s
Ζώδια και απιστία - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 162
    Όνομα:
    DR WHO

Re: Ζώδια και απιστία

O Ζυγος εκφραζει ιδιαιτερα αρκετα απο τα γουστα του διδυμου οποτε δεν μου κανει εντυπωση οσο αφορα αυτη την ασταθεια τους και γενικοτερα την αδυναμια τους να μπορουν να αφοσιωθουν μονο σε ενα πραγμα η θεμα η σχεση

Επισης εχω παρατηρησει στις διαφορες προβλεψεις οτι τις περισσοτερες φορες που πανε καλα τα πραγματα στον Ζυγο τοτε αυτοματος πανε καλα και τα πραγματα στους Διδυμους αλλα και το αντιθετο
    αυτο ισως λεει και κατι για τα κοινα των δυο αυτων ζωδιων

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by magikadespell View Post
    Βρε κορίτσια μην επιβεβαιώνετε τέτοιες κακές
    Αυτά ακούει και ο Alien και μας τα "χώνει" !!
    Οχι ρε magika
    Δεν ειναι μονο οτι τα ακουω αλλα και οτι τα βλεπω απο προσωπικες εμπειριες
    με διδυμινες

Για αυτο τα χωνω στο ζωδιο σου

Οτι και να πουν τα κοριτσια απο δω εχω ηδη βγαλει την γνωμη μου.
    Δεν ειμαι απο τα ατομα που επηρεαζονται ευκολα απο τα λογια τριτων

Βέβαια γνωρίζω και Ζυγό ο οποίος δεν παίρνει τα μάτια του πάνω από την καλή του και δεν μπορεί με τίποτα να ζει διπλές καταστάσεις. Είναι σα τον αγχώνει... ή μάλλον όχι... πραγματικά δεν μπορεί τέτοιες καταστάσεις. Δεν του αρέσουν και δεν θα το έκανε με τίποτα! Αλλά είναι πολύ ζηλιάρης....
    Η μπορει να παριστανει οτι δεν παιρνει τα ματια του...και εσυ και η καλη του το χαψατε

εφοσον ισως δεν του εχει τυχει αυτη την περιοδο καποια αλλη που να του εχει γυαλισει το ματι

Δεν παρεξηγούμαι :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
    και συμφωνώ οι Διδυμίνες δε σε πάνε και δεν τις πας καθόλου αλλά όχι πάντα για την απιστία, για άλλους λόγους.
    Βρήκες καμιά Ταυρίνα που σου πρότεινα σε άλλο θέμα; Νομίζω ότι εκεί κάτι καλό θα βγει παρόλο που έχετε "αντίθεση" , πιστές είναι πάντως και νοικοκυρές (η μανούλα μου είναι:bigsmile: )

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Αυτή την ανάγκη των ζυγών να έχουν μόνιμη σχεση αλλά ταυτοχρονα να τσιλιμπουρδίζουν δεν την καταλαβαίνω. ¶σε που οι ίδιοι το θεωρούν και απόλυτα φυσιολογικό! Όσο για την εξαίρεση που ανοίγει η kia μάλλον οφείλεται στο ότι ζηλεύει και δεν μπορεί να προσέχει το σπίτι του αν ασχολείται με άλλες...γάτες!
    Τελικά -και επειδή οι άντρες γενικά είναι πιο άπιστοι ανεξαρτήτως ζωδίου- το μυστικό για να τον κρατήσεις είναι αυτό που λέει η kiarra.
    Αν ζηλεύει εσένα δεν θα έχει χρόνο για άλλα, απλά πράγματα. Είναι αυτό που λέω εγώ καμιά φορά αν με φλερτάρει κανένας παντρεμένος: Δεν πας στη γυναικούλα σου μην πάει κανένας άλλος όσο είσαι εσύ εδώ; :toung: :toung:

Mα γενικά και σε όλα αν φροντίζουμε το χωραφάκι μας δεν γίνεται μπάτε σκύλοι, αλέστε! Πόσο μάλλον στις σχέσεις μας που πρόκειται για άτομο με ανησυχίες και φυσικά, ανάγκες!

Πάντως, αν η ζήλεια είναι σε θεμιτά όρια λειτουργεί αρκούντως προληπτικά! Μην ξεχνάμε πως έχουμε και έναν εγωισμό να προστατέψουμε, ακόμα κι αν δεν έχουμε στο πρώτο βάθρο τον σύντροφο μας.

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Η μπορει να παριστανει οτι δεν παιρνει τα ματια του...και εσυ και η καλη του το χαψατε

εφοσον ισως δεν του εχει τυχει αυτη την περιοδο καποια αλλη που να του εχει γυαλισει το ματι
    Όχι, δεν το παριστάνει... είναι όντως έτσι......Το γνωρίζω και από "μαρτυρία" του σε έμπιστο δικό του και δικό μου άτομο. Γενικότερα, όμως, όταν ζηλεύει ο ένας τον άλλον σε σημείο υπερβολής, έχει μάτια μόνο για το ταίρι του και μην του το φάει άλλος. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ωροσκόπο, θέσεις Αφροδίτης και ¶ρη για να αναπτύξω και να δικαιολογήσω λίγο παραπάνω την συμπεριφορά του. :unsure:

καλα μην το λες αυτο συνηθως το αντιθετο γινεται αυτοι που ειναι απο τη φυση τους ζηλιαρηδες ειναι συνηθως επειδη οι ιδιοι νιωθουν ευαλωτοι σε τετοιες καταστασεις και γι αυτο φοβουνται για τον αλλον
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by magikadespell View Post
    Δεν παρεξηγούμαι :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
    και συμφωνώ οι Διδυμίνες δε σε πάνε και δεν τις πας καθόλου αλλά όχι πάντα για την απιστία, για άλλους λόγους.
    Aκριβως σε αυτο με βρισκεις συμφωνο :bigsmile:

και ακριβως ετσι, οχι μονο σε θεματα απιστιας οπου οι διδυμοι αρσενικοι η θηλυκοι εχουν συνηθως τα πρωτεια (και απο εμπειρια μου με οσες διδυμινες γνωριζω το πιστευω αυτο)
    αλλα και για αλλους λογους...

Βρήκες καμιά Ταυρίνα που σου πρότεινα σε άλλο θέμα; Νομίζω ότι εκεί κάτι καλό θα βγει παρόλο που έχετε "αντίθεση" , πιστές είναι πάντως και νοικοκυρές (η μανούλα μου είναι )
    Μπαααα για να ειμαι ειλικρινης δεν το ψαχνω ουτε το κυνηγαω πλεον το θεμα
    ουτε στον χαρακτηρα μου ειναι να τρεξω να "βρω"

εσυ απο την αλλη
    βρηκες κανενα τοξοτη η κανενα ζυγο η κατι παρομοιο

(η μανούλα μου είναι )
    Οχι ευχαριστω δεν θα παρω :bigsmile:

Quote Originally Posted by kia View Post
    Όχι, δεν το παριστάνει... είναι όντως έτσι......
    Οκ ενταξει αφου το πιστευεις
    Απο την φυση μου και τον χαρακτηρα μου ειμαι ισως πιο καχυποπτος σε οτι μοιαζει ως <τελεια> σχεση

Έλα ρε συ Alien δεν σου είπα να πάρεις τη μανούλα μου :toung: :toung: (δεν τη δίνω εύκολα) απλώς είναι μια Ταυρίνα που ξέρω και εκτιμώ!

Εγώ πάλι δεν ξέρω αν ο κατάλληλος θα ήταν Τοξότης, Υδροχόος, κ.λ.π. αλλά είμαι σίγουρη πως αυτός που έχω είναι ο κ α λ ύ τ ε ρ ο ς:clapping: είναι λίγο ιδιόρυθμος βέβαια αλλά επειδή εγώ είμαι Δίδυμοι, καλύτερα για μένα, έχει περισσότερο ενδιαφέρον:toung: :toung:

Το ξαδερφάκι μου πάντως που είναι ζυγός δεν έχει αφήσει ούτε θηλυκιά γάτα :bigsmile: :toung:

Page 9 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)