s
Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε? - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 29 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast
Results 81 to 90 of 282

Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?

Ευχαριστω Κια!!

Re: Τι θα διαλέγατε?

οι ταυροι ειναι πολυ ερωτικοι, αισθησιακοι, σε καλομαθαινουν και συνηθως ξερουν να μαγειρευουν κιολας και πολυ ωραια μαλιστα-2 πρωην μου. Με κριο εχω δεσμο αλλα επειδη δεν ειναι απο τους αντιπροσωπευτικους του ζωδιου παραμονο στο να βαζει στοχους και να τους πετυχαινει παση θυσια και στο παθος οσον αφορα το σεξ δεν μπορω να πω πολλα για τους κριους. Και για να πω την αληθεια με γυναικες κριους δεν τα πηγενα ιδιαιτερα καλα αλλα μπορει απλα να ετυχε:amuse:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαρίνα

Λοιπόν, αφού γενικολογούμε να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Είμαι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό και ο 1ος άντρας μου ήταν (ζει ο χριστιανός) Ταύρος με ωροσκόπο Υδροχόο. ...οεο??? Είχε ολα τα καλά του Ταύρου: το ψυγείο να είναι τίγκα, η ντουλάπα τίγκα, το σπίτι... τίγκα, το αυτοκίνητό ΤΟΥ, η γυναίκα ΤΟΥ, τα λεφτά ΤΟΥ. Όταν αποφάσισα να... διαχωρίσω τη θέση μου... έχασε το γλυκό προσωπείο του Ταύρου κι έγινε Red Bull σε υαλοπολείο...
    Ο τωρινός (γιατί ο άνθρωπος δεν μαθαίνει) είναι Λέων με ωροσκόπο....(τα, ρα, τα, τα, τα,ταααα) Λέων! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πλήττω ποτέ...Περαστικά....

Εδω θα πρέπει να συμφωνήσω με... ''όλα τα καλά του Ταύρου'' ! Είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις!!! Τώρα αν αναφερθώ και στα Καρκινάκια... τι να πω! Για φανταστείτε Τοξότη με Καρκίνο??? Βαρύ και κοντό το λουρί....
    Θα προτιμούσα έναν Ζυγό ή ένα Κριαράκι...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by kritsinaki
    Για φανταστείτε Τοξότη με Καρκίνο??? Βαρύ και κοντό το λουρί....
    :amazed: :blink: και σφίγγει το άτιμο... άστα!:toung:

Όνομα:
    ΕΦΗ

εγω σαν αερας,δεν μπορω με τιποτα το νερο και τη γη...
    προτιμω τη φωτια...δενουμε πως το λένε?
    εμπειριες και δικες μου αλλα και φιλων μου εχουν δειξει οτι το νερο δεν προκειται τουλαχιστον εγω να το καταλαβω ΠΟΤΕ! δεν μπαινω και στη διαδιασια...σαν διδυμος κουραζομαι. Τώρα με τη γη...το κακο ειναι οτι δεν ταιριαζουν οι ρυθμοι μας αλλα ειναι ενα συγκεκριμμενο ζωδιο που με προσγειωνει...και ειναι και γοητευτικοι οι ατιμοι...αφηστε...ολο στοργη και προδερμ...ΤΕΛΕΙΑ!
    ωστοσο επιμένω πως με τη φωτια θα έδενα...δεν ξέρω πως μου έχει κάτσει έτσι...δεν μου έχει τύχει περίπτωση με φωτια ποτε...

Eγω παλι εχω περασει απο ολα τα στοιχεια,οποτε καλο θα ηταν να ανακαλυφθει και ενα πεμπτο στοιχειο για να μπορεσω να ησυχασω.Ειμαι λιιιιγο ιδιοτροπη,αλλα δεν φταιω εγω!Ο χαρτης μου φταει!:embarrest :embarrest

Η ευθυνοφοβη!:amazed: :amazed:

Quote Originally Posted by panther
    Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!!!
    Είπα να βάλω και εγώ ένα θεματάκι έτσι για να πούμε τις απόψεις μας.
    Θα σας επηρρέαζε το ζώδιο του ερωτικού συντρόφου για να ξεκινήσετε σχέση μαζί του/της?
    Δεν αντεχω τους Κριους και τους Ταυρους ακομη και αν ολοι οι αλλοι πλανητες τους ειναι σε ασχετα ζωδια! Και μονο το ηλιακο ζωδιο μου φτανει!:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρίνα

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Δεν αντεχω τους Κριους και τους Ταυρους ακομη και αν ολοι οι αλλοι πλανητες τους ειναι σε ασχετα ζωδια! Και μονο το ηλιακο ζωδιο μου φτανει!:bigsmile:
    Αγγελική μαζί σου all the way!!!
    Δεν αντέχω τους Κριούς γιατί δεν ξέρουν τις έννοιες "τακτ" και "διαλλακτικότητα". Είναι... πως να το πω... ατσούμπαλοι κοινωνικά και μπορούν να σε προσβάλλουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι. Ελαφρώς παχύδερμοι και μονίμως γκαζομένοι... Όσο για τους Ταύρους.... χα... Αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή μέσα απο ένα υλιστικό πρίσμα. Έτσι συχνά όταν τους λες κάτι πέρα απο αυτά που χαμπαριάζουν, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο....
    Ξου, φτου και μακριά.....

και τι τοιχο.Με κισσο.ειναι λιγο "σκαλωμενοι" οι ταυροι:suspiciou :suspiciou :suspiciou

Page 9 of 29 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)