s
...Παρθενακια.... - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 81 to 90 of 111

Re: ...Παρθενακια....

παρθενοι ολου του κοσμου ενωθειτε.........μηπως ειστε πολυ τελειοι για να ανηκετε στο ανθρωπινο ειδος; μηπως κηνυγατε το τελειο επειδη δεν επιτρεπετε σε σας τους ιδιους να νιωσετε λιγο γηινοι? μηπως ακομα και τα πιο κοντινα σας ατομα σας θεωρουν μιζερους και γκρινιαριδες? αν ναι, καλα θα κανετε να συνειδητοποιησετε οτι η γοητεια εκπεμπεται απο τις αδυναμιες του αλλου και ο μαγνητισμος απο τα ελατωμματα. α και ναμην ξεχασω οσο τελειοι κ αν καταφερετε να γινετε προσεξτε μην καταντησετε βαρετοι....μπουχουχου

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    'Αρα έχεις Ζυγό Ωροσκόπο. Εμ πώς να μην έχεις τάξη και αρμονία ; αφού ο Ωροσκόπος είναι και η αντίληψη του χώρου και ο Ζυγος όταν ανατέλλει δίνει αυτή την τάση ;
    Kαι ο Κρόνος, κυβερνήτης του 1ου οίκου στον 6ο οίκο είναι κάτι που το έχω δει πολλές φορές ως τάξη συνοδευμένη από φοβερή αυτοπειθαρχία, αλλά και το Μεσουράνημα στην Παρθένο.
    Εμ, ειδατε; Για τους Ζυγους ειναι απλως ταξη και αρμονια, ενω οταν προκειται για τους Παρθενους ... ειναι μανια και σπασιμο!
    **[Αργοναυτη, το ξερω οτι αλλοι το υποστηριζουν και οχι εσυ! ]
    **Σκορπιον, η μητερα μου ειναι Λεων, ο πατερας μου ηταν Διδυμος και ηταν και οι δυο βασιλικοτεροι του βασιλεως, σε θεματα καθαριοτητας και ταξης. :nuts:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by natasa1987 View Post
    παρθενοι ολου του κοσμου ενωθειτε.........μηπως ειστε πολυ τελειοι για να ανηκετε στο ανθρωπινο ειδος; μηπως κηνυγατε το τελειο επειδη δεν επιτρεπετε σε σας τους ιδιους να νιωσετε λιγο γηινοι? μηπως ακομα και τα πιο κοντινα σας ατομα σας θεωρουν μιζερους και γκρινιαριδες? αν ναι, καλα θα κανετε να συνειδητοποιησετε οτι η γοητεια εκπεμπεται απο τις αδυναμιες του αλλου και ο μαγνητισμος απο τα ελατωμματα. α και ναμην ξεχασω οσο τελειοι κ αν καταφερετε να γινετε προσεξτε μην καταντησετε βαρετοι....μπουχουχου
    Εγω εχω παρατηρησει οτι οι αδυναμιες ειναι αυτο που εκμεταλλευονται οι αλλοι, συνειδητα ή μη και οχι αυτο απο το οποιο γοητευονται. [Η μπορει να τους γοητευει η αδυναμια την οποια μπορουν να εκμεταλλευτουν ... εν καιρω!]. Επισης κατα την ταπεινη μου αποψη, ο μαγνητισμος ειναι απορροια δυναμης, εστω και σκοτεινης, οχι ελαττωματων!
    Τελος, η τελειοτητα δεν μπορει να ειναι βαρετη επ ουδενι!! Για μενα βαρετη ειναι η απολυτη ισορροπια. :bigsmile:

Όνομα:
    Μάντεψε...

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Εγω εχω παρατηρησει οτι οι αδυναμιες ειναι αυτο που εκμεταλλευονται οι αλλοι, συνειδητα ή μη και οχι αυτο απο το οποιο γοητευονται. [Η μπορει να τους γοητευει η αδυναμια την οποια μπορουν να εκμεταλλευτουν ... εν καιρω!]. Επισης κατα την ταπεινη μου αποψη, ο μαγνητισμος ειναι απορροια δυναμης, εστω και σκοτεινης, οχι ελαττωματων!
    Τελος, η τελειοτητα δεν μπορει να ειναι βαρετη επ ουδενι!! Για μενα βαρετη ειναι η απολυτη ισορροπια. :bigsmile:
    :bigsmile: Σωστή!!!!!!!! :bigsmile:
    Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Να τέτοια λες και νευριάζεις το Κρόνο σου ....:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Ο πατέρας μου ήτανΠαρθένος του Αυγούστου ( 29/8)και η μητέρα μου είναι του Σεπτεμβρίου(12/9) έχω και αδελφό Παρθένο (5/9).

Η μητέρα μου τρελή με την καθαριότητα και την τάξη ,ο πατέρας και ο αδελφός μου έχουν τάξη στα προσωπικά τους αντικείμενα και αρχεία αλλά και κανένας κόκκος σκόνης δεν τους ενοχλεί,οι άντρες λοιπον αυτοί της ζωής μου ήταν και πολλοί τρυφεροί μαζί μου,παρ΄ότι Παρθένοι.ο αδερφός και στις κόρες του είναι πολύ εκδηλωτικός και έχει μεγάλη κατανόηση καθόλου πουριτανός

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by panther View Post
    Να τέτοια λες και νευριάζεις το Κρόνο σου ....:toung:
    Απολυτα ισορροπημενος [και σε βαθος χρονου:toung:] ειναι μονο αυτος που ... βλεπει τα ραδικια αναποδα! :toung::toung:
    Ο κυρ- Κρονος μου εχει δυσκολο εργο, του βγαζω το καπελο, αλλα δεν μπορω να αγνοησω τους αλλους. Κραταω χωρο και γι αυτους!:bigsmile:

Aυτό που πραγματικά δεν αντέχω στο ζώδιό μας..είναι αυτή η αναποφασιστικότητα!! Καθ' ότι ζούμε με τη ψευδαίσθηση της τέλειας απόφασης..μπορούμε να ψάχνουμε χρόνια για να αποφασίσουμε πάνω σε οποιοδήποτε θέμα!! Τι ψυχοφθόρο!! Είναι και άλλα παρθενάκια ετσι?? ή μόνο εγώ?? ουφφφ!!

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    Aυτό που πραγματικά δεν αντέχω στο ζώδιό μας..είναι αυτή η αναποφασιστικότητα!! Καθ' ότι ζούμε με τη ψευδαίσθηση της τέλειας απόφασης..μπορούμε να ψάχνουμε χρόνια για να αποφασίσουμε πάνω σε οποιοδήποτε θέμα!! Τι ψυχοφθόρο!! Είναι και άλλα παρθενάκια ετσι?? ή μόνο εγώ?? ουφφφ!!

Εγώ όσους Παρθένους ξέρω είναι αρκετά αποφασιστικοί ... κατά τα άλλα τι να σου πω ... δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για τους Παρθένος
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    Δηλωνω συμπασχουσα! :embarrest

Page 9 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)