- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 420
-
16-05-2008, 02:31 PM #81
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Ξερετε τι???Μου αρεσει να αφηνω τον οποιον συνδιαλεγεται μαζι μου σε οποιο επιπεδο ,ειτε προσωπικο,ειτε επαγγελματικο ,ειτε συγγενικο, να δρα ανεξελεγκτα..δεν οριοθετω τιποτα απο την αρχη..μου αρεσει να παρατηρω ποσο μπορει να εκμεταλλευτει την αδρανεια μου και την απαθεια μου..και λεω απο μεσα μου..για να δουμε που μπορει να φτασει ολο αυτο ...τρελαινομαι απο χαρα οταν ακουω ατακες του τυπου."ελα μωρε ειναι ανοιχτος ανθρωπος ,τα δικαιολογει ολα..ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ"!!!!Παρατηρω παρατηρω,διατηρω μια παθητικη σταση απεναντι στα πραγματα..και τσουπ..Ξαφνικα!!!γυρναει τουμπα το σεναριο..απο εκει που δεν το περιμενουν...τους ερχεται..και δεν υπαρχει πιο ωραιο σκηνικο να βλεπεις μουτρακια να μενουν με ανοιχτο το στομα .......αααααααα πως εγινε αυτο???δεν το περιμεναμε και τετοια...Και οταν λεμε παθητικη σταση εννοουμε ΕΝΤΕΛΩΣΣΣΣΣΣΣΣ παθητικη σταση!!!!Τα δεχομαστε ολα και συμφερουμε!!!!
-
16-05-2008, 02:39 PM #82
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."
-
16-05-2008, 02:53 PM #83
-
16-05-2008, 06:17 PM #84
η επιτυχια ειναι η καλυτερη εκδικηση. Γιερζι Σκολιμοφσκι.
-
16-05-2008, 11:54 PM #85
-
17-05-2008, 01:48 PM #86
-
17-05-2008, 06:45 PM #87
Η εκδίκηση...είναι αξιολύπητη...
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
17-05-2008, 07:08 PM #88
-
17-05-2008, 10:15 PM #89
Καθώς και εξαιρετική αδυναμία..φυσικά υπάρχει μέσα σ' όλους μας
είναι ένστικτο κι έχει τύχει και σ' εμένα να νιώσω την ανάγκη εκδίκησης, ωστόσο δεν σημαίνει ότι θά'πρεπε κατ' ανάγκην επειδή είναι ένστικτο να το δικαιολογήσουμε επειδή είναι κάπως"φυσικό". Αντίστοιχα, υπάρχουν και ζωώδη και εγκληματικά ένστικτα μέσα μας που καλώς κάνουμε και προσπαθούμε- αν ισχύει δηλ- να καταλαγιάσουμε και να χαλιναγωγήσουμε. Το ίδιο θά' πρεπε να συμβαίνει και με την εκδίκηση...ο χαρακτηρισμός δεν είναι βαρύς καθώς ήταν η λέξη που εξέφραζε καλύτερα αυτό που νοιώθω και πάλι καλά που δεν την χαρακτήρισα βλακώδη!
όχι. Η αλήθεια έιναι ότι δεν τρέφω καμμιά εκτίμηση σε εκδικητικούς ανθρώπους και ως ένα βαθμό τους θεωρώ πνευματικά υπανάπτυκτους...
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
17-05-2008, 10:42 PM #90
Αυτό που λέω είναι ότι πρόκειται για κάτι που όλοι έχουμε νιώσει. ¶λλοι από εμάς υπέκυψαν και άλλοι αντιστάθηκαν. Προσωπικά θεωρώ ότι όλοι μας κάποια στιγμή υποκύψαμε έστω και με κάποιο κακεντρεχές σχόλιο απέναντι στο αντικείμενο της εκδίκησης μας. Το κατά πόσο είμαστε δέσμιοι της εκδίκησης και των ενστίκτων μας είναι άλλο θέμα που δεν πιστεύω ότι πάντα έχει να κάνει με την καλλιέργεια του ανθρώπου.:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.