s
Βιβλία που μας συγκλόνισαν... - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τί είδους βιβλία διαβάζετε;

Voters
185. You may not vote on this poll
  • Ποίηση

34 18.38%
  • Θεατρικά έργα

25 13.51%
  • Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες

44 23.78%
  • Παραμύθια - παιδικά βιβλία

23 12.43%
  • Αστυνομικές ιστορίες

42 22.70%
  • Νουβέλες

25 13.51%
  • Δοκίμια - πραγματείες (ιστορικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.λπ.)

77 41.62%
  • Διηγήματα

62 33.51%
  • Μυθιστορήματα

131 70.81%
  • (Επιστημονικής) φαντασίας

33 17.84%
  • Βιβλία αστρολογίας, μεταφυσικής κ.λπ.

110 59.46%
Multiple Choice Poll.
Page 9 of 25 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast
Results 81 to 90 of 241
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Βιβλία που μας συγκλόνισαν...

Quote Originally Posted by alegra View Post
    Μια χαρά τότε... εγώ και η ντροπή (η διανοητική) δεν έχουμε σχέσεις :toung:
    Τοτε πιστευω έχεις την ιδανική παρέα για την παραλία:bigsmile:
    Και φυσικά τις εντυπώσεις όταν επιστρέψεις
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Θα διαφωνήσω ως προς τον Ρόμπινς , αν και πράγματι όταν διάβασα το πρώτο βιβλίο (ηταν το Αγριεμένοι ανάπηροι επιστρέφουν απο ζεστά κλίματα )δεν μου αρεσε καθόλου και μάλλον σοκαρίστηκα και λίγο(αρης στην Παρθένο βλέπετε:toung: ).
    Θεωρώ πως τα πρώτα του βιβλία ήταν και τα καλύτερα.Κι αυτό το λέω γιατί στην δευτερη προσπάθεια να κατανοήσω την γραφή του και το ύφος του διάβασα το Βίλλα ικόγκνιτο και το Ακόμη και οι καουμπόυσσες μελαγχολούν.Εκεί άρχισα να μπαίνω κάπως στο νόημα.Όμως θεωρώ οτι τα καλύτερα του είναι το Αρωμα του ονείρου και ο Χορός των 7 πέπλων.Στο δευτερο ειδικά , τα χωνει και στο κατεστημένο και στις αμερικανιές και στους πολέμους και σε όλα.
    Γενικώς έχει ελαφρυντικά ο Ρομπινς.Η γενιά του ήταν γενιά της ψυχεδέλειας και των ναρκωτικών καθως και της σεξουαλικής απελυθερωσης.Αρα ως ενα βαθμό είναι λογικό αυτά, να αποτυπώνονται στον τρόπο γραφής του.
    Εδώ μυρίζομαι υποστήριξη στο καρκινίστικο μπλοκ!!

Και μάλλον πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες στην αστρολογία, γιατί το "Ακόμη και οι καουμπόυσσες μελαγχολούν" το βρήκα άθλιο βιβλίο. Λεω να κάνουμε και μια ψοφοφορία για να δούμε ποια ζώδια προτιμούν ποιους συγγραφείς.

Για το "Ο χορός των 7 πέπλων" δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, δεν το έχω διαβάσει.

Γενικότερα όμως, όσον αφορά τα ελαφρυντικά που επισήμανες, Φωτεινή, δεν είμαι σίγουρη κατά πόσον αποτελούν όντως ελαφρυντικά. Κι αυτό με τη λογική πως δεν ισχύει με τόση καθολικότητα η επιρροή ενός ρεύματος. Με αυτή τη λογική, πρέπει να δικαιολογήσουμε όλη τη σαβούρα που κυκλοφορεί στις μέρες μας όσον αφορά το γραπτό λόγο, επειδή η δική μας η γενιά είναι η , κατά γενική ομολογία, η γενιά απολιτικ. Δεν νομίζω πως πάει έτσι ακριβώς.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Εδώ μυρίζομαι υποστήριξη στο καρκινίστικο μπλοκ!!

Και μάλλον πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες στην αστρολογία, γιατί το "Ακόμη και οι καουμπόυσσες μελαγχολούν" το βρήκα άθλιο βιβλίο. Λεω να κάνουμε και μια ψοφοφορία για να δούμε ποια ζώδια προτιμούν ποιους συγγραφείς.

Για το "Ο χορός των 7 πέπλων" δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, δεν το έχω διαβάσει.

Γενικότερα όμως, όσον αφορά τα ελαφρυντικά που επισήμανες, Φωτεινή, δεν είμαι σίγουρη κατά πόσον αποτελούν όντως ελαφρυντικά. Κι αυτό με τη λογική πως δεν ισχύει με τόση καθολικότητα η επιρροή ενός ρεύματος. Με αυτή τη λογική, πρέπει να δικαιολογήσουμε όλη τη σαβούρα που κυκλοφορεί στις μέρες μας όσον αφορά το γραπτό λόγο, επειδή η δική μας η γενιά είναι η , κατά γενική ομολογία, η γενιά απολιτικ. Δεν νομίζω πως πάει έτσι ακριβώς.
    Λές τελικά οι Καρκίνοι να έχουμε τόσο κακό γούστο στα βιβλία;:unsure:

Το ελαφρυντικά μέσα σε εισαγωγικά.Αναζητώντας το γιατί γράφει με τόσο περίεργο τρόπο - εγω σε καμία περιπτωση δεν θεωρώ οτι είναι σαβούρα παντως- βρήκα αυτό το γεγονός.Προσωπικά μου αρέσει και ο τρόπος που γράφει,τον θεωρώ ακομπλεξάριστο, μου αρέσουν και τα θέματα του και το χιούμορ του και όλα - τουλάχιστον στα 2 βιβλία που προανέφερα.
    Δεν λεω σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται για αριστουργήματα φυσικά, αλλά πάντως για μένα πολύ ευχάριστα αναγνώσματα.:bigsmile:
    επικοινωνία:

Το ελαφρυντικά μέσα σε εισαγωγικά.Αναζητώντας το γιατί γράφει με τόσο περίεργο τρόπο - εγω σε καμία περιπτωση δεν θεωρώ οτι είναι σαβούρα παντως- βρήκα αυτό το γεγονός.Προσωπικά μου αρέσει και ο τρόπος που γράφει,τον θεωρώ ακομπλεξάριστο, μου αρέσουν και τα θέματα του και το χιούμορ του και όλα - τουλάχιστον στα 2 βιβλία που προανέφερα.
    Δεν λεω σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται για αριστουργήματα φυσικά, αλλά πάντως για μένα πολύ ευχάριστα αναγνώσματα.:bigsmile:
    'Οχι, βασικά αναφέρομαι στο γεγονός πως ο Τομ Ρόπινς είναι Καρκίνος. Και με πολλά στοιχεία στον Καρκίνο, από ότι θυμάμαι.

Όνομα:
    Κυριακή

Για το θεμα αυτο θα πρεπει να γινει μια ενδελεχης ερευνα!!:toung::toung:
    **Ομως ειναι απο τα βιβλια που σε συγκλονισαν;
    Για να πω την αληθεια, οταν διαβασα τον Τρυποκαρυδο [προ αμνημονευτων χρονων..] με ταρακουνησε με το υφος, το στυλ, το χιουμορ που τα χρησιμοποιησε ως εργαλεια για να πει πραγματα.
    Μεχρι τοτε για τους "σοβαρους" κι "ευαισθητους" αναγνωστες, το χιουμορ ηταν κατι που προσβαλε σοβαρα την σοβαροτητα και την ευαισθησια τους!! Οποτε η εκδοση στα ελληνικα του βιβλιου αυτου ήταν κατι σαν κεραυνος εν αιθρια! Ασε που οσοι τον ειχαμ(ν)ε ανακαλυψει αισθανομασταν και πιο ψαγμενοι...:toung::toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Βασίλης

To μόνο που δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Τιμ Ρόμπινς είναι η έλλειψη πρωτοτυπίας...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    'Οχι, βασικά αναφέρομαι στο γεγονός πως ο Τομ Ρόπινς είναι Καρκίνος. Και με πολλά στοιχεία στον Καρκίνο, από ότι θυμάμαι.
    [Off topic- Αμάν!!!Τελικά όντως κάτι συμβαίνει.Αγαπημένος αρχιτέκτων ο Γκαουντί -Καρκίνος,αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ -ωροσκόπος Καρκίνος και τώρα και ο Ρομπινς;;;;!μα τι γίνεται;;;;;;:nuts:]

Τωρα μόλις σκεφτόμουν οτι οι συνειρμοί που κάνει ο Ρομπινς ειναι Καρκινίστικοιξεκινά απο το κολιμπρί και καταλήγει...χμμμ
    επικοινωνία:

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    To μόνο που δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Τιμ Ρόμπινς είναι η έλλειψη πρωτοτυπίας...
    Το ζήτημα της πρωτοτυπίας είναι άλλο μεγάλο θέμα. Και μάλλον είναι και κάπως υποκειμενικό, ανάλογα με τις εμπειρίες που έχει κανείς, τόσο σχετικά με τα αναγνώσματά του, όσο και γενικότερα.

Μήπως θα μου πει κανείς τι ζώδιο είναι η Ζατέλη????:toung:

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Μήπως θα μου πει κανείς τι ζώδιο είναι η Ζατέλη????:toung:
    Το ερωτημα σου ειναι off topic!!
    Μην παρασυρεσαι απο την roadrunner [:toung:]!!!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 9 of 25 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)