- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Στην ύλη να προστεθούν
- Voters
- 466. You may not vote on this poll
-
Άρθρα για αρχάριους
101 21.67% -
Άρθρα για προχωρημένους
75 16.09% -
Απλά μαθήματα αστρολογίας
169 36.27% -
Περισσότερες γενικές προβλέψεις
69 14.81% -
Γενικά θέματα για αρχάριους
52 11.16%
Results 81 to 90 of 192
-
12-02-2009, 11:49 AM #81
-
12-02-2009, 01:36 PM #82
Re: Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα
Αν έψαξε για τον κλείρο, δεν έχει. Έχει για τον κλήρο σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F7%E7%F2.html :bigsmile:
Για τις κλείδες, υπάρχει κάποιο, αλλά δεν είναι δημοσιεύσιμοΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-02-2009, 01:58 PM #83
Καλημέρα,
καταρχήν θέλω να τα ψηφίσω όλα αλλά δεν μπορώ! Ή μήπως μπορώ αν μπαίνω και βγαίνω στο σάιτ? Θα ήθελα επίσης όλες τις αναλύσεις που υπάρχουν στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο στα ωροσκόπια! Τα συγχαρητήριά μου για τις αναλυτικές προβλέψεις του ηλιακού τόξου! Ήθελα καιρό να τα δώσω αλλά δεν ήξερα σε ποια ενότητα να βάλω το ποστ. Cancerian υπέροχη ιδέα ο κατάλογος των αστεροειδών το περιμένω με ανυπομονησία
-
12-02-2009, 02:18 PM #84
Από ό,τι ξέρω, το να μπούνε όλες οι διαθέσιμες αναλύσεις, πχ ηλιακή επιστροφή, ερμηνείες συναστριών, σύνθετου χάρτη ακόμα και καρμικές, είναι και πολλή δουλειά για να γραφτούν και για να ενταχθούν στο σύστημα. Πράγμα που σημαίνει ότι το βλέπω χλομό.
Ένας άλλος παράγοντας είναι το γεγονός ότι αν αυτά δοθούν χωρίς κάποιο αντίτιμο, σίγουρα δεν θα τύχουν της προσοχής που τους αρμόζει και το βλέπουμε σε καθημερινή βάση εδώ στο site. Ενώ υπάρχει ερμηνεία για το γενέθλιο, αντί να ψάξει κάποιος περισσότερο "κολλάει" και ρωτάει το ίδιο που έχει ερωτηθεί δεκάδες φορές. Και από ό,τι ξέρω μόνον η εφαρμογή του γενέθλιου με τις ερμηνείες κόστισε πέρυσι κάτι παραπάνω από 6.000 ευρώ, χρήματα που δεν βγήκαν
Πιστεύω ότι αν ήταν συνδρομητικές οι παροχές αυτές, με ένα συμβολικό αντίτιμο, θα μπορούσε να γίνει, όπως πχ κάνει το astro.com που σου δίνει πρόσβαση σε επιπλέον υλικό για έναν χρόνο με καμιά 40ριά ευρώ.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
13-02-2009, 09:53 AM #85
-
13-02-2009, 10:51 AM #86
Ναι, συμφωνώ μαζί σου ότι έτσι είναι και ιδίως όταν υπάρχει κρίση.
Σκέφτομαι όμως το εξής: εγώ, π.χ., αρκούμαι σε μια βάση γενική και μετά το ψάχνω μόνος μου, είτε για εμένα είτε για κάποιον γνωστό. Μπορώ δηλαδή να καλυφτώ από τα γενικά τα οποία και θα μου δώσουν μια κατεύθυνση. Και όλη η βιβλιοθήκη του site μαζί με πολλές άλλες πληροφορίες και εφαρμογές μού διατίθενται δωρεάν, όπως και σε όλα τα μέλη.
Κάποιος άλλος που είτε βιάζεται είτε δεν έχει τη διάθεση να το ψάξει, επειδή βαριέται π.χ., ας πληρώσει ένα λογικό ποσό για να έχει έτοιμο το γλυκάκι και για τον ίδιο και για τους φίλους του για διάστημα ενός έτους, για παράδειγμα.
Έτσι κι αλλιώς, το site, έτσι όπως το έχω καταλάβει εγώ (και δεν έχει διατυπωθεί διαφορετική άποψη ούτε από τους διαχειριστές ούτε από κάποιο άλλο μέλος), προτρέπει τα μέλη του να ψάχνουν μόνα τους και να μην στέκονται σε τυποποιημένες λύσεις ούτε στις επισφαλείς μεμονωμένες ερμηνείες. ¶ρα; ¶ρα, αν σε ενδιαφέρει να εμβαθύνεις, δεν θα σου χρειάζονται οι τυποποιημένες λύσεις, ή μπορεί να δοκιμάσεις μια φορά, για να πάρεις μια ιδέα και να έχεις και έναν μπούσουλα -εφόσον βέβαια είναι λογικό και το αντίτιμο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
13-02-2009, 11:33 AM #87
Εννοείται ότι το site είναι βοηθητικό και ότι αν κάποιος θέλει να εμβαθύνει πρέπει να το ψάξει και αλλού το θέμα (π.χ. βιβλία). Απλά άλλους δεν τους ενδιαφέρει, άλλοι δεν έχουν χρόνο, άλλοι δεν καταλαβαίνουν την έννοια του χρόνου (καλή ώρα), άλλοι βαριούνται και άλλοι το αντιλαμβάνονται στην πορεία. Απλά επειδή το ζήτημα είναι πολυσύνθετο και πολυδιάσταστο ένας μπούσουλας δεν είναι αρκετός. Κι αυτό γιατί χρειάζεται να υιοθετήσεις ένα τρόπο σκέψης που ενδεχομένως πριν δεν είχες και συνεπώς χρειάζεσαι κατευθύνσεις από αυτούς που ήδη έχουν κάνει τη βουτιά.:blink:
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
27-02-2009, 12:42 PM #88
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
-
27-02-2009, 03:13 PM #89
Συμφωνώ με το Μητσάκο και προτύνω κ εγώ να δοθούν αυτές οι αναλύσεις έναντι μιας συνδρομής που θα υπολογιστεί με βάση το κόστος των ιδιοκτητών.Θα βοηθηθούμε εμείς οι άσχετοι,θα έχουμε πάντα μια ιδέα για ότι αφορά τον καθένα, θα γλυτώσουμε διάβασμα,που πολλές φορές λόγω άγνοιας δ μας βοηθάει αλλά μας μπερδεύει,και θα έχουμε τον προσωπικό μας αστρολόγο πάντα στο σπίτι μας αντί να τρέχουμε σε κάποια γραφεία με πολύ μεγαλύτερο κόστος.Συμφωνώ και περιμένω να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.
-
05-03-2009, 12:52 PM #90
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.