s
Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 140

Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά...Παίρνω σελήνη ως δείκτη δικό μου και άρη εκείνον(που είναι η ακμή του 5ου) και κοιτάζω και τον 9ο που είναι ο δικός του 5ος....Στην ουσία εξετάζω τον 5ο δικό μου και τον 5ο δικό του και τη σελήνη την βλέπω ως γενικό δείκτη της κατάστασης.Αυτό εννοείς υποθέτω...

Όνομα:
    Τίνα

Αναστασία μου, κατ' αρχήν όταν έχουν οι ενδιαφερόμενοι έχουν ίδιο κυβερνήτη σημαίνει ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.
    Ο κυβερνήτης μπορείς να είναι ο ίδιος (Αρης) όμως τα ζώδια είναι διαφορετικά.
    Αλλα στοιχεία δίνει ο Αρης του Κριού άλλα του Σκορπιού.
    Η Σελήνη ωστόσο, κάνει την διαφορά όπως και σε όλα τα ωριαία μιας και είναι ο δεύτερος κυβερνήτης του ερωτόντα και δείχνει γενικότερα την πορεία του ερωτήματος.
    hattie23 μου, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τον 9ο οίκο.

¶ρα εκτός από το που βρίσκονται οι δείκτες κοιτάμε και την ποιότητα του ζωδίου που βρίσκονται οι ακμές των ωροσκόπων του ερωτώντα και του ζητούμενου.Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:Έστω οτι ο δείκτης είναι ίδιος όπως στο παράδειγμα που έδωσα ο άρης που είναι στον υδροχόο.Πως καταλαβαίνω ποιές όψεις του αφορούν εμένα και ποιές το άλλο πρόσωπο;

Επειδή ο σημειοδότης σας είναι ο ίδιος μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλους σημειοδότες για να διευκρινήσεις το ερώτημα σου, την Αφροδίτη για σένα και τον Ήλιο για εκείνον.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Πόπη

Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα :embarrest

Αν σε ερώτηση που αφορά σε ερωτικό θέμα για μία σχέση που ακόμα δεν ξεκίνησε
    και ο ερωτών θέλει να μάθει αν θα υπάρξει κάποια θετική ένδειξη από την πλευρά
    του άλλου και έχουμε την Σελήνη (στον 11ο και στον Κριό) και τον σημειοδότη του ζητούμενου (ακμή του 5ου Κρόνος στο Ζυγό) σε όψη αντίθεσης είναι από μόνη της μία όψη καθαρά αρνητική ή που θα μπορούσε να δείχνει και έντονη έλξη. (Ο δείκτης του ερωτώντος -Ερμής στον Υδροχόο- βρίσκεται στον 9ο, 5ο παράγωγο του ''άλλου'' ο οποίος έχει ακμή στον Αιγόκερω και άρα πάλι στον Κρόνο επιστρέφουμε...:blink

Και κάτι ακόμα...:embarrest:embarrest
    Αν έχουμε σε χάρτη για ιδίου θέματος με το παραπάνω τους δείκτες των ατόμων κοινούς
    στον Κρόνο είναι καλή ένδειξη για την ερώτηση ή λόγω Κρόνου συμβαίνει το αντίθετο? Παίρνουμε συμπληρωματικά τον Ήλιο και την Αφροδίτη σαν επιπλέον σημειοδότες?

Συγνώμη για τον πάπυρο ερωτήσεων αλλά θέλω να μάθω...
    Tabula rasa

Όνομα:
    Πόπη

Και άλλη απορία :blink:

Όταν έχουμε Κρόνο ανάδρομο στο 1ο οίκο
    και η ακμή του 4ου είναι στον Αιγόκερω
    και ο Κρόνος κάνει τρίγωνα με το ζητούμενο και τη Σελήνη είμαστε πέρα για πέρα
    χαμένοι?
    Tabula rasa

Όνομα:
    Τίνα

Πόπη εξαρτάται ποιο είναι το ερώτημα, αλλά με τρίγωνα η απάντηση είναι συνήθως θετική.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Καλημέρα..

Σε ερώτηση τεκνοποίησης - λ.χ., θα κάνουμε παιδί εγώ και ο σύντροφός μου; - θα πάρω ως κοινό σημειοδότη τον 1ο για μένα και τον σύντροφο και τον 8ο για το παιδί;
    Ή μήπως πρέπει να πάρω σημειοδότη τον 1ο για μένα, τον 7ο για τον σύντροφο και τον 8ο για την τεκνοποίηση, και αντίστοιχα τον 8ο παράγωγο του 7ου για εκείνον;
    Ελπίζω να είμαι κατανοητή :unsure:

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Πόπη εξαρτάται ποιο είναι το ερώτημα, αλλά με τρίγωνα η απάντηση είναι συνήθως θετική.
    Eυχαριστώ Τίνα
    Εκεινο που με μπερδεύειείναι όταν η ερώτηση ήταν ''αρνητική''
    δηλαδή π.χ. ''Είδε το μήνυμά μου και αδιαφόρησε'' ή ''Θα με απολύσουν'' κ.ο.κ.
    Όταν ρωτάει κανείς με άρνηση οι καλές ενδείξεις και όψεις μας δίνουν απάντηση θετική ''Ναι,θα σε απολύσουν''ή''Εφόσον έχεις καλά αποτελέσματα από το χάρτη θα παραμείνεις στο πόστο σου''?
    Tabula rasa

Page 9 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)