- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 162
Thread: Ζώδια και απιστία
-
29-11-2006, 01:50 PM #81
Re: Ζώδια και απιστία
O Ζυγος εκφραζει ιδιαιτερα αρκετα απο τα γουστα του διδυμου οποτε δεν μου κανει εντυπωση οσο αφορα αυτη την ασταθεια τους και γενικοτερα την αδυναμια τους να μπορουν να αφοσιωθουν μονο σε ενα πραγμα η θεμα η σχεση
Επισης εχω παρατηρησει στις διαφορες προβλεψεις οτι τις περισσοτερες φορες που πανε καλα τα πραγματα στον Ζυγο τοτε αυτοματος πανε καλα και τα πραγματα στους Διδυμους αλλα και το αντιθετο
αυτο ισως λεει και κατι για τα κοινα των δυο αυτων ζωδιων
-
29-11-2006, 01:57 PM #82
Οχι ρε magika
Δεν ειναι μονο οτι τα ακουω αλλα και οτι τα βλεπω απο προσωπικες εμπειριες
με διδυμινες
Για αυτο τα χωνω στο ζωδιο σου
Οτι και να πουν τα κοριτσια απο δω εχω ηδη βγαλει την γνωμη μου.
Δεν ειμαι απο τα ατομα που επηρεαζονται ευκολα απο τα λογια τριτων
Βέβαια γνωρίζω και Ζυγό ο οποίος δεν παίρνει τα μάτια του πάνω από την καλή του και δεν μπορεί με τίποτα να ζει διπλές καταστάσεις. Είναι σα τον αγχώνει... ή μάλλον όχι... πραγματικά δεν μπορεί τέτοιες καταστάσεις. Δεν του αρέσουν και δεν θα το έκανε με τίποτα! Αλλά είναι πολύ ζηλιάρης....
εφοσον ισως δεν του εχει τυχει αυτη την περιοδο καποια αλλη που να του εχει γυαλισει το ματι
-
29-11-2006, 03:02 PM #83
Δεν παρεξηγούμαι :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
και συμφωνώ οι Διδυμίνες δε σε πάνε και δεν τις πας καθόλου αλλά όχι πάντα για την απιστία, για άλλους λόγους.
Βρήκες καμιά Ταυρίνα που σου πρότεινα σε άλλο θέμα; Νομίζω ότι εκεί κάτι καλό θα βγει παρόλο που έχετε "αντίθεση" , πιστές είναι πάντως και νοικοκυρές (η μανούλα μου είναι:bigsmile: )
-
29-11-2006, 03:10 PM #84
Τελικά -και επειδή οι άντρες γενικά είναι πιο άπιστοι ανεξαρτήτως ζωδίου- το μυστικό για να τον κρατήσεις είναι αυτό που λέει η kiarra.
Αν ζηλεύει εσένα δεν θα έχει χρόνο για άλλα, απλά πράγματα. Είναι αυτό που λέω εγώ καμιά φορά αν με φλερτάρει κανένας παντρεμένος: Δεν πας στη γυναικούλα σου μην πάει κανένας άλλος όσο είσαι εσύ εδώ; :toung: :toung:
-
29-11-2006, 03:17 PM #85
Mα γενικά και σε όλα αν φροντίζουμε το χωραφάκι μας δεν γίνεται μπάτε σκύλοι, αλέστε! Πόσο μάλλον στις σχέσεις μας που πρόκειται για άτομο με ανησυχίες και φυσικά, ανάγκες!
Πάντως, αν η ζήλεια είναι σε θεμιτά όρια λειτουργεί αρκούντως προληπτικά! Μην ξεχνάμε πως έχουμε και έναν εγωισμό να προστατέψουμε, ακόμα κι αν δεν έχουμε στο πρώτο βάθρο τον σύντροφο μας.
-
29-11-2006, 03:29 PM #86
Όχι, δεν το παριστάνει... είναι όντως έτσι......Το γνωρίζω και από "μαρτυρία" του σε έμπιστο δικό του και δικό μου άτομο. Γενικότερα, όμως, όταν ζηλεύει ο ένας τον άλλον σε σημείο υπερβολής, έχει μάτια μόνο για το ταίρι του και μην του το φάει άλλος. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ωροσκόπο, θέσεις Αφροδίτης και ¶ρη για να αναπτύξω και να δικαιολογήσω λίγο παραπάνω την συμπεριφορά του. :unsure:
-
29-11-2006, 04:49 PM #87
καλα μην το λες αυτο συνηθως το αντιθετο γινεται αυτοι που ειναι απο τη φυση τους ζηλιαρηδες ειναι συνηθως επειδη οι ιδιοι νιωθουν ευαλωτοι σε τετοιες καταστασεις και γι αυτο φοβουνται για τον αλλον
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
29-11-2006, 05:23 PM #88
Aκριβως σε αυτο με βρισκεις συμφωνο :bigsmile:
και ακριβως ετσι, οχι μονο σε θεματα απιστιας οπου οι διδυμοι αρσενικοι η θηλυκοι εχουν συνηθως τα πρωτεια (και απο εμπειρια μου με οσες διδυμινες γνωριζω το πιστευω αυτο)
αλλα και για αλλους λογους...
Βρήκες καμιά Ταυρίνα που σου πρότεινα σε άλλο θέμα; Νομίζω ότι εκεί κάτι καλό θα βγει παρόλο που έχετε "αντίθεση" , πιστές είναι πάντως και νοικοκυρές (η μανούλα μου είναι )
ουτε στον χαρακτηρα μου ειναι να τρεξω να "βρω"
εσυ απο την αλλη
βρηκες κανενα τοξοτη η κανενα ζυγο η κατι παρομοιο
(η μανούλα μου είναι )
Οκ ενταξει αφου το πιστευεις
Απο την φυση μου και τον χαρακτηρα μου ειμαι ισως πιο καχυποπτος σε οτι μοιαζει ως <τελεια> σχεση
-
30-11-2006, 11:43 AM #89
Έλα ρε συ Alien δεν σου είπα να πάρεις τη μανούλα μου :toung: :toung: (δεν τη δίνω εύκολα) απλώς είναι μια Ταυρίνα που ξέρω και εκτιμώ!
Εγώ πάλι δεν ξέρω αν ο κατάλληλος θα ήταν Τοξότης, Υδροχόος, κ.λ.π. αλλά είμαι σίγουρη πως αυτός που έχω είναι ο κ α λ ύ τ ε ρ ο ς:clapping: είναι λίγο ιδιόρυθμος βέβαια αλλά επειδή εγώ είμαι Δίδυμοι, καλύτερα για μένα, έχει περισσότερο ενδιαφέρον:toung: :toung:
-
30-11-2006, 04:28 PM #90
Το ξαδερφάκι μου πάντως που είναι ζυγός δεν έχει αφήσει ούτε θηλυκιά γάτα :bigsmile: :toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.