- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 82 of 82
Thread: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις
-
12-02-2012, 03:20 PM #81
-
14-02-2012, 04:03 AM #82
Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις
katiakiss, χαίρομαι με την οπτική για σου για το θέμα.
Με απασχολούσε πάντα το θέμα των διαστρφών, και θεωρώ οτι η προσσέγγιση σου είναι πολύ ισορροπημένη, προσπαθώντας δηλαδή να δεις πρώτο το τι συνιστά διαστροφή, ποιές συνισταμένες.
Συγχαρητήρια και για την επιλογή του Dahmer ως ιδανικού υποψηφίου για το σαδισμό και τις ερωτικές παρεκκλίσεις.
Ίσως ο Ποσειδώνας, σε αυτή την περίπτωση να έδωσε αυτό το over the top, του Jeffrey, δηλαδή αυτή η τάση που είχε να ξεπερνάει τον εαυτό του και τελικά να γίνει ίσως ο πιο ακραίος serial killer όλων των εποχών: ομοφυλόφυλος, σαδιστής, έβγαζε και φωτογραφίες καθώς βασάνιζε τα θύματά του για σουβενίρ, καννίβαλος - τους έτρωγε και ίσως το κορυφαίο ήταν οτι προσπάθησε να κάνει αυτοσχέδια λοβοτομή με τρυπάνι στο μέτωπο, σε ένα απο τα βαρειά ναρκωμένα θύματα έτσι ωστε να το κρατήσει μαζί του ως ερωτικό αντικείμενο χωρίς να διαμαρτύρεται!
Ισως ο Ποσειδώνας εδώ να ώθησε το Dahmer για πράγματα ακόμα πιο ακραία , ακόμα πιο διεστραμμένα, πέρα απο τα συνηθισμένα. Τα χτυπημένα φώτα φέρνουν την δυσκολία. ο πλούτωνας μάλλον το σκοτάδι και το μίσος.
Νομιζω μάλλον οτι με έπεισε καλύτερα η Τίνα με τον Πλούτωνα, παρα η ενοχοποιηση του ποσειδώνας ή του ουρανού
Μάλιστα μου έκανε εντύπωση που τον βάλατε στους κακεργέτες, αν και είμαι αρχαριούλης, τόσο τον ποσειδώνα όσο και τον Ουρανό..
Επίσης σημαντικο μου φαίνεται το οτι τα φώτα είναι λογικό να είναι χτυπημένα σε μια περίπτωση ακραίας δηλαδή παθολογική ερωτικής διατροφής , που σίγουρα αίτια στον ήλιο ή/και στη σελήνη.
Αλλα θα μπορούσε κάποιος να διακρίνει το δολοφόνο στο χάρτη αυτό? Χμμμμ ......
Έχει ενδιαφέρον οτι ο J.Dahmer δεν προέρχεται απο διαλυμένη οικογένεια. Αρχίζει όμως πολύ μικρός να βασανίζει / διαμελίζει ζωάκια απο μικρός. Αρχετυπικός σαδισμός. Οι γονείς του αδυνατούν να εξηγήσουν τι συνέβη.
Έχω ακούσει οτι δύσκολες όψεις ΠΛούτωνα με τα δώτα φέρνουν σκέψεις θανατου, γενικά φρικαλέες και αρκετά συχνά ανομολόγητες.
Μήπως άτομα με σκληρή όψη πλούτων ήλιου ή πλούτωνα σελήνης και περαιταίρω δυσκολίες στηζωή τους δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις σκέψεις και εικόνες αυτές?
Μήπως η εγκληματική σαδιθστική συμπεριφορά τέτοιου τύπους απαιτεί ταυτόχρονα
δύσκολες όψεις φώτων με κρόνο και φώτων πλούτωνα ?
θα μπορουσε όμως μια τέτοια παρέκκλιση, αντί για ενστικτώδης,όπως φαίνεται στον Dahmer να εκδηλώνεται [παρότι στην πορεία το τελειοποίησε] , να δημιουργηθεί αυτή η σαδιστική τάση απο τραυματικές επειρίες στην παιδική ηλικία, με μορφή λανθάνουσας εκδικητικότητας, πάλι όμως , νομίζω, θα βλέπαμε τα φώτα χτυπημένα, έτσι δεν είναι?
Έχουμε περιπτώσεις ακραίως τέτοιων συμπεριφορών -π.χ. serial killer, που ειναι απο τις πιο ακραίες εκδηλώσεις μίσους με τα φώτα απείραχτα?Last edited by Kongafury; 14-02-2012 at 04:11 AM.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.