- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 111
Thread: ...Παρθενακια....
-
18-11-2007, 09:52 PM #81
Re: ...Παρθενακια....
παρθενοι ολου του κοσμου ενωθειτε.........μηπως ειστε πολυ τελειοι για να ανηκετε στο ανθρωπινο ειδος; μηπως κηνυγατε το τελειο επειδη δεν επιτρεπετε σε σας τους ιδιους να νιωσετε λιγο γηινοι? μηπως ακομα και τα πιο κοντινα σας ατομα σας θεωρουν μιζερους και γκρινιαριδες? αν ναι, καλα θα κανετε να συνειδητοποιησετε οτι η γοητεια εκπεμπεται απο τις αδυναμιες του αλλου και ο μαγνητισμος απο τα ελατωμματα. α και ναμην ξεχασω οσο τελειοι κ αν καταφερετε να γινετε προσεξτε μην καταντησετε βαρετοι....μπουχουχου
-
19-11-2007, 10:43 AM #82
Εμ, ειδατε; Για τους Ζυγους ειναι απλως ταξη και αρμονια, ενω οταν προκειται για τους Παρθενους ... ειναι μανια και σπασιμο!
**[Αργοναυτη, το ξερω οτι αλλοι το υποστηριζουν και οχι εσυ! ]
**Σκορπιον, η μητερα μου ειναι Λεων, ο πατερας μου ηταν Διδυμος και ηταν και οι δυο βασιλικοτεροι του βασιλεως, σε θεματα καθαριοτητας και ταξης. :nuts:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
19-11-2007, 10:56 AM #83
Εγω εχω παρατηρησει οτι οι αδυναμιες ειναι αυτο που εκμεταλλευονται οι αλλοι, συνειδητα ή μη και οχι αυτο απο το οποιο γοητευονται. [Η μπορει να τους γοητευει η αδυναμια την οποια μπορουν να εκμεταλλευτουν ... εν καιρω!]. Επισης κατα την ταπεινη μου αποψη, ο μαγνητισμος ειναι απορροια δυναμης, εστω και σκοτεινης, οχι ελαττωματων!
Τελος, η τελειοτητα δεν μπορει να ειναι βαρετη επ ουδενι!! Για μενα βαρετη ειναι η απολυτη ισορροπια. :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
19-11-2007, 11:24 AM #84
-
19-11-2007, 01:02 PM #85
-
19-11-2007, 01:20 PM #86
Ο πατέρας μου ήτανΠαρθένος του Αυγούστου ( 29/8)και η μητέρα μου είναι του Σεπτεμβρίου(12/9) έχω και αδελφό Παρθένο (5/9).
Η μητέρα μου τρελή με την καθαριότητα και την τάξη ,ο πατέρας και ο αδελφός μου έχουν τάξη στα προσωπικά τους αντικείμενα και αρχεία αλλά και κανένας κόκκος σκόνης δεν τους ενοχλεί,οι άντρες λοιπον αυτοί της ζωής μου ήταν και πολλοί τρυφεροί μαζί μου,παρ΄ότι Παρθένοι.ο αδερφός και στις κόρες του είναι πολύ εκδηλωτικός και έχει μεγάλη κατανόηση καθόλου πουριτανός
-
19-11-2007, 01:34 PM #87
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
19-11-2007, 03:31 PM #88
Aυτό που πραγματικά δεν αντέχω στο ζώδιό μας..είναι αυτή η αναποφασιστικότητα!! Καθ' ότι ζούμε με τη ψευδαίσθηση της τέλειας απόφασης..μπορούμε να ψάχνουμε χρόνια για να αποφασίσουμε πάνω σε οποιοδήποτε θέμα!! Τι ψυχοφθόρο!! Είναι και άλλα παρθενάκια ετσι?? ή μόνο εγώ?? ουφφφ!!
-
19-11-2007, 03:35 PM #89
-
19-11-2007, 03:53 PM #90
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.