s
Γάμος and the city... - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 168
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Γάμος and the city...

Quote Originally Posted by Marlene View Post
    Στα μέρη μου όμως τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας να μικροαρραβωνιάζονται και να μικροπαντρεύονται και να μικρογκαστρώνονται:suspiciou :weird:
    Είναι σημεία των καιρών αυτάααααα :toung:

Πλάκα πλάκα και γω το'χω "καρατσεκαρισμένο"... βρε κορίτσια χαρείτε λίγο την ελεύθερη ζωή... από μικρές στα βάσανα...

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Χτες μία φίλη έκλεισε τα 24 και η θεία της της έκανε δώρο ένα post it που έγραφε "καιρός να παντρευτείς" πάνω σε ένα περιοδικό με νυφικά. Αργότερα όταν και άλλοι ... τακτοποιημένοι της ευχήθηκαν το ίδιο, τους έβρισε χωρίς δισταγμο.
    Και μιλάμε για...κοινωνική κοπέλα, άρα η δικαιολογία δεν είμαι για σπίτι , ουτε νοικοκυρά έχει εκμηδενιστεί.:embarrest :embarrest
    Έχεις δίκιο, υπάρχει και εκείνο το "να νοικοκυρευτείς"!!!!Στην άκρη της γλώσσας το έχουν συνέχεια

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Είναι σημεία των καιρών αυτάααααα :toung:

Πλάκα πλάκα και γω το'χω "καρατσεκαρισμένο"... βρε κορίτσια χαρείτε λίγο την ελεύθερη ζωή... από μικρές στα βάσανα...
    Βεβαία έχω παρατηρήσει πως οι περισσότερες απο αυτές δεν έχουν να σκεφτούν μια καριέρα..μια υπόληψη στην κοινωνία.. αν καταλαβαίνεις τι εννοώ:embarrest

Όνομα:
    Μαρία

Χτες μία φίλη έκλεισε τα 24 και η θεία της της έκανε δώρο ένα post it που έγραφε "καιρός να παντρευτείς" πάνω σε ένα περιοδικό με νυφικά. Αργότερα όταν και άλλοι ... τακτοποιημένοι της ευχήθηκαν το ίδιο, τους έβρισε χωρίς δισταγμο.
    Και μιλάμε για...κοινωνική κοπέλα, άρα η δικαιολογία δεν είμαι για σπίτι , ουτε νοικοκυρά έχει εκμηδενιστεί.:embarrest :embarrest
    Πάντως πέρα από την πλάκα, έχουμε φτάσει σε απαράδεκτα σημεία έμμεσης πίεσης, καταπίεσης κλπ.

Στα μέρη μου όμως τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας να μικροαρραβωνιάζονται και να μικροπαντρεύονται και να μικρογκαστρώνονται:suspiciou :weird:
    Το ξέρω από πρώτο χέρι...... έχω κάνει 4 χρόνια σε επαρχία (νησί). ¶λλη νοοτροπία οι Αθηναίοι, άλλη οι νησιώτες!

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Έχει λαϊκή και μάλιστα με οικολογικά προϊόντα ¶σε τις δικαιολογίες:toung:
    Δεν έχει....ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ... κάθε Τετάρτη έχουμε λαίκή στην περιοχή μας! :toung: Και δεν πρόκειται να πάω στη λαϊκή του σούπερ μάρκετ..... για να κάνω την χάρη σε μερικούς μερικούς :toung:

Καλά τους έκανε! Να αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου (να της το πεις αυτό :toung: ). Με το ζόρι παντρειες....τι κολλήματα είναι αυτά;;;;!!!!

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Μάλλον μόνο εμείς έχουμε βλάβη προς αποκατάσταση όπως λέει και η Κασσιόπη!! Η από την άλλη πρόκειται για μία παγκόσμια συνωμοσία που θέλει τις γυναίκες "χαλασμενες";;;:suspiciou :unsure: Χμμμμ πυκν(νιι)οιιι καπν(ννιιιοι)καλ(λλλιιι)ύπτ ουν την υπόθεση!:toung:
    Χαχαχα, σωστόοοοο!

Δίπολο, έγραψες πάλι! Verneigung

Όνομα:
    Μαρία

Βεβαία έχω παρατηρήσει πως οι περισσότερες απο αυτές δεν έχουν να σκεφτούν μια καριέρα..μια υπόληψη στην κοινωνία.. αν καταλαβαίνεις τι εννοώ:embarrest
    marlene μου, μην το νομίζεις. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις κοριτσιών που λέγανε αμάν να τελειώσουν τη σχολή τους (γιατί ναι, πλέον η ιδανική νύφη πρέπει να΄χει και ένα πτυχίο), να βρουν κάποιον και να παντρευτούν. Αλλά αυτές οι αντιλήψεις που έχουν αυτά τα παιδιά είναι απόρροια του πώς έχουν μεγαλώσει. Αν η μαμά ή ο όποιος άλλος συνέχεια σου πιπιλάει το μυαλό, το μόνο που ονειρεύεσαι, ναι πραγματικά θα'ναι τον εαυτό σου νυφούλα, να βγαίνεις από την ασημένια δίπορτη μπέμπα και να ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας που έχουν καλυφθεί με ένα κόκκινο χαλί.

Και οκ, δε λέω, η εικόνα είναι πολύ όμορφη και μακάρι όλοι να τη ζήσουμε. Αλλά καθετί στον καιρό του. Δεν είναι καλό να πιέζονται καταστάσεις, έτσι απλά για να έχουν κάποιοι να λένε ότι έκαναν το καθήκον τους, έκαναν, μεγάλωσαν και πάντρεψαν τα παιδιά τους γρήγορα γρήγορα....

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Πάντως πέρα από την πλάκα, έχουμε φτάσει σε απαράδεκτα σημεία έμμεσης πίεσης, καταπίεσης κλπ.
    ειλικρινά απορώ που είδες την έμμεση πίεση! Ούτε προσχήματα χρειάζονται για να μας την πουν(επειδή δεν βασανιζόμαστε σε ταλαιπωρημένους γάμους σαν την πλειονότητα τους) ούτε τίποτα. Και πάνω από όλα το κορυφαίο που λένε πάντα:"Εγω για το καλό σου στα λέω αυτά". Λες και ζητήσαμε συνδιασκεψη κορυφής για να λυθεί το πότε θα παντρευτουμε.

Όνομα:
    Φωτεινή

Kia: Αν αποφασίσεις να ψωνίσεις από τα πανέρια,να θυμιθείς να ζητήσεις οπωσδήποτε εγγυηση καλής λειτουργίας!!!:toung: (εγω την πατάω συνεχώς!)
    Κασσιόπη:τα μεγάλα πνευματα συναντιούνται αγαπημένο δίπολο!

Παιδιά νομίζω ότι τα πράγματα είναι σχετικά απλά.Απλά δηλώνεις ότι όσο σε πιέζουν τόσο θα καθυστερείς΄και όσο σε πιέζουν τόσο θα είσαι κατά!Αν συνοδεψεις την δήλωση με πανηγυρική έξοδο (με πυτζάμες) θα καταλάβουν επιτέλους ΠΟΣΟ σε ενοχλητικοί γίνονται(αγνοήστε τα περίεργα βλέμματα των περαστικών που κοιτάζουν την πυτζάμα και τις παντοφλες προβατάκια-ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Παιδιά νομίζω ότι τα πράγματα είναι σχετικά απλά.Απλά δηλώνεις ότι όσο σε πιέζουν τόσο θα καθυστερείς΄και όσο σε πιέζουν τόσο θα είσαι κατά!Αν συνοδεψεις την δήλωση με πανηγυρική έξοδο (με πυτζάμες) θα καταλάβουν επιτέλους ΠΟΣΟ σε ενοχλητικοί γίνονται(αγνοήστε τα περίεργα βλέμματα των περαστικών που κοιτάζουν την πυτζάμα και τις παντοφλες προβατάκια-ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)!
    Perfect Δεν έγραψες απλώς, ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ!!!!

Page 9 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)