- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 168
Thread: Γάμος and the city...
-
13-11-2006, 02:31 PM #81
-
13-11-2006, 02:34 PM #82
-
13-11-2006, 02:34 PM #83
-
13-11-2006, 02:35 PM #84
-
13-11-2006, 02:38 PM #85
Re: Γάμος and the city...
Το ξέρω από πρώτο χέρι...... έχω κάνει 4 χρόνια σε επαρχία (νησί). ¶λλη νοοτροπία οι Αθηναίοι, άλλη οι νησιώτες!
Δεν έχει....ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ... κάθε Τετάρτη έχουμε λαίκή στην περιοχή μας! :toung: Και δεν πρόκειται να πάω στη λαϊκή του σούπερ μάρκετ..... για να κάνω την χάρη σε μερικούς μερικούς :toung:
Καλά τους έκανε! Να αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου (να της το πεις αυτό :toung: ). Με το ζόρι παντρειες....τι κολλήματα είναι αυτά;;;;!!!!
-
13-11-2006, 02:40 PM #86
-
13-11-2006, 02:42 PM #87
marlene μου, μην το νομίζεις. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις κοριτσιών που λέγανε αμάν να τελειώσουν τη σχολή τους (γιατί ναι, πλέον η ιδανική νύφη πρέπει να΄χει και ένα πτυχίο), να βρουν κάποιον και να παντρευτούν. Αλλά αυτές οι αντιλήψεις που έχουν αυτά τα παιδιά είναι απόρροια του πώς έχουν μεγαλώσει. Αν η μαμά ή ο όποιος άλλος συνέχεια σου πιπιλάει το μυαλό, το μόνο που ονειρεύεσαι, ναι πραγματικά θα'ναι τον εαυτό σου νυφούλα, να βγαίνεις από την ασημένια δίπορτη μπέμπα και να ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας που έχουν καλυφθεί με ένα κόκκινο χαλί.
Και οκ, δε λέω, η εικόνα είναι πολύ όμορφη και μακάρι όλοι να τη ζήσουμε. Αλλά καθετί στον καιρό του. Δεν είναι καλό να πιέζονται καταστάσεις, έτσι απλά για να έχουν κάποιοι να λένε ότι έκαναν το καθήκον τους, έκαναν, μεγάλωσαν και πάντρεψαν τα παιδιά τους γρήγορα γρήγορα....
-
13-11-2006, 02:42 PM #88
ειλικρινά απορώ που είδες την έμμεση πίεση! Ούτε προσχήματα χρειάζονται για να μας την πουν(επειδή δεν βασανιζόμαστε σε ταλαιπωρημένους γάμους σαν την πλειονότητα τους) ούτε τίποτα. Και πάνω από όλα το κορυφαίο που λένε πάντα:"Εγω για το καλό σου στα λέω αυτά". Λες και ζητήσαμε συνδιασκεψη κορυφής για να λυθεί το πότε θα παντρευτουμε.
-
13-11-2006, 02:51 PM #89
Kia: Αν αποφασίσεις να ψωνίσεις από τα πανέρια,να θυμιθείς να ζητήσεις οπωσδήποτε εγγυηση καλής λειτουργίας!!!:toung: (εγω την πατάω συνεχώς!)
Κασσιόπη:τα μεγάλα πνευματα συναντιούνται αγαπημένο δίπολο!
Παιδιά νομίζω ότι τα πράγματα είναι σχετικά απλά.Απλά δηλώνεις ότι όσο σε πιέζουν τόσο θα καθυστερείς΄και όσο σε πιέζουν τόσο θα είσαι κατά!Αν συνοδεψεις την δήλωση με πανηγυρική έξοδο (με πυτζάμες) θα καταλάβουν επιτέλους ΠΟΣΟ σε ενοχλητικοί γίνονται(αγνοήστε τα περίεργα βλέμματα των περαστικών που κοιτάζουν την πυτζάμα και τις παντοφλες προβατάκια-ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
13-11-2006, 02:56 PM #90
Παιδιά νομίζω ότι τα πράγματα είναι σχετικά απλά.Απλά δηλώνεις ότι όσο σε πιέζουν τόσο θα καθυστερείς΄και όσο σε πιέζουν τόσο θα είσαι κατά!Αν συνοδεψεις την δήλωση με πανηγυρική έξοδο (με πυτζάμες) θα καταλάβουν επιτέλους ΠΟΣΟ σε ενοχλητικοί γίνονται(αγνοήστε τα περίεργα βλέμματα των περαστικών που κοιτάζουν την πυτζάμα και τις παντοφλες προβατάκια-ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.