσεις ποτέ κανέναν που θα είναι ενάντια στα σχέδιά σου για αυτο-βελτίωση! Στις αρχές του Νοέμβρη, είχα τη χαρά να είμαι παρούσα στην ορκομωσία του άντρα μου, που πήρε το δεύτερο πτυχίο του στο Πάντειο. Και πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 45...
Συγχαρητήρια λοιπόν και καλό διάβασμα μικρή!!!
-
07-12-2012, 01:05 AM #84
Χίλια μπράβο Ταυρίνα μου, πολλά συγχαρητήρια
Τα στοιχεία για οποιον θέλει να μελετήσει τον χάρτη είναι τα εξής: 31/5/12 και ώρα 4.44 μμ. Ο ωροσκόπος είναι στις 23.37 του Ζυγού και η Σελήνη στις 16.05 μοίρες, επίσης του Ζυγού.
ΥΓ Και η Τίνα κάνει λάθη Ταυρίνα μου, δεν έκανε με εσένα .
-
07-12-2012, 11:58 AM #85
-
08-12-2012, 01:24 AM #86
επειδη η ωριαία είναι άγνωστη γη και για μένα μπορεί η καλή νεραιδα να με βοηθήσει και εμένα?η ερωτηση μου ειναι αν θα γίνει επανασύνδεση.Η ερώτηση έγινε 8/12/2012 00:14 π.μ. Αρα ο ωροσκόπος είναι στη Παρθένο,η σελήνη στο ζυγό στον 1ο οικο,η αφροδίτη στο σκορπιό στον 3ο οικο,ο 7ος οικος στους Ιχθύες άρα Δίας κυβερνήτης ο οποίος Δίας είναι στον 9ο οίκο στους Διδύμους.ο ηλιος βρίσκεται στον τοξότη στον 4ο οικο.
-
08-12-2012, 05:32 PM #87
Giotaba αν, όπως γράφεις, ο ωροσκόπος είναι όντως στην παρθένο, βλέπω ότι δεν αναφέρθηκες καθόλου στη θέση του ερμή. Σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου και άρα του ερωτόντος θα έπρεπε νομίζω να του δώσεις λίγο παραπάνω σημασία, φιλικά
-
08-12-2012, 05:41 PM #88
koritsii ο ερμης ειναι στον σκορπιο στον 3οοικο.Δεν έχω ιδεα τι σημαινει αυτο.. (τον ωροσκοπο τον εβγαλα απο την ημερομηνια και ωρα της ερωτησης).λαθος κάνω?
-
09-12-2012, 12:32 AM #89
Ο Ερμής στον 3ο σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις αν θα συναντηθείτε, αν θα σε πάρει τηλέφωνο. κτλ. θα πρέπει να δεις τι κάνει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του 7ου (τον Δία δηλαδή), επίσης και η Σελήνη μαζί του.
-
09-12-2012, 12:45 AM #90
ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση !απο τα λιγα που γνωριζω ειδα οτι δεν κανουν καμια οψη μεταξυ τους ερμης διας και σεληνη.και δεν ξερω και αν προκειται να κανουν γιατι ολο αυτο οπως σας ειπα ειναι αγνωστη γη για μενα και το προσπαθω οσο μπορω. επισης ειδα οτι ο διας βρισκεται σε αδυναμια αφου ειναι στους διδυμους.αυτο ειναι αρνητικο ετσι?ουφ .εχω μπερδευτει..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.